Oj u mnie sie zaczyna przedpoludniowy galimatias . O porannym juz zapomnialam .
Oj u mnie sie zaczyna przedpoludniowy galimatias . O porannym juz zapomnialam .
...o jak milo przyszla dzisiaj poczta z niemoc..PDP ma swoje czasopisma, nie będzie upierdliwy,tylko będzie czytal lub spal ;)...wlasnie dzwonila ex-PDP...ze dopiero dotrze na wyspę promem tym co ciało"ojca"...czyli spotkamy sie zapewne w kościele...tak sobie pomyslalem czy czasem nie specjalnie, żeby nie musieć z Nami za dlugo przebywać..w końcu miała być wczesniej ;p.. No nic plakac nie będę ;)...
Bo przecież chłopaki nie płaczą:)
Oooo,to ja też chyba:)No bo 3 pietro,wiec na wysokoscich i półki w kuchni tak wysoko ,że na krzesełko muszę wskakiwać:)Oooo,tak-na pewno jestem z najwyższej półki,hi hi hi.I patrz Romcia-nawet o tym nie wiedziałam:)
Dasz rade.i jak widze nie tylko o porannym galimatiasie zapomnialas.Dalej smigasz w czapce Mikołaja hihi
hihi Janka ma tą czapę juz dobre dwa lata .
...o jak milo przyszla dzisiaj poczta z niemoc..PDP ma swoje czasopisma, nie będzie upierdliwy,tylko będzie czytal lub spal ;)...wlasnie dzwonila ex-PDP...ze dopiero dotrze na wyspę promem tym co ciało"ojca"...czyli spotkamy sie zapewne w kościele...tak sobie pomyslalem czy czasem nie specjalnie, żeby nie musieć z Nami za dlugo przebywać..w końcu miała być wczesniej ;p.. No nic plakac nie będę ;)...
I kto to mówi --pisze :)))))))))......a juz wiem , to wczoraj , w " Jak długo wyjeżdzacie ........." to Ty tak z autopsji :))))))))))
Przepraszam,gdzie jest topik o telefonowaniu do Polski? Miałam zapytać EMI na temat MOBILKI,którą mi polecała 0,09centów na komórkowe w Polsce czyli 15€ guthaben starczy mi na niecałe 3 godziny gadania,a EMI mówiła za 10€ gada prawie 7godzin,chyba że żle liczę !
Baba na prom - opiekunowi lzej ha ha
Ja pisałam o tym:
http://mobilka.ch/allnet-400