No mowie przeciez, ze swietokrzyski praktyczny...
No mowie przeciez, ze swietokrzyski praktyczny...
Nie dosyć , że praktyczny to jest przecudny !... Moja śp. Mama pochodziła ze " Szkielecczyżny " ,jej bratowa do końca swojego życia zakładała takie " zapaski wyglądała w nich jak kobiety z " Chłopów " , no , ale te to już miały zapaski takie Andreykowe - łowickie - też cudne ....Wszystko , co stare , przemijające jest przecudne ........JA TEŻ !-:))))))))))))))
buuuaaaaaahahaha, no to skaczę ::)), na jednej nodze buuaaahaha::::)))))))))
podzielę się z Tobą, a co tam..ahhahahaha
Nie dosyć , że praktyczny to jest przecudny !... Moja śp. Mama pochodziła ze " Szkielecczyżny " ,jej bratowa do końca swojego życia zakładała takie " zapaski wyglądała w nich jak kobiety z " Chłopów " , no , ale te to już miały zapaski takie Andreykowe - łowickie - też cudne ....Wszystko , co stare , przemijające jest przecudne ........JA TEŻ !-:))))))))))))))
Napisz ile teraz zarabiasz,napisze Ci ile tu się zarabia.Ubezpiecznienie pełne.Tylko jeszcze raz napisze - masz te warunki spełnione jezeli jesteś zatrudniona przez agencje szwajcarską.Nasza jak posredniczy to masz moze 100€ wiecej niż w DE.Warto szukać.Fakt,że weryfikacja trwa,trzymaja się zasad,ale warto.
mam napisać ile zarabiam?....hm....., a od ilu jest ta Szwajcaria? To chyba się już impala pytała
Gitarę weź:)))