Na wyjeździe #14

06 października 2014 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
ha ha ha ok To ci tylko powiem ze jestem tech.budowlanym z wyksztalcenia i takie rzeczy nie sa mi obce.Robie to sam.Ogrzewanie rowniez 
PS 
do regipsow sa profile stalowe.Drewno nie jest najlepsza konstrukcja
http://youtu.be/Rbe0UmerPi0
06 października 2014 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

No stara, w kwietniu skończę 50 lat, aż się przestraszyłam, jak to napisałam.

Witam w klubie dojrzałych, mądrych życiowo kobiet :)))))))))))))))
06 października 2014 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
Nie czuję się staro, ale już mi się panowie nie podobają, nawet jak się napiję:)))) Na motorze marzną mi kolana, jedyne co dobre, to to, że w ciążę nie zajdę:))))

06 października 2014 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
O mamuńciu , znowu zle odczytałam ! cosik nawala mi czytanie ze zrozumieniem !Końcówkę Twojego posta odczytałam : " Skąd , jak by wytrzepał zamiast brać się to do dziś bym była wolna ".... albo musi na oczy mi się zle rzuciło ! -:))))))
06 października 2014 21:24 / 7 osobom podoba się ten post
barbarella

Nie czuję się staro, ale już mi się panowie nie podobają, nawet jak się napiję:)))) Na motorze marzną mi kolana, jedyne co dobre, to to, że w ciążę nie zajdę:))))

Ach to mozesz uzywac do woli hihi super ja tez tak chce !!!
06 października 2014 21:26 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Ach to mozesz uzywac do woli hihi super ja tez tak chce !!!

A to Ty jeszcze tak nie masz ?????..... to ja się ze " smarkatą " koleguję ???? -:))))))
06 października 2014 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Witam w klubie dojrzałych, mądrych życiowo kobiet :)))))))))))))))

No dojrzała to już jestem, ale z tą mądrością to się szukamy i nie możemy spotkac. Lubię siebie w tym wieku, jestem ze sobą pogodzona, lubię swoje zmarszczki. Naszykowalam własnie ubranie na jutro na podroż i jakies takie nie paujące do wieku. Chyba trzeba coś zmienić, bo będę jak dzidzia piernik:))))
06 października 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A to Ty jeszcze tak nie masz ?????..... to ja się ze " smarkatą " koleguję ???? -:))))))

No widzisz ale jaka madra zyciowo smarkula -ajajaj ale se poslodzilam 
06 października 2014 21:41 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

No widzisz ale jaka madra zyciowo smarkula -ajajaj ale se poslodzilam 

Jaka mądra życiowo ? co mnie tu kit będziesz wciskać !... To po jasną wyrazistą cały czas do mnie mówisz : " ja to już po pauzie jestem , po pauzie i o menie też coś tam brzdąkałaś a meno i pauza to co jest !?!? ...
Do Andreyki : Nie uwierzysz , ale próbowałam , jednak jest to nałóg silniejszy niż mój alkoholizm !
06 października 2014 21:41 / 5 osobom podoba się ten post
barbarella

No stara, w kwietniu skończę 50 lat, aż się przestraszyłam, jak to napisałam.

Zeby nie przeżyć szoku tak jak Ty to ja tuż po 40-tce zaczęłam myślec o sobie,że mam 50-tkę na karku :))))  jak skończyłam 35 lat mówiłam o sobie,że mam 40 i jakoś łagodnie swoje urodziny przeżyłam :)
06 października 2014 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Zeby nie przeżyć szoku tak jak Ty to ja tuż po 40-tce zaczęłam myślec o sobie,że mam 50-tkę na karku :))))  jak skończyłam 35 lat mówiłam o sobie,że mam 40 i jakoś łagodnie swoje urodziny przeżyłam :)

Ale się chwalita , że niby takie młode a ja to myślita , że sroce z pod ogona wypadłam ? ja też 50-kę mam ukończoną !!!! a co ? kto mi podskoczy ? -:))))))
06 października 2014 21:46 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ale się chwalita , że niby takie młode a ja to myślita , że sroce z pod ogona wypadłam ? ja też 50-kę mam ukończoną !!!! a co ? kto mi podskoczy ? -:))))))

Ja piernicze,lece jutro po czekoladę i zobaczymy ,która wyżej skacze :)
06 października 2014 21:48 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To ze skonczylas to widac na zdjeciu ale w ktorym roku ???
06 października 2014 21:49 / 3 osobom podoba się ten post
Może dilera czas zmienić:)))
06 października 2014 21:51 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja piernicze,lece jutro po czekoladę i zobaczymy ,która wyżej skacze :)

O czekoladzie nie wspominaj ! Przed chwilą wrąbałam 4 ciastka maślane , każde po 110 kalorii ..... a co się będę przejmować , kto widział kalorie ? co to mole jakieś , czy inne karaluchy , żeby gołym okiem je zobaczyć ???????-:)))))