Na wyjeździe #15

11 października 2014 22:51
ivanilia40

Szkoda,że moja pdp nie ogląda meczów,ciekawe jakby zareagowała.Może jutro goście skomentują dzisiejszy mecz :)

Oglądaliśmy osobno, ale pdp i w przerwie, i po zakończeniu, przychodził komentować i chwalić polską drużynę. On jest fanem piłki i mecz mu się podobał  
11 października 2014 22:53 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

Oglądaliśmy osobno, ale pdp i w przerwie, i po zakończeniu, przychodził komentować i chwalić polską drużynę. On jest fanem piłki i mecz mu się podobał :-) 

Miły ten Twój pdp,nie okazywał rozczarowania przed Tobą:)
11 października 2014 22:53 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Aż sprawdziłam w google czy aby tv nas nie oszukała tak jak w Korei Pln. no i prawda,wygraliśmy :)) Pooolskaaa biaaaałoo-czeeeeerwooooniiiii......

pierwszy raz udalo nam sie,w-a stadion narodowy szlaeje.....ale uwierzcie ja male miasteczko ale spiewy i radosc tez jest,to niemccy pokonalismy nikt w to nie wierzyl-wiec radosc podwojna;-
11 października 2014 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

pierwszy raz udalo nam sie,w-a stadion narodowy szlaeje.....ale uwierzcie ja male miasteczko ale spiewy i radosc tez jest,to niemccy pokonalismy nikt w to nie wierzyl-wiec radosc podwojna;-

Ranatko,a Ty exportujesz się z De czy importujesz????
11 października 2014 23:02 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ranatko,a Ty exportujesz się z De czy importujesz????

ja wlasnie spakowana po urlopie-jutro o 5 rankiem jade.a nasze zwyciestwo daje mi dobra wrozbe a napewne radosc w wyjezdzie,;-
11 października 2014 23:09 / 4 osobom podoba się ten post
Pierwszy raz w historii piłki nożnej:))))))
11 października 2014 23:12 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Pierwszy raz w historii piłki nożnej:))))))

spadam spac,gdyz jutro  wyjezdam rankiem do de,ale w kibicowniu wlasnie ciebie mi brakowalo;-;-;-
11 października 2014 23:17 / 6 osobom podoba się ten post
A żeby nie było tak pięknie, to trzeba dodać, że kilku niemieckich piłkarzy z podstawowego składu nie wystąpiło z powodu kontuzji....ale nie ma co gdybać, co by było gdyby zagrali, jesteśmy w tabeli naszej grupy do eliminacji ME na 1 miejscu a Niemców zrzuciliśmy n 4 i to się liczy:)
11 października 2014 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

spadam spac,gdyz jutro  wyjezdam rankiem do de,ale w kibicowniu wlasnie ciebie mi brakowalo;-;-;-

Ja nie oglądałam i nawet nie żałuję, że tych bramek na żywo nie widziałam:)
12 października 2014 00:14
A ja to myślę, że dali nam wygrać, bo dla niemców przegrana nie byłaby aż tak straszna jak dla nas ważna wygrana...
12 października 2014 07:30 / 4 osobom podoba się ten post
nianta

A ja to myślę, że dali nam wygrać, bo dla niemców przegrana nie byłaby aż tak straszna jak dla nas ważna wygrana...

Gdyby to był mecz o tzw. " pietruszkę " , czyli towarzyski a to jest o wejście do mistrzostw Europy !..... Kto jak kto , ale Niemcy dali by sobie dać po tyłkach , ot tak z miłości do biednego sąsiada ?????? Nie wygłupiaj się , Nianta ! -:))))))))))))))))Z

12 października 2014 08:50 / 1 osobie podoba się ten post
Tak - zawsze mam adres i numer telefonu.
12 października 2014 09:01 / 1 osobie podoba się ten post
Zawsze mam adres :)
12 października 2014 09:12 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też zawsze mam przy sobie takową kartkę z adresem i tel.
12 października 2014 09:20 / 1 osobie podoba się ten post
Mam w telefonie jako ICE/ nr i w nawiasie nazwa miasta/.A także numer do mojej siostry opisany w j.niemieckim- oprócz mnie to druga osoba w mojej rodzinie ,która mówi po niemiecku i zrozumie co sie do niej mówi ,w razie W.