Na wyjeździe #15

11 października 2014 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
gabino

W końcu sie udalo:))

No właśnie nasze pokolenie długo czekało na taki wynik aż łezka w oku się zakręcila. Szkoda ,ze mój ojciec się tgo niedoczekal. ogromny fan p. nożnej.
11 października 2014 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Dziękuję za wspanialą relacją no to gdzie ta nagroda ?!

a duma ktora czujesz ........................warta kazda cene;-
11 października 2014 22:41 / 5 osobom podoba się ten post
Ograliśmy mistrzów świata,to prawdziwy cud!
11 października 2014 22:41 / 3 osobom podoba się ten post
Ale sprawili nam radość Brawo!!!!!!!!!!!!!!! To nie samowite uczucie !!!!!!!!!!!!
11 października 2014 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

a duma ktora czujesz ........................warta kazda cene;-

Ok -przyjmuję całym sercem.
11 października 2014 22:42
didusia

No to nagroda moja boziu jak ja się cieszę ,że nie oglądam meczu.

Dzięki Diduś. Teraz możesz sobie włączyć TV
11 października 2014 22:44 / 3 osobom podoba się ten post
Zeżarłam całą tabliczke czekolady!!! Matko jedyna, horror! Ale co tam, teraz pójde sobie poskakać z radości na ulicę, to spalę ;)))))))
11 października 2014 22:45
didusia

Dziękuję za wspanialą relacją no to gdzie ta nagroda ?!

No kurczę jak mina podopiecznej Cebie nie zadowala to zapraszam na Beer, Sekt, wein co wolisz . Dla Ciebie zrobię wszystko jak ty dla naszego kraju sie tak poświęciłaś,
11 października 2014 22:46 / 4 osobom podoba się ten post
gabino

W końcu sie udalo:))

Ale numer !!!!!..... Dziś w ogródku pytałam zięcia mojej Pusi o której ina jakim programie mecz ? córka też pracowała i z uśmiechem mnie pyta kto wygra ? odpowiedziałam , że wiadomo jestem za naszymi , no , ale w końcu N. są mistrzami świata , od razu zaznaczyłam , że wolę siatkówkę i ręczną , bo w tym jesteśmy b. dobrzy ...... O , kurde ! już nie mogę doczekać się jutra !!!!!!!!!!-:))))))))))
11 października 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
IWA

Dzięki Diduś. Teraz możesz sobie włączyć TV

Mam tylko niemieckie programy  ,smutku i  żalu nie za bardzo chce mi się oglądać wole poczytac polskie strony .- jeszcze raz dzięki za super kibicowanie .
11 października 2014 22:46 / 4 osobom podoba się ten post
Szkoda,że moja pdp nie ogląda meczów,ciekawe jakby zareagowała.Może jutro goście skomentują dzisiejszy mecz :)
11 października 2014 22:47 / 5 osobom podoba się ten post
Polska wkopała Mistrzą Świata, cuda się zdarzają :)
11 października 2014 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Ok -przyjmuję całym sercem.

;-;-;-;-;-;-
11 października 2014 22:49 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Szkoda,że moja pdp nie ogląda meczów,ciekawe jakby zareagowała.Może jutro goście skomentują dzisiejszy mecz :)

Oj jak ja sie nie mogę doczekać jutrzejszego poranka i miny mojej omy-to będzie wspaniały widok nie zapomniany.
11 października 2014 22:49 / 3 osobom podoba się ten post
Aż sprawdziłam w google czy aby tv nas nie oszukała tak jak w Korei Pln. no i prawda,wygraliśmy :)) Pooolskaaa biaaaałoo-czeeeeerwooooniiiii......