Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 16:47 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Ziolkowa, Ty w profilu masz cierpliwa?! Z takim podejsciem nerwowym, zastanowilabym sie na Twoim miejscu, czy aby przypadkiem nadajesz sie na opiekunke, za serio bierzesz to, co brac trzeba na luzik, ogarnij sie kobieto!!! Pizdziesiatka na karku aTy jak smarkata ublizasz, pisz, doradzaj a nie , wylaniasz sie tylko wtedy jak mleczko cos szrajbnie i co nawet Ciebie nie dotyczy, po co?

Chyba jednak wyszukujesz topiki przez mleczko załozone.Ha ha  

skończyłam 60 lat! i powiem ci ,że trudno nie czytac tego co twoja szefowa pisze,bo jest wszędzie...jak zraza!
24 sierpnia 2014 16:47 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Samej z sobą też ? ..... :))))))))))

Też,ale raczej nie zostawiam nikogo w żalu i niespełnieniu,bo to nieludzkie jest
Wiec jednak staram sie to robić w parze 
24 sierpnia 2014 16:47 / 4 osobom podoba się ten post
greenandy

Pewnie ze bezpieczny
Dzieciątko juz raczej nam sie nie przytrafi:-) 

Coś mi sie net pieprzy, lapek zreszta też. Zastanawiam się dlaczemu? Teraz wiem, chyba też uprawiają bezpieczny sex :P
24 sierpnia 2014 16:48 / 2 osobom podoba się ten post
Cały dzien zadnej z Was nie było, raptem wlazła ziolkowa i heja, zaczeło sie i Ty MeryKy? Nie? Co z Wami sie dzieje?
24 sierpnia 2014 16:50 / 2 osobom podoba się ten post
No i przegoniłyscie mi Orima baby wstretne i juz nie podyskutuje z nim o klejnotach /jego/
Ide sobie..
24 sierpnia 2014 16:50 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Samej z sobą też ? ..... :))))))))))

Samej z soba to najlepiej, bo nikomu tlumaczyc nie trzeba co, jak i gdzie;-).
24 sierpnia 2014 16:50 / 4 osobom podoba się ten post
ziolkowa

skończyłam 60 lat! i powiem ci ,że trudno nie czytac tego co twoja szefowa pisze,bo jest wszędzie...jak zraza!

Jestes załosna ziolkowa z ta szefową, załosna. Poluzuj gumke w majtach, bedzie Ci lepiej.
24 sierpnia 2014 16:50 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Cały dzien zadnej z Was nie było, raptem wlazła ziolkowa i heja, zaczeło sie i Ty MeryKy? Nie? Co z Wami sie dzieje?

jeden dzień to malo,mialysmy to spokoj cale 10! dni jak nie było tu mleczko,spokoj luz i piekne,wartościowe posty!
24 sierpnia 2014 16:52 / 9 osobom podoba się ten post
A ja chciałam tylko powiedzieć, że to tak jak z "aferą Snowdena": każdy kraj szpieguje na własną korzyść i zawiązuje koalicje, ma swoje interesy tu i ówdzie, ale jak prasa się dobierze do odprysków z faktów i ujawni niewielką część, to święte oburzenie na cały świat.
Więc nie bądźcie co niektórzy hipokrytami, bo robicie to samo po cichu mailowo lub face to face.
Problem nie tkwi w popieraniu się różnych "obozów" na forum, a tkwi gdzie indziej. I to gdzie indziej zostało obnażone i wszyscy doskonale o tym wiedzą. Tylko że nadal (zacytuję pewien tytuł) "na zachodzie bez zmian".

I fajnie jest.
24 sierpnia 2014 16:52 / 2 osobom podoba się ten post
ziolkowa

jeden dzień to malo,mialysmy to spokoj cale 10! dni jak nie było tu mleczko,spokoj luz i piekne,wartościowe posty!

Napisz do moderatora w swojej sprawie napisalaś i cie przywrocił.To napisz w mojej.Pracujesz ziołkowa na bana ciezko pracujesz:)))))))
24 sierpnia 2014 16:53 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Ale ja prawde pisze. Niedawno mi w oczy weszły posty jedne pod drugim bodajże w liście gończym i ta sobie właśnie pomyślałam dlaczego jest inaczej traktowana????
Po za tym do zadnej bandy nie należę :) Ani fejsbukowej ani innej. Miłego dnia Margolciu :)))))
24 sierpnia 2014 16:53 / 4 osobom podoba się ten post
ziolkowa

co prawda, to prawda... gratuluje ziolkowa odwagi, za dyskusje  z  ....
skupiam sie na sentencji scarlet z wtorkowego wieczoru....
24 sierpnia 2014 16:54 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Napisz do moderatora w swojej sprawie napisalaś i cie przywrocił.To napisz w mojej.Pracujesz ziołkowa na bana ciezko pracujesz:)))))))

jak bana dostane to mam nadzieje,że nie od ciebie !
24 sierpnia 2014 16:54 / 7 osobom podoba się ten post
greenandy

No i przegoniłyscie mi Orima baby wstretne i juz nie podyskutuje z nim o klejnotach /jego/
Ide sobie..

A nie lepiej z filipem podyskutowac o klejnotach ???? hahah
24 sierpnia 2014 16:55 / 9 osobom podoba się ten post
Qźwa dziewczyny wyluzujcie. Po co ta szarpanina. Każdy ma prawo wyboru, to prawda. Ja sie nie ukrywam, jeatem tutaj i FB od dawna. Przykre jest to że wrzucacie wszystkich do jednego worka. Ja jestem neutralna i nikomu dupy nie rąbie, znajdzie się wiele osób które tak myślą jak ja.Jeżeli kogoś uraziłam to Soryy Winnetou.