Orkę na ugorze dziś mam.
Chodzenie po galerii i wizytę u kosmetyczki.
I jak tu spokojnie żyć na urlopie???
;P :D
Orkę na ugorze dziś mam.
Chodzenie po galerii i wizytę u kosmetyczki.
I jak tu spokojnie żyć na urlopie???
;P :D
Jak już tak biegasz intensywnie to leć jeszcze do fryzjera za mnie, bo w ciągu 6 tygodni nie zdążyłam doń dotrzeć i odrosty są bardziej niż koszmarne... :)))))))))
Ale co tam, nie przyznam się głośno, niech sobie inni patrząc myślą że właśnie nowa moda nastaje :)))))))))))
To co ja mam aktualnie na glowie woła o pomste do nieba!:)A i siwych w ostatnich tygodniach sporo przybyło:(Buuuu.Ale co tam!Wróce do domku to się zamaluję:)
Jak już tak biegasz intensywnie to leć jeszcze do fryzjera za mnie, bo w ciągu 6 tygodni nie zdążyłam doń dotrzeć i odrosty są bardziej niż koszmarne... :)))))))))
Ale co tam, nie przyznam się głośno, niech sobie inni patrząc myślą że właśnie nowa moda nastaje :)))))))))))
Ja mam taką siwiznę i takie turnusy, że gdybym sama nie ogarnęła, to siwiuteńka wracałabym jak gołąbek.
Nie mówię, że robię to z przyjemnoscią ( dośc długie włosy ), ale jak mus, to mus i dziś wreszcie zafarbowałam odrosty :))))))))))
Dziewczyny,kobietki niczym sie nie martwcie....teraz sa modne tzw hollywodzkie odrosty...
mojemu dziadziowi nie podobają się moje odrosty, w każdy czwartek przychodzi fryzjerka, PDP zapowiedział, że jutro mam mieć zrobiony porządek z włosami, no to ja mu tłumaczę, że zapuszczam i chcę mieć "mokrą włoszkę". Opa stwierdzil, że mokra włoszka to nie dla mnie i on opłaci fryzjerkę, , kurdę nie cvhcę, żeby placił, chcę zapuszczać :)))))))
Co to jest ta mokra włoszka?
To taka trwała drobna?