Wieczorne rozmowy opiekunek i nie tylko

07 listopada 2014 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
nie ma strachu w naszym fachu najwyżej szybszy zjazd
07 listopada 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

A jakie masz plany ?? Chcesz do DE wyjechać ???  I jak z językiem, umiesz coś ??

Mycha nareszcie ktos jeszcze ze starej gwardi.bo mi tęskno do Was
07 listopada 2014 21:03 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

A jakie masz plany ?? Chcesz do DE wyjechać ???  I jak z językiem, umiesz coś ??

Nie moge się sama oceniać,ale cos tam wiem i umiem.Po rozmowie z agencja napisze jak mi poszło.
07 listopada 2014 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Mycha nareszcie ktos jeszcze ze starej gwardi.bo mi tęskno do Was

A jakoś się gwardia rozsypała ;-//  też tęsknię za nią  ;-))
07 listopada 2014 21:17 / 2 osobom podoba się ten post
kotka

Nie moge się sama oceniać,ale cos tam wiem i umiem.Po rozmowie z agencja napisze jak mi poszło.

powodzenia bedzie dobrze;-;-;-;-
07 listopada 2014 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

Pamiętaj, na luzie i bez stresu Co będzie to będzie a nerwy tylko szkodzą. W tym okresie jest łatwiej. 
07 listopada 2014 21:20
Mycha

czemu tak dużo poginęło jakmnie nie było
07 listopada 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Lepiej nie żałuj, byłoby Ci jeszcze bardziej przykro. 
07 listopada 2014 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
siwa

No własnie pogineli bo Ciebie nie było. Listy gończe za Tobą puszczono :))
07 listopada 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja też...
07 listopada 2014 21:29 / 4 osobom podoba się ten post
cieszy moje uszy i oczy że ktoś mnie polubił i listy gończe wysłał
07 listopada 2014 21:41
siwa

cieszy moje uszy i oczy że ktoś mnie polubił i listy gończe wysłał

No to z taką wiedzą będzie Ci się lepiej spało ;-)))  Oby !!
07 listopada 2014 22:52 / 12 osobom podoba się ten post
Forum jest trochę anonimowe i każdy co chce to pisze.
Nie lubię chwalid.p, jak to piszą co to nie ja ,co to nie kupuje ,jakie mam super ubrania.
Miło się jest pochwalić ,że sobie coś kupiłam ,napotkałam promocję ,bo wtedy jest się zadowolonym .Są tu osoby które piszą takie bzdury,ale czy osoby czytające w to wierzą? Myślę że tak , bo dyskutują ,zachwycają się.Oj żebyście prawdę znały.Nie wiem czy jak ktoś pisze takie banialuki ,to się chce dowartościować,zaimponować innym.
Jak napiszę ,że mam kapelusz wysadzany drogimi kamieniami ,buty Salamandra,garnitur Hugo Boss, a perfumy to sprowadzam najdroższe z Francji i tak oto przyjechałam do opieki, to uwierzycie w te brednie ???
08 listopada 2014 01:02 / 1 osobie podoba się ten post
A panie pracujace w banku ida poszperac do lumpeksu wylapac okazje
08 listopada 2014 08:08 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Forum jest trochę anonimowe i każdy co chce to pisze.
Nie lubię chwalid.p, jak to piszą co to nie ja ,co to nie kupuje ,jakie mam super ubrania.
Miło się jest pochwalić ,że sobie coś kupiłam ,napotkałam promocję ,bo wtedy jest się zadowolonym .Są tu osoby które piszą takie bzdury,ale czy osoby czytające w to wierzą? Myślę że tak , bo dyskutują ,zachwycają się.Oj żebyście prawdę znały.Nie wiem czy jak ktoś pisze takie banialuki ,to się chce dowartościować,zaimponować innym.
Jak napiszę ,że mam kapelusz wysadzany drogimi kamieniami ,buty Salamandra,garnitur Hugo Boss, a perfumy to sprowadzam najdroższe z Francji i tak oto przyjechałam do opieki, to uwierzycie w te brednie ???

Troszke sie z Tobą nie zgodzę ,bo czytajac ksiązkę tez mamy wymyslone fakty,fabułe a czytamy i polecamy znajomym.To,że ktoś w kulturalny sposob opisuje to co posiada, albo to co chce posiadać nie robi nikomu krzywdy.Jeżeli tym sposobem poprawia sobie samopoczucie a innym przybliża wielki świat zapoznaje z markami,firmami,zapachami i skutkami uzywania np.kosmetykow do przecież nie robi nic złego. Wystarczy poczytac co gotujemy na obiad, ile tam jest fantazji, bo to co innego podac przepis a co innego pisać co się gotuje i spożywa z podopieczną.A blogi? czy tam jest zawarta  100 %  prawda? wpisy sa sprzeczne (czytam i jestem swiezo po lekturze) bo coż by był wart opis skladajacy sie z faktow - kroniką.Przyjemniej czyta sie troche ubarwione wpisy w tematach, w ktorych można sobie na to pozwolić to jest chwila, tu liczy sie nastroj,spojrzenie na problem i umiejętność przekazania informacji.To nie wazne co kto nosi, jakie wycieczki sobie funduje,co jada i gdzie, wazne że pisze fajnie i chce sie czytać a przy okazji czegos sie dowiedzieć.Własnie tak jak napisałaś to jest internet i to jest forum.Wszystko zalezy od tego jak go tworzymy, bo to my nadajemy kształt i poziom.I nie bierzmy wszystkiego na serio,taki jest wirtualny swiat.