Na wyjeździe #14

22 września 2014 06:48 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien doberek!:))No ipytanko kawaka ,czy herbatka no a moze imbirek?wszystko przygotowane w termosach oprucz imbiru!!Gimnastyka poranna przypomina bo sie zapminacie hehehe ja nawet w nocy cwicze wstawanie!! No ale po paru dniach moge wam troszke powiedziec o tym miejcu!! Babcia sympaczyczna ,lezaca dziwn cały czas pod tlenem corka co drugi dzien sprawdza aparat tlenowy robi co trzeba przy nim,no i tabletki szykuje!!"0" dzwigania babcia na łozku sama sie obraca nie czka zeby ja dzwigac jest tak pomocna i nie robi nic złosliwie !!Jest to miejsce gdzie mozna chetnie wracac!! no ale na pewnosa lepsze ja tylko opisuje po mojej obserwacji ktore miałam na zastepstwach!!Nic nie załuja co powiem to kupia lodowka i zamrazarka pełnaco kto lubi.Wszystko mi kupili co zamowiłam.Nie robie jakis tam wygorowanych z wyzszych połek.Jedyne co jest wstac W nocy dwa razy podac nocnik.I zeby nic sie nie zmieniło!!takimto moim przemysleniem i obserwacja przywitałam was!!NO to co jest wstawac spioszki miłego dzionka usmiechnietego bezstresowego!!
22 września 2014 07:36 / 1 osobie podoba się ten post
Co niektóre wczoraj kobitki ubolewały ze coś spokojnie jest ostatnio i jak by wykrakały.Nie wiem czy jednym glupim pytaniem zadanym przed 22-gąmozna się tak śmiertelnie obrazić?Moze jestem mało inteligetna ,ale nikogo chyba przez to nie obrazilam,bo bylo ona dla mnie szczere,tym bardziej ze dzien wczesniej wtorowalas nam,przyklaskiwalas,wiec ja nie widze rzeczy niestosownej,zeby sie tak unosić.Wystarczylo powiedziec ze -to mnie nie interesuje,mam ciekawsze zajecia.Nigdy nikogo nie zmuszalam do niczego bom ja nie sekta,kazdy ma swoje zainteresowania,i w jednym masz racje mierze ludzi wedle siebie bo od poczatku kazdej znajomosci obdarzam ich pelnym zaufaniem,dlatego czesto sie przejezdzam,i rani.To wszystko co mam do powiedzenia..Nastepnym razem zastanowie sie dwa razy za nim zadam bardzo intymne pytanie.
22 września 2014 07:45 / 3 osobom podoba się ten post
Ale o co chodzi?:):):):)

Nieśmiało tylko przypomnę ,że ja nie ubolewałam:)Ja się cieszyłam,ze tak miło i sympatycznie.Meczyk sobie odpuściłam ,nie przepadam ,niestety,odrabiałam zaległości serialowe:)Ale dzięki kibickom z forum wiem wszystko -nasi górą:)Przynajmniej w siatkówce:)
22 września 2014 08:08 / 10 osobom podoba się ten post
A ja się pochwalę , mój PDP - to zawsze pełna kultura i klasa . Nie ogladał meczu , ale wiedział , że ja oglądam i raz na jakiś czas pytał ; jaki wynik . Chodzi późno spać ,wiec jak wygraliśmy , oczywiście zameldowałam z radościa . Natychmiast padły słowa : taki sukces to trzeba uczcić - Otwórz szampana . Wypiliśmy a PDP oprócz gratulacji powiedział : jestem zaszczycony , że znam kogoś z kraju , który jest mistrzem świata .
22 września 2014 08:18 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Co niektóre wczoraj kobitki ubolewały ze coś spokojnie jest ostatnio i jak by wykrakały.Nie wiem czy jednym glupim pytaniem zadanym przed 22-gąmozna się tak śmiertelnie obrazić?Moze jestem mało inteligetna ,ale nikogo chyba przez to nie obrazilam,bo bylo ona dla mnie szczere,tym bardziej ze dzien wczesniej wtorowalas nam,przyklaskiwalas,wiec ja nie widze rzeczy niestosownej,zeby sie tak unosić.Wystarczylo powiedziec ze -to mnie nie interesuje,mam ciekawsze zajecia.Nigdy nikogo nie zmuszalam do niczego bom ja nie sekta,kazdy ma swoje zainteresowania,i w jednym masz racje mierze ludzi wedle siebie bo od poczatku kazdej znajomosci obdarzam ich pelnym zaufaniem,dlatego czesto sie przejezdzam,i rani.To wszystko co mam do powiedzenia..Nastepnym razem zastanowie sie dwa razy za nim zadam bardzo intymne pytanie.

Te ? Inteligentna jestem , to na stówę do mnie piszesz !.... Wczoraj byłam zdołowana , ktoś - coś do mnie napisał , ale nie na Forum ...... Sportem , mimo , że go nie uprawiam interesuję się bardzo i wczoraj czytałam każdy wynik , który pisałyście , jeśli to TY zalazła byś mi za skórę - bądz pewna , że w " dyrdki " poleciała bym do Ciebie i za te " kędzierzawe " wytarmosiła ......... Oj , Ty - pogadamy ...-:))))).... Dziś już mi lepiej , przespałam i wyspałam się , jeszcze raz to nie chodziło o NIKOGO stąd -:))))))))))
22 września 2014 09:27 / 4 osobom podoba się ten post
Ech... zimnisko za oknem okropne, zbieram się do sklepu bo zakupy trzeba zrobić i mam opory przed wyjściem z domu :)
Najchętniej zwinęłabym się w kłębuszek jak kot na łóżku, zamknęła oczy i pobujała w sennych marzeniach; no ale cóż, życie jest brutalne... ;) Babcia zjadła śniadanie i właśnie kimnęła nad gazetą, dziadziuś już między kolegami w TH, też senny z domu wychodził. Idę, dajcie kopa na rozpęd, może pomoże ;)))))))))))
22 września 2014 09:35 / 5 osobom podoba się ten post
Lili

Ech... zimnisko za oknem okropne, zbieram się do sklepu bo zakupy trzeba zrobić i mam opory przed wyjściem z domu :)
Najchętniej zwinęłabym się w kłębuszek jak kot na łóżku, zamknęła oczy i pobujała w sennych marzeniach; no ale cóż, życie jest brutalne... ;) Babcia zjadła śniadanie i właśnie kimnęła nad gazetą, dziadziuś już między kolegami w TH, też senny z domu wychodził. Idę, dajcie kopa na rozpęd, może pomoże ;)))))))))))

do sklepu,do garów,do pracy !!!! Pooooszła !!!! ha ha
22 września 2014 09:43 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

do sklepu,do garów,do pracy !!!! Pooooszła !!!! ha ha

dzięęki ORIM, od razu podziałało i już mnie nie ma!!! :))))))))) 
22 września 2014 10:41 / 1 osobie podoba się ten post
No i dzieki Bogu mojemu wszystko jasne zwracam honor mojej kolezance a juz zem myslal ze To taka delikatna osóbka ale i tak wisisz mi paczke fajek ktora wypalilam w nocy przez pewnie nieścislosci ...
22 września 2014 11:00 / 8 osobom podoba się ten post
no ja już na walizce mąż właśnie dzwonił że wyjeżdza z ULM po mnie i jedziemy do domu.Zyczę wszystkim szybko mijających dni i spokojnej pracy :)
22 września 2014 11:06
jowitaliber

no ja już na walizce mąż właśnie dzwonił że wyjeżdza z ULM po mnie i jedziemy do domu.Zyczę wszystkim szybko mijających dni i spokojnej pracy :)

Miłego wypoczynku,pozdrawiam.
22 września 2014 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

Szczęśliwej i spokojnej drogi.Tylko po przyjeżdzie do domu nie szalejcie za bardzo hahaha.
22 września 2014 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

Szczęśliwej podróży. Wypoczywaj ile wlezie :))))
22 września 2014 11:23 / 1 osobie podoba się ten post
Witaj:))) dwa, trzy dni temu rozsylalam ksiazki nowo zdobyte, nie wiem czy do Ciebie rowniez, bo z e-meilu nie wynikalo, ze to Ty. Nikogo nie chcialam obrazic a ksiazki byly o roznej tematyce, sadzilam, ze sprawie przyjemnosc a nie smutek.
Wyslalam do Ciebie przed chwila "zaprzyjaznij sie", wowczas po e-meilu dojde czy moje e-booki wyslalam do Ciebie, bo moze byc tak, ze ksiazki poszly zupelnie nie tam gdzie trzeba, aczkolwiek bylam przekonana, ze wysylam do Ciebie. Lubie Twoje poczucie humoru, lubie czytac Twoj blog.:) kika1
22 września 2014 11:23
pomyla adresowa:)))