Na wyjeździe #14

20 września 2014 21:34
Jest 2 set dla nas
20 września 2014 21:34
Słucham relacji z meczu przez internet na :Polskie Radio /Jedynka/
20 września 2014 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

To bedzie znowu cała afera. Kiedy bym nie wróciła to musze walczyc o coś. Wyjdzie na to ze jakaś jestem wymagajaca.Przy zmienniczce spokój a przy mnie zawsze coś. A pozatym załatwic wózek a przekonać babcie to 2 rózne sprawy. Kolejny stres na moja głowę a ja tu prawdpodobnie ostatni raz.:(
Babcia spaceruje tylko daleko od domu bo Ona MUSI isc na kawę i ciacho po śniadaniu.
W zyciu jej nie udźwignę bo babciunia 75 kg.
 No nic ...muszę chyba zasygnalizowac ze jest taki problem a po spacerze poniedziałkowym najwyżej uprzeć sie albo zgłosic Agencji.

Że jesteś wymagająca? To ma być problem? No wiesz! Jesteś ale nie dla siebie i własnego widzimisię tylko dla dobra babci... Ostatecznie to ona ma mieć lżej, a że Ty przy okazji to wiemy my, Ty i niech tak pozostanie. Babcia do wózka przekona się szybciej niż myślisz, podejrzewam że ona robi dobrą minę do złej gry bo odczuwa strach przed nowym, ale i przed tym że będąc ciężarem skończy w heimie... Przynajmniej tak myślę... 
Pewnie jesteś już po rozmowie, b o doczytałam właśnie że masz dziś rozmawiać, ale tak czy siak - znasz moje zdanie. Afera niech się rozbije po rodzince, a TY masz CZYSTE SUMIENIE.
20 września 2014 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
carrie

2-0:-) :-) :-) ale już nogami odbijają:-) :-) tego to jeszcze nie widziałam:-) :-)

My sobie możemy tu tylko wyobrażać co tam sie dzieje!!!!
20 września 2014 21:40
To jednak nie ma transmisji na Sport 1 ? No to chociaz mi nie żal. Bo juz kombinowalam,,zeby do sąsiadow sie wprosić
20 września 2014 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
IWA

"Polsat dziś zablokował transmisję na Sport1. Niemcy wczoraj podpisali już kontrakt z agencją, ale dziś po nieporozumieniach i najpewniej interwencji Polsatu zrezygnowali z transmisji ze względów licencyjnych. Słowem nie mogliby nadać tego meczu w ogólnodostępnej niekodowanej telewizji. Meczu w TV w Niemczech nie będzie. I to jest ta promocja Polski o której mówił Polsat. Żałosne." to jest cytat wypowiedzi z onetu

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase 
20 września 2014 21:46 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase 

Ty się nie wtrącaj w rozmowę , tylko na żywo relacje zdawaj -:)))))))
20 września 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
20 września 2014 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
No to powiem Wam, że moja weeb.tv tez przestała działać, co za chamstwo, to brak słów!
20 września 2014 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

relacja na żywo : http://www.polskieradio.pl/7,Jedynka 

nie moge otworzyc

20 września 2014 21:49 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

relacja na żywo : http://www.polskieradio.pl/7,Jedynka 

Bietka , zanim ja to znajdę to już mecz się skończy tzn . Wygramy !!!!!-:))))))))
20 września 2014 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
W 3 secie 8 do 5 dla nas
20 września 2014 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
I jaki wynik moze ktos zapodac
20 września 2014 21:53
5 do 10
20 września 2014 21:53
5:9 dla nas,sledze na onecie