W domu :) #3

19 listopada 2014 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Muzo Ty moja:):):):)Poetę też z Ciebie zrobimy:)Zobaczysz:)Już tu się parę zapierało,ze nigdy ani rymu....hi hi hi 

obym nie zaczol bazgrac na drzwiach toalety ha ha
19 listopada 2014 18:44 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A wiesz jakie a'la kotlety są pyszne ? oczywiście z " kanii " .....ojejku , raj w gębie -:)))))))))))

Nie zagaduj nas tu a la kotletami obiecałaś,że po powrocie do domu oskubiesz się z tych piór. I co?
19 listopada 2014 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

obym nie zaczol bazgrac na drzwiach toalety ha ha

No wies,.to tzw.poezja uliczna:)W pociągu kiedyś w klo był napis- "mam ojca księdza"a pod spodem "ja też"...........
19 listopada 2014 18:52 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Nie zagaduj nas tu a la kotletami obiecałaś,że po powrocie do domu oskubiesz się z tych piór. I co?:-)

No , już tak myślę ( czasem ) , żeby gar wody zagotować , sparzyć pióra , oskubać i .........po " ptoku " -:)))))))))
19 listopada 2014 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No , już tak myślę ( czasem ) , żeby gar wody zagotować , sparzyć pióra , oskubać i .........po " ptoku " -:)))))))))

Ptoka to zostaw.Moze sie przydac dopiero do domu przyjechałaś:))))
19 listopada 2014 18:58 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

No wies,.to tzw.poezja uliczna:)W pociągu kiedyś w klo był napis- "mam ojca księdza"a pod spodem "ja też"...........

albo :
Przestań pieprzyć idyjoto, (pisownia oryginalna)Tyś jest g...o a ja złoto.
19 listopada 2014 19:03 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ptoka:-) to zostaw.Moze sie przydac dopiero do domu przyjechałaś:))))

E , no ! aż taka glupia to ja nie jestem ! Chodziło mi o tego " przymuleńca " z awatarka , bo już chwilami na niego patrzeć nie mogę , takie toto jakieś jakby się naćpało !  a jeszcze skubany pary z dzioba nie puści gdzie i za ile to " swiństwo " kupuje - to już nie " ptok " ! to prawie żmija ! -:))))))))
19 listopada 2014 19:05
Barbara niepowtarzalna

E , no ! aż taka glupia to ja nie jestem ! Chodziło mi o tego " przymuleńca " z awatarka , bo już chwilami na niego patrzeć nie mogę , takie toto jakieś jakby się naćpało !  a jeszcze skubany pary z dzioba nie puści gdzie i za ile to " swiństwo " kupuje - to już nie " ptok " ! to prawie żmija ! -:))))))))

To zmień jak patrzeć nie możesz:)Mi się podoba:)
19 listopada 2014 19:08 / 2 osobom podoba się ten post
Pieprznik trąbkowy..przeczytałam i myślałam że znowu ktoś komuś ubliża na forum,ale nie...to tylko Malgi grzyby zbiera a Kasia pisze ody o nich.
19 listopada 2014 19:25 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

zaryzykuj !!!! Wklej własną fotke 
19 listopada 2014 19:35 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

zaryzykuj !!!! Wklej własną fotke 

Popieram!!
Basiu,najwyższy czas nosek wystawić zza ptaszka,czekamy,czekamy:))
19 listopada 2014 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Popieram!!

no i wylesc spod skaly ha ha
19 listopada 2014 19:53
ivanilia40

Popieram!!

Ivanilka,o ile mnie pamięc nie myli,korzystasz z kantoru internetowego.Czy mogłabyś napisać jaki to kantor,bo przymierzam sie do tego,a nie chcę jakiegos pierwszego lepszego.Wdzięczna bym była za podpowiedż_))
19 listopada 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Ivanilka,o ile mnie pamięc nie myli,korzystasz z kantoru internetowego.Czy mogłabyś napisać jaki to kantor,bo przymierzam sie do tego,a nie chcę jakiegos pierwszego lepszego.Wdzięczna bym była za podpowiedż_))

Korzystam z www.internetowykantor, ale....nie wiem czy mogę Ci go polecić. Niby kurs bardzo dobry mają,ale czas oczekiwania na zaksięgowanie pieniędzy doprowadza mnie czasem do furii. Podam Ci przykład: wysyłam pieniądze np. rano i czekam,czekam,czekam....o 17-tej dostaje meila,że moje srodki zostały zaksiegowane i wreszcie mogę zatwoerdzic transakcję,potem już błyskawicznie są na koncie złotówki,ale czekanie na to cholerne ksiegowanie jest takie upierdliwe,bo co sesja trzeba zaglądać do poczty. 
Niby ten kantor też ma konto w tym samym banku co ja,więc powinno się to odbywać szybciutko,a tak nie jest. Nie wiem czy tak dużo osób korzysta z tego kantoru czy co?
19 listopada 2014 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Korzystam z www.internetowykantor, ale....nie wiem czy mogę Ci go polecić. Niby kurs bardzo dobry mają,ale czas oczekiwania na zaksięgowanie pieniędzy doprowadza mnie czasem do furii. Podam Ci przykład: wysyłam pieniądze np. rano i czekam,czekam,czekam....o 17-tej dostaje meila,że moje srodki zostały zaksiegowane i wreszcie mogę zatwoerdzic transakcję,potem już błyskawicznie są na koncie złotówki,ale czekanie na to cholerne ksiegowanie jest takie upierdliwe,bo co sesja trzeba zaglądać do poczty. 
Niby ten kantor też ma konto w tym samym banku co ja,więc powinno się to odbywać szybciutko,a tak nie jest. Nie wiem czy tak dużo osób korzysta z tego kantoru czy co?

Dzięki Ivanilla,ja jestem w tym zielona,Po prostu chcę zacząc w jakimś sprawdzonym.Może rzeczywiscie maja sporo klientów?Spróbuję,zobaczę jak będzie.Dzięki raz jeszcze-)