Na wyjeździe #14

21 września 2014 23:15 / 2 osobom podoba się ten post
Trzeba przyznać Niemcom że umieją cieszyć się z wygranego 3 miejsca :)))
21 września 2014 23:17 / 2 osobom podoba się ten post
Miło popatrzeć ,japa mi się śmieje od ucha do ucha
21 września 2014 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Du auch, w wolnej chwili opowiedz, co tam nowego w kwestii tego "bliskiego spotkania trzeciego stopnia" gdzieś koło mojego domu? Nie trzymaj koleżanki w takim stanie pobudzonej ciekawosci..

no coś się szykuje niedaleko Hoerde, to bliżej Ciebie, ale szczegóły będą znane teraz w tym tygodniu :)
21 września 2014 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
Znowu łzy szczęścia! Jaki ten nasz Hymn jest piękny !
21 września 2014 23:22 / 5 osobom podoba się ten post
Wiecie co... będąc w kraju też się przeżywa emocje, ale na wyjeździe jakoś mocniej... nie wiem jak wy, ale ja się rozryczałam jak dziecko jak Hymn zaśpiewali.......... To się zapamięta!!! :)))))))))
21 września 2014 23:23 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Trzeba przyznać Niemcom że umieją cieszyć się z wygranego 3 miejsca :)))

Właśnie zauważyłam, że Niemcy mają ostatnio bardzo fajne drużyny.
Piłkarze, a teraz siatkarze bardzo sympatyczne wrażenie robią. 
21 września 2014 23:23 / 4 osobom podoba się ten post
No i poszło !!! Przy hymnie wyłam jak dziecko,,,,jezu jak sie cieszę.......HURAAAAAAA
21 września 2014 23:24
Ten jeden nasz siatkarz po zakończeniu kariery fotoreporterem lub kamerzystą będzie mógł zostać... :)
21 września 2014 23:25
agamor

no coś się szykuje niedaleko Hoerde, to bliżej Ciebie, ale szczegóły będą znane teraz w tym tygodniu :)

To rzut beretem! Fajnie, będę miała gdzie swoją Beaby podrzucić! Na odrobek oczywiscie.
21 września 2014 23:28 / 1 osobie podoba się ten post
No to dziewczynki super że link się przydał. Polacy MISTRZAMI ŚWIATA !!!!
21 września 2014 23:32 / 3 osobom podoba się ten post
W takim nastroju to chciałabym zawsze iść spuniać i przebudzać się,czego Wam i sobie życzę.
21 września 2014 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
Dziekuje andrea jeszcze raz!!! dawno nie miałam takiej adrenaliny,.Żeby nie Nasze kibicowanie to chłopaki cięzko by mieli :)))))))))))))))) Buziaki dla chłopaków i Całej Naszej Paki !!!  
21 września 2014 23:44 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Dziekuje andrea jeszcze raz!!! dawno nie miałam takiej adrenaliny,.Żeby nie Nasze kibicowanie to chłopaki cięzko by mieli :)))))))))))))))) Buziaki dla chłopaków i Całej Naszej Paki !!!  

Michasia zanim wszystkich wycałujesz to rano Cię zastanie hahaha....
21 września 2014 23:47 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Michasia zanim wszystkich wycałujesz to rano Cię zastanie hahaha....

Wirtualnie to załatwie szybko ::):):):):):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):)::)::):):)::::)::::):::)
21 września 2014 23:48 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Wirtualnie to załatwie szybko ::):):):):):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):)::)::):):)::::)::::):::)

Chyba ,ze tak .......