dawaj przepis na ten sernik z dynią. A to ciekawe być musi.
Nie zwlekaj tylko proszę :-))
Mam tak straszną ochotę na placuszki z jabłuszkiem,że choćby nie wiem co dzisiaj robię.No i po moich postanowieniach,że słodycze(czyt.ciasta,ciasteczka)będę jadła tylko w niedziele do popołudniowej kawki.To jest gorszy nałóg niż papierochy(rzuciłam bez problemu 13 lat temu).
zapomnialam sie pochwalic- ja tez mam pakiecik 100 eurowek ;). kosztowal mnie "az" 1 euro :D
Ja już na posteruku pracy,myślę,że będzie znośnie i wytrzymam te 6 tygodni.Pozdrawiam opiekuneczki.
Jejuńciu chyba mi język do d.py ucieknie.Nie masz litości.Ale jeszcze parę minutek i będę miała swoje.A ślina już do pasa!!!!!
Dotarła dziś do mnie przesyłka z Pl z moimi lekami. Po Waszych porannych wpisach balam się,czy mi je dostarczą,bo mój maz tylko mnie wpisał na kopercie. Pocieszałam się tym,ze nie ma tu skrzynki z nazwiskiem,tylko szpara w drzwiach,przez którą wszystko wrzucają. Jak długo tu jestem nie widziałam listonosza twarzą w twarz,tak dziś musiał zadzwonić skubany ciekawy ,czy takowa osobniczka tu jest. Ale uff,na szczęście wszystko ok.
Amelka,napisałam w obiadach,przepis wzięłam z ''moje wypieki''jest piękny.