Na wyjeździe #13

12 września 2014 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

dawaj przepis na ten sernik z dynią. A to ciekawe być musi.
Nie zwlekaj tylko proszę :-))

Tez jestem "napalona " na ten przepis. W mojej kuchni są teraz wariacje na temat DYNI.
12 września 2014 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Mam tak straszną ochotę na placuszki z jabłuszkiem,że choćby nie wiem co dzisiaj robię.No i po moich postanowieniach,że słodycze(czyt.ciasta,ciasteczka)będę jadła tylko w niedziele do popołudniowej kawki.To jest gorszy nałóg niż papierochy(rzuciłam bez problemu 13 lat temu).

O i tu się z Tobą zgadzam. Nałóg niemożliwy do pozbycia się. Ciasteczka, czekoladki i inne różne żelki )

12 września 2014 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

zapomnialam sie pochwalic- ja tez mam pakiecik 100 eurowek ;). kosztowal mnie "az" 1 euro :D

Też w takie sie zaopatrzyłam, niech leżą, może sie przydadzą zamiast toaletowego. A co? Kto zabroni biednemu bogato zyć?
12 września 2014 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
Dotarła dziś do mnie przesyłka z Pl z moimi lekami. Po Waszych porannych wpisach balam się,czy mi je dostarczą,bo mój maz tylko mnie wpisał na kopercie. Pocieszałam się tym,ze nie ma tu skrzynki z nazwiskiem,tylko szpara w drzwiach,przez którą wszystko wrzucają. Jak długo tu jestem nie widziałam listonosza twarzą w twarz,tak dziś musiał zadzwonić skubany ciekawy ,czy takowa osobniczka tu jest. Ale uff,na szczęście wszystko ok.
12 września 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
Luda

Ja już na posteruku pracy,myślę,że będzie znośnie i wytrzymam te 6 tygodni.Pozdrawiam opiekuneczki.

Witaj Luda, 
rozumiem, ze nowe miejsce, dasz radę, a jakby co , to masz nas.
Czekam na Twoje wpisy. Buziaki dla Ciebie.
12 września 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Jejuńciu chyba mi język do d.py ucieknie.Nie masz litości.Ale jeszcze parę minutek i będę miała swoje.A ślina już do pasa!!!!!

Balutka,
nie gadam  Tobą, jak nie wrzucisz przepisu w odpowiednim watku.
Czekam!!!
12 września 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
Moje dzisiejsze, podobne były zjedzone w "locie', nie miały szans na fotografie. Moją babeczkę takie racuszki doprowadzaja do euforii- dosłownie.Dozuję jej jednak te przyjemnosci, bo gotowa by odfrunąć, a waga by ją powstrzymała. Mam zresztą w obowiazkach codzienne ważenie.
12 września 2014 21:31 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Dotarła dziś do mnie przesyłka z Pl z moimi lekami. Po Waszych porannych wpisach balam się,czy mi je dostarczą,bo mój maz tylko mnie wpisał na kopercie. Pocieszałam się tym,ze nie ma tu skrzynki z nazwiskiem,tylko szpara w drzwiach,przez którą wszystko wrzucają. Jak długo tu jestem nie widziałam listonosza twarzą w twarz,tak dziś musiał zadzwonić skubany ciekawy ,czy takowa osobniczka tu jest. Ale uff,na szczęście wszystko ok.

A ja dzisiaj specjalnie kuknęłam, nazwiska Opów na skrzynce też nie ma u nas.
Chyba jacyś rozgarnięci brieftragerzy jeżdzą haaa...ha...
12 września 2014 21:32
Oj Andrejka ,jestem juz na walizkach,i tak mi smutno opuszczac dom,że nawet mi sie łobuzować nie chce,ani nic....:(((
12 września 2014 21:39
Nie....gdzie indziej
Ale spotkanie zaplanowane :)
12 września 2014 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

dawaj przepis na ten sernik z dynią. A to ciekawe być musi.
Nie zwlekaj tylko proszę :-))

Amelka,napisałam w obiadach,przepis wzięłam z ''moje wypieki''jest piękny.
12 września 2014 21:46 / 2 osobom podoba się ten post
Evvex

Amelka,napisałam w obiadach,przepis wzięłam z ''moje wypieki''jest piękny.

A czy ja też moge tam zajrzeć? Nie musisz odpisywac i tak to zrobię hi, hi
12 września 2014 21:48
Daleko,no ale chce mnie odwiedzić,to czemu nie.
Neta bede miec na pewno.
Wiem,ze jakos poleci,najgorsze to te czarne myśli przy pakowaniu.Ale juz jestem pogodzona z losem
12 września 2014 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
Dziewczyny przepis jest na blogu ''moje wypieki'' sernik z dynią tak jest nazwany.Przez tą pogodę, Zysia narwana, ło Matko ,no nie dam rady popisać,wali mnie znów w łeb gazetą
12 września 2014 22:12 / 3 osobom podoba się ten post
Mamy rozumieć ,że zjeżdżasz w marcu?????Hi hi hi