Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 20:20
margolcia

A Ty co orzeszku jeden? Na klejnoty bierzesz, kusisz, kusisz. Jednako jak ten fan, fan Tulipan.

ale ja stawiam sprawe jasno Zawody i kto wygra ten dostanie a nie mu zabiore hihi
24 sierpnia 2014 20:22
ORIM

on wszystkie naciagal i okradal Oj jak to kobiety w bajki wierza

Ojtam ojtam, zaraz w bajki.
On w sobie cos miał takiego ze och......
Czasami chwila rozkoszy warta wszystkich pieniedzy. I tak wszystkie sie nie przyznały, bo warto było :))))
24 sierpnia 2014 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

..... Miłe to co napisałaś  :)))..... a ile radości będzie miała Pani Orimowa jak se poczyta , to ho ho :)))))))

a skąd mialam wiedzieć o istnieniu Pani Orimowej?Zreszta wszystkie Nas kocha napisał, o tyle kobiet nie może być zazdrosna-:)

Pani  Orimowa zna żarty.
24 sierpnia 2014 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Ojtam ojtam, zaraz w bajki.
On w sobie cos miał takiego ze och......
Czasami chwila rozkoszy warta wszystkich pieniedzy. I tak wszystkie sie nie przyznały, bo warto było :))))

Naprawde uroczy człowiek ha ha 

Jerzy Julian Kalibabka (ur. 1956) – polski przestępca-uwodziciel, którego losy stały się motywem serialu Tulipan[1].8 marca 1984 roku Kalibabka został skazany na karę łączną 15 lat pozbawienia wolności oraz ponad milion złotych grzywny za gwałty, oszustwa, wyłudzenia, pobicia i uwodzenie nieletnich. Po 9 latach kary został zwolniony dzięki ogłoszeniu amnestii i zamieszkał w Dziwnowie. Jerzy Kalibabka był gościem w talk-show „Rozmowy w toku” w 2003 roku.Określenie „Kalibabka” utożsamiane jest od tamtego okresu często z synonimem uwodziciela i w prasie używane przy okazji kolejnych tego typu spraw.
24 sierpnia 2014 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Jerzy Julian Kalibabka (ur. 1956) – polski przestępca-uwodziciel, którego losy stały się motywem serialu Tulipan[1].8 marca 1984 roku Kalibabka został skazany na karę łączną 15 lat pozbawienia wolności oraz ponad milion złotych grzywny za gwałty, oszustwa, wyłudzenia, pobicia i uwodzenie nieletnich. Po 9 latach kary został zwolniony dzięki ogłoszeniu amnestii i zamieszkał w Dziwnowie. Jerzy Kalibabka był gościem w talk-show „Rozmowy w toku” w 2003 roku.Określenie „Kalibabka” utożsamiane jest od tamtego okresu często z synonimem uwodziciela i w prasie używane przy okazji kolejnych tego typu spraw.

Qrwatka, dopiero co wrocilam z dziwnowa, ze tez sie nie rozpytałam, zem ja dupa jedna, no.....
24 sierpnia 2014 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
iza_bella

a skąd mialam wiedzieć o istnieniu Pani Orimowej?Zreszta wszystkie Nas kocha napisał, o tyle kobiet nie może być zazdrosna-:)

Pani  Orimowa zna żarty.

Oj Izabella , widze ze czytasz co chcesz :)
Orim napisał ze kocha nas WSZYSTKICH a nie Wszystkie :))))))
Brakuje Ci też witaminki M.

24 sierpnia 2014 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Qrwatka, dopiero co wrocilam z dziwnowa, ze tez sie nie rozpytałam, zem ja dupa jedna, no.....

nio !!! To nie wiedzialas ze on rybak z Dziwnowa ??? 
24 sierpnia 2014 20:34
iza_bella

Pani  Orimowa zna żarty.

......Musi tak być , ze zna żarty .....albo ?....wie jaki z Niego rwiarz ( znak jakości Q ) i już nie zawraca sobie tym głowy :))))))))))))))
24 sierpnia 2014 20:36 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

nio !!! To nie wiedzialas ze on rybak z Dziwnowa ??? 

Cos tam było, ze rybak z peerelu, ale nie wiedzialam ze z Dziwnowa!!!!! Chyba wroce i powęsze
24 sierpnia 2014 20:40 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Cos tam było, ze rybak z peerelu, ale nie wiedzialam ze z Dziwnowa!!!!! Chyba wroce i powęsze

Margolcia, Ty juz siedz na tej swojej d.......jednej, w dziwnowie juz nie wesz, przeeeeepadlo.
24 sierpnia 2014 20:42
ORIM

Oj, aż tak nie byłam nim zainteresowana . Ale Ty Orimku widze ze tak.:)))))
Musiałęś przestudiować troche jego metody bo lgniemy do Ciebie jak do miodku :))))

24 sierpnia 2014 20:45
Gosia 1234

Oj, aż tak nie byłam nim zainteresowana . Ale Ty Orimku widze ze tak.:)))))
Musiałęś przestudiować troche jego metody bo lgniemy do Ciebie jak do miodku :))))

z braku laku,dobry .....................ha ha
24 sierpnia 2014 20:50 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

z braku laku,dobry .....................ha ha

I ściągnij juz te bryle przeciwsłoneczne!!! Pokaz oczeta a w nich te qrwiki.

24 sierpnia 2014 20:53 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

I ściągnij juz te bryle przeciwsłoneczne!!! Pokaz oczeta a w nich te qrwiki.

ha ha Wrzuc monete ha ha
24 sierpnia 2014 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

swietnie ze tak jest.Jednak myslalem ze diamenty ( bo o tych klejnotach pisze) ile by ich sie nie mialo zawsze zdobia kobiete. 

Orim  - to kobieta zdobi diamenty !))))