Muzo Ty moja:):):):)Poetę też z Ciebie zrobimy:)Zobaczysz:)Już tu się parę zapierało,ze nigdy ani rymu....hi hi hi
Muzo Ty moja:):):):)Poetę też z Ciebie zrobimy:)Zobaczysz:)Już tu się parę zapierało,ze nigdy ani rymu....hi hi hi
A wiesz jakie a'la kotlety są pyszne ? oczywiście z " kanii " .....ojejku , raj w gębie -:)))))))))))
obym nie zaczol bazgrac na drzwiach toalety ha ha
Nie zagaduj nas tu a la kotletami obiecałaś,że po powrocie do domu oskubiesz się z tych piór. I co?:-)
No , już tak myślę ( czasem ) , żeby gar wody zagotować , sparzyć pióra , oskubać i .........po " ptoku " -:)))))))))
No wies,.to tzw.poezja uliczna:)W pociągu kiedyś w klo był napis- "mam ojca księdza"a pod spodem "ja też"...........
Ptoka:-) to zostaw.Moze sie przydac dopiero do domu przyjechałaś:))))
E , no ! aż taka glupia to ja nie jestem ! Chodziło mi o tego " przymuleńca " z awatarka , bo już chwilami na niego patrzeć nie mogę , takie toto jakieś jakby się naćpało ! a jeszcze skubany pary z dzioba nie puści gdzie i za ile to " swiństwo " kupuje - to już nie " ptok " ! to prawie żmija ! -:))))))))
E , no ! aż taka glupia to ja nie jestem ! Chodziło mi o tego " przymuleńca " z awatarka , bo już chwilami na niego patrzeć nie mogę , takie toto jakieś jakby się naćpało ! a jeszcze skubany pary z dzioba nie puści gdzie i za ile to " swiństwo " kupuje - to już nie " ptok " ! to prawie żmija ! -:))))))))
zaryzykuj !!!! Wklej własną fotke
Popieram!!
Basiu,najwyższy czas nosek wystawić zza ptaszka,czekamy,czekamy:))
Popieram!!
Basiu,najwyższy czas nosek wystawić zza ptaszka,czekamy,czekamy:))
Ivanilka,o ile mnie pamięc nie myli,korzystasz z kantoru internetowego.Czy mogłabyś napisać jaki to kantor,bo przymierzam sie do tego,a nie chcę jakiegos pierwszego lepszego.Wdzięczna bym była za podpowiedż_))
Korzystam z www.internetowykantor, ale....nie wiem czy mogę Ci go polecić. Niby kurs bardzo dobry mają,ale czas oczekiwania na zaksięgowanie pieniędzy doprowadza mnie czasem do furii. Podam Ci przykład: wysyłam pieniądze np. rano i czekam,czekam,czekam....o 17-tej dostaje meila,że moje srodki zostały zaksiegowane i wreszcie mogę zatwoerdzic transakcję,potem już błyskawicznie są na koncie złotówki,ale czekanie na to cholerne ksiegowanie jest takie upierdliwe,bo co sesja trzeba zaglądać do poczty.
Niby ten kantor też ma konto w tym samym banku co ja,więc powinno się to odbywać szybciutko,a tak nie jest. Nie wiem czy tak dużo osób korzysta z tego kantoru czy co?