Wieczorne rozmowy opiekunek i nie tylko

02 października 2014 14:11 / 4 osobom podoba się ten post
Co dajcie wszyscy swieci, amen ! To znaczy sie - nie zrozum zle, nie zycze Tobie, ani siostrom pogorszenia !
02 października 2014 14:26 / 3 osobom podoba się ten post
albo One zrobią psikusa i zostawią Ciebie.
02 października 2014 14:34 / 3 osobom podoba się ten post
Zdążysz Szwajcarię odwiedzić:)Jak Ci dobrze u sióstr,to nie ma co,tak szybko rezygnować.Na poprzedniej szteli miałam porządnie pieniądze i tylko to.No i zrezygnowałam.Póki co,rób rekoneans,dzwoń po firmach,kompletuj teczuszkę z dokumentami,które przydadzą się w rekrutacji,w Szwajcarii ten opiekuńczy biznes też się rozwija i odnoszę wrażenie,że miejsc pracy jest coraz więcej.Oby tylko wypłaty w dół nie poszły,czego nikomu,ani sobie nie życzę:)

Mnie dzisiaj też lekki dołek dopadł,no i nerwa mam,bo na meila dostałam ofertę,która by mi bardziej odpowiadała,bo bliżej domu i to dużo bliżej.Za baaardzo przyzwoity pieniądz.Wygląda na to,ze w 24godz opiece zaczęło być doceniane pielęgniarskie wykształcenie,no i za tym idzie odpowiednia pensja.Miejsce trudne,ale takimi ludźmi już odchodzącymi z tego świata też ktoś się musi zająć.Nie oznacza to,że obecne miejsce już mi się nie podoba.Po prostu praca z cierpiącymi ludźmi bardziej mi odpowiada,faktycznie realizuję się wtedy,no i bliziutko granicy:)
No nic,zobaczę po Nowym Roku:)

02 października 2014 15:14
Szóstkę w totolotka chcialabym trafić:)Oj,ja już chyba widzę przyczynę,dla której siła wyższa mnie tu skierowała:)Wygląda na to,że muszę dziadka trochę "wyprostować";)No,ale zobaczymy kto kogo;)
02 października 2014 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Szóstkę w totolotka chcialabym trafić:)Oj,ja już chyba widzę przyczynę,dla której siła wyższa mnie tu skierowała:)Wygląda na to,że muszę dziadka trochę "wyprostować";)No,ale zobaczymy kto kogo;)

No jak blisko granicy i za dobrą kase, to możesz żałować. Ale co tam, trafi Ci się druga oferta, jeszcze lepsza. Zobaczysz Tina. 
02 października 2014 18:00
Mycha

No jak blisko granicy i za dobrą kase, to możesz żałować. Ale co tam, trafi Ci się druga oferta, jeszcze lepsza. Zobaczysz Tina. 

Dzięki Mycha,no szarpnął mnie nerw dzisiaj trochę.Kasa dobra,trochę mniejsza niż w Szwajcarii,ale za to jaka lokalizacja,do domu rzut beretem.
02 października 2014 18:15
tina 100%

Dzięki Mycha,no szarpnął mnie nerw dzisiaj trochę.Kasa dobra,trochę mniejsza niż w Szwajcarii,ale za to jaka lokalizacja,do domu rzut beretem.

No nie dziwię się, bo ta jazda 14 godzin ( w moim przypadku, u Ciebie chyba dłużej )  jest wnerwiajaca. Poczekaj, dostaniesz jeszcze dobrą ofertę. 
02 października 2014 19:03
kasiachodziez

Mleczko toś ty silna babka nie daj się tęsknocie......

Silny to jest koń. A Babka jak to Babka.
02 października 2014 19:04
Nawet ja też chciałabym trafić, a nie gram.
02 października 2014 19:06
Mycha

No nie dziwię się, bo ta jazda 14 godzin ( w moim przypadku, u Ciebie chyba dłużej )  jest wnerwiajaca. Poczekaj, dostaniesz jeszcze dobrą ofertę. 

Oj jest wnerwiająca.Jechałam 18 godzin.
02 października 2014 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ja to nie wiem jak to jest: ktoś kto jedzie z Pomorza np do Szwajcarii zajmuje mu około 18 godzin,ja ze środka Polski i jadę 25 godzin! Do Stuttgartu jechałam 18 godzin ,a inni ledwie 14,no gdzie logika?
02 października 2014 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja to nie wiem jak to jest: ktoś kto jedzie z Pomorza np do Szwajcarii zajmuje mu około 18 godzin,ja ze środka Polski i jadę 25 godzin! Do Stuttgartu jechałam 18 godzin ,a inni ledwie 14,no gdzie logika?

Ivanilcia, bo Ty wołami jezdzisz ;-))) hehehe 
02 października 2014 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ivanilcia, bo Ty wołami jezdzisz ;-))) hehehe 

Bo bata nie mam,teraz to wezmę z sobą jakiś pejcz hahahahahah
02 października 2014 21:47 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Bo bata nie mam,teraz to wezmę z sobą jakiś pejcz hahahahahah

...i koniecznie czarny , skórzany , obcisły strój , maska a'la Zorro na oczy .....i pejczem go , pejczem ! -:))))))))
02 października 2014 21:55
ivanilia40

Busem z adresu pod adres jechałam.Napierw zbiera pasażerów ,potem rozwozi,trochę to zajmuje,ale wygodnie nie jest,no tylko tyle,że nie muszę się tłuc z walizkami.Nad Jezioro Bodeńskie kiedyś 16 godz jechałam,do Darmstadtu 12.A Ty czym jeżdzisz? Sindbadem?