Na wyjeździe #14

22 września 2014 11:24 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Te ? Inteligentna jestem , to na stówę do mnie piszesz !.... Wczoraj byłam zdołowana , ktoś - coś do mnie napisał , ale nie na Forum ...... Sportem , mimo , że go nie uprawiam interesuję się bardzo i wczoraj czytałam każdy wynik , który pisałyście , jeśli to TY zalazła byś mi za skórę - bądz pewna , że w " dyrdki " poleciała bym do Ciebie i za te " kędzierzawe " wytarmosiła ......... Oj , Ty - pogadamy ...-:))))).... Dziś już mi lepiej , przespałam i wyspałam się , jeszcze raz to nie chodziło o NIKOGO stąd -:))))))))))

Witaj:))) dwa, trzy dni temu rozsylalam ksiazki nowo zdobyte, nie wiem czy do Ciebie rowniez, bo z e-meilu nie wynikalo jednoznacznie, ze to Ty. Nikogo nie chcialam obrazic a ksiazki byly o roznej tematyce, sadzilam, ze sprawie przyjemnosc a nie smutek. Wyslalam do Ciebie przed chwila "zaprzyjaznij sie", wowczas po e-meilu dojde czy moje e-booki wyslalam do Ciebie, bo moze byc tak, ze ksiazki poszly zupelnie nie tam gdzie trzeba, aczkolwiek bylam przekonana, ze wysylam do Ciebie. Lubie Twoje poczucie humoru, lubie czytac Twoj blog.:) kika1
22 września 2014 12:30 / 2 osobom podoba się ten post
Andrejko ja też tak mam że stella fajna , ale pogoda i chyba nuda czasami mnie wprowadza do dołu . Jakaś depresja jesienna czy nie wiem co mnie męczy.
22 września 2014 12:31 / 3 osobom podoba się ten post
kika1

Witaj:))) dwa, trzy dni temu rozsylalam ksiazki nowo zdobyte, nie wiem czy do Ciebie rowniez, bo z e-meilu nie wynikalo jednoznacznie, ze to Ty. Nikogo nie chcialam obrazic a ksiazki byly o roznej tematyce, sadzilam, ze sprawie przyjemnosc a nie smutek. Wyslalam do Ciebie przed chwila "zaprzyjaznij sie", wowczas po e-meilu dojde czy moje e-booki wyslalam do Ciebie, bo moze byc tak, ze ksiazki poszly zupelnie nie tam gdzie trzeba, aczkolwiek bylam przekonana, ze wysylam do Ciebie. Lubie Twoje poczucie humoru, lubie czytac Twoj blog.:) kika1

No i jaja jak berety !!!... teraz to już czuję się jak spowiednik , jeszcze
chwila i dowiem się kto- co jeszcze ma za pazuchą ...... DDDDDDDDD-:))))))))))) Kika , ksiązek nie zamawiałam , za zaproszenie dziękuję - przyjełam -:)))))))))))))))))))))))))))))))))
22 września 2014 12:37 / 1 osobie podoba się ten post
Z De Niro to uwielbiam "Zapach kobiety". No cudowny film, za który chyba Oscara nawet dostał. 
22 września 2014 12:41 / 1 osobie podoba się ten post
Rzeczywiście - pomyliło mi się:)

W ogóle to się podkochuję w Al Pacino:)
22 września 2014 13:27 / 2 osobom podoba się ten post
Piękny film - " Zapach kobiety ', ogladałam kilka razy !!!
22 września 2014 16:08 / 1 osobie podoba się ten post
No i bylam na tym rozdaniu dyplomów u szwagierki.
Wypilam dwie lampki szampana,powzruszalam się i jest git ;)
22 września 2014 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
Wiecie co?"Pszczółka Maja" śpiewana po niemiecku-ok,nawet ABBA -przetrawiam, ale kurka wodna nasze polskie "Kawiarenki"????Ciekawe czy Irena Jarocka o tym wie?:):):)Jak usłyszę jeszcze w radio "Czerwone maki na Monte ..." to juz mnie naprawdę nic nie zdziwi:)Ech ,ci Szwajcarzy-swoje to mają chyba tylko te jodłowane ,cała reszta jakiej tu słucham to piosenki z całego śwaita po ichniemu przerobione:)Nawet operowe...
22 września 2014 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Wiecie co?"Pszczółka Maja" śpiewana po niemiecku-ok,nawet ABBA -przetrawiam, ale kurka wodna nasze polskie "Kawiarenki"????Ciekawe czy Irena Jarocka o tym wie?:):):)Jak usłyszę jeszcze w radio "Czerwone maki na Monte ..." to juz mnie naprawdę nic nie zdziwi:)Ech ,ci Szwajcarzy-swoje to mają chyba tylko te jodłowane ,cała reszta jakiej tu słucham to piosenki z całego śwaita po ichniemu przerobione:)Nawet operowe...

Irena Jarocka pewnie wie, bo patrzy na to z gory, nie żyje od kilku lat. Pszczółka Maja, nie wiem, czy orginał nie jest czeski, chyba Karel Gott śpiewał jako pierwszy, ale nie wiem dokładnie:)))
22 września 2014 18:25
kika1

Kikuniu kochana, to do mnie pisałaś, odpisałam, a ksiązki przyjmę :)))))
22 września 2014 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
Nie chce mi się szukać tematu o włosach , piszę tutaj . Potrzebuje pomocy , chciałam wrócić do mojego jesnego koloru włosów i nałozyłam na łepetyne blond i kuźwa wyszedł mi rudy , dosłownie rudy . Co zrobić by włosy miały kolor blond ? Nie mogę wrócić ruda do domu . żachciało mi się to mam rudy łep . Odrost mam blond jakieś 2 cm , a reszta ruda ooooomaaaammmooooo
22 września 2014 22:25
alinka1339

Nie chce mi się szukać tematu o włosach , piszę tutaj . Potrzebuje pomocy , chciałam wrócić do mojego jesnego koloru włosów i nałozyłam na łepetyne blond i kuźwa wyszedł mi rudy , dosłownie rudy . Co zrobić by włosy miały kolor blond ? Nie mogę wrócić ruda do domu . żachciało mi się to mam rudy łep . Odrost mam blond jakieś 2 cm , a reszta ruda ooooomaaaammmooooo

rudy modny jest teraz, podobno zanika jakiś tam pigment i maja wyginąć rudzi........
ciesz się :)
22 września 2014 22:31
agamor

rudy modny jest teraz, podobno zanika jakiś tam pigment i maja wyginąć rudzi........
ciesz się :)

O boszsze nie lubie rudego .
22 września 2014 22:37
a bo to kochana jakoś stary kolor trzeba ściągać, tak słyszałam u fryzjera, a tu proszę, własna praca ::)), a ta farba to dobra chociaż była?
ja to się nie znam na malowaniu włosów, nigdy tego sama nie robiłam, zdaję się na fryzjera, ale zawsze nurtuje mnie pytanie: dlaczego kobiety same nie mogą sobie zrobić manicure czy pedicure? Jako że sama kiedyś miałam takie usługi to potrafię.
Ale malować włosów za groma nie umiem
22 września 2014 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Rzeczywiście - pomyliło mi się:)

W ogóle to się podkochuję w Al Pacino:)

Polecam film w którym grają Al Pacino i Robert de Niro "Gorączka".Świetny,trzymający w napięciu film akcji.