Czy ktoś czytał mojego posta? 4 posty powyżej? Czy nikt tu nie interesuje się zbieraniem grzybów?
Czy ktoś czytał mojego posta? 4 posty powyżej? Czy nikt tu nie interesuje się zbieraniem grzybów?
Ja pisałam o tym:
http://mobilka.ch/allnet-400
..... Wiesz , jak by tam tego to niech tam ...... co se będziesz załować :))))))))))).......O , rany zamiast Romę to siebie zacytowałam - to miało być pod cytatem Romany :)))))
tylko cos o " rycerzach " na bialych koniach napisac a juz sie bialoglowa na sama mysl o nich pogubila hihi
Bodnij się :)))))))))))......raz się pomyliłam a Ty już się " cepiasz " ..:))))))
ja nie wnikam ile razy sie pomylilas hihi gdy o rycerzy chodzi ha ha i tam zaraz "cepiam" tak jakos samo sie napisalo ha ha
Emi powiedz skarbie czy i jak mogę tę karte zamówic kiedy jestem w DE?
Ostatnie pytanie jak moja Mama ma komórke w Orange to jak ja dzwonie do Niej z Mobilki pakietu allnet400 to moja Mama tez płaci?
Asik,tak, tutaj http://eco-onlineshop.de/sim-karte-mobilka/sim-karte-mobilka-15.html
Dziękuję EMI za informacje,sypnełam plusikami;)Mam nadzieje że się nie gniewasz że tak Cię pytam,zamówiłam przez neta;) 40 euro(1oeuro STARTER+30EURO doładowanie) Jak przyjdzie od razu wybiorę ten kod allnet400 Ale bede wydzwaniała łech łech!!
Przepraszam, Aniu, że nie na twój temat. Ale dla mnie - to ważne! No więc właśnie wróciliśmy z grzybów. Byliśmy na nowym, nieznanym sobie terenie. Już od dłuższego czasu słyszałam stale o tym "Eisenbergu". Wielokrotnie przejawiało się to miejsce w opowiadaniach moich pacjentów,jako bogate w grzyba, chociaż każdy zaznaczał -"byłem/am tam ostatnio- 30/ 40 lat temu. A jednak zaryzykowałam! I.... Pełny sukces! 2 kosze(takie jak w sklepach), pełne - prawdziwów, podgrzybków, kurek, maślaczków, rydzów. Na kolację - ? Kto zgadnie, co? Jutro sos z kurek do pieczeni z dziczka. A na kolejne dni - zupa grzybowa. Ponadto w całym domu pachnie suszonymi grzybami. No i.. 4 słoiczki się marynują.
Z grzybozbiórczm pozdrowieniem - "Darzgrzyb"! Piguła.