22 września 2014 11:24 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalnaTe ? Inteligentna jestem , to na stówę do mnie piszesz !.... Wczoraj byłam zdołowana , ktoś - coś do mnie napisał , ale nie na Forum ...... Sportem , mimo , że go nie uprawiam interesuję się bardzo i wczoraj czytałam każdy wynik , który pisałyście , jeśli to TY zalazła byś mi za skórę - bądz pewna , że w " dyrdki " poleciała bym do Ciebie i za te " kędzierzawe " wytarmosiła ......... Oj , Ty - pogadamy ...-:))))).... Dziś już mi lepiej , przespałam i wyspałam się , jeszcze raz to nie chodziło o NIKOGO stąd -:))))))))))
Witaj:))) dwa, trzy dni temu rozsylalam ksiazki nowo zdobyte, nie wiem czy do Ciebie rowniez, bo z e-meilu nie wynikalo jednoznacznie, ze to Ty. Nikogo nie chcialam obrazic a ksiazki byly o roznej tematyce, sadzilam, ze sprawie przyjemnosc a nie smutek. Wyslalam do Ciebie przed chwila "zaprzyjaznij sie", wowczas po e-meilu dojde czy moje e-booki wyslalam do Ciebie, bo moze byc tak, ze ksiazki poszly zupelnie nie tam gdzie trzeba, aczkolwiek bylam przekonana, ze wysylam do Ciebie. Lubie Twoje poczucie humoru, lubie czytac Twoj blog.:) kika1