Na wyjeździe #15

11 października 2014 19:16
Darmowo również na RTL
11 października 2014 19:17 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

ja myslę tak samo jak Andrea ....2;0 dla DE

A ja mysle 4 : 1 w tym samoboj:(
11 października 2014 19:31
U Was tematyka meczu, a u mnie cały czas o Eboli...
11 października 2014 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Jestem fanką futbolu ale jak gra Polska to się tak denerwuję ,że boje się o moje ciśnienie -po prostu nie oglądam . Każde inne mecze bez udziału naszej reprezentacji oglądam z przyjemnością-szkoda ,że się tak wnerwiam.
11 października 2014 19:54 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Jestem fanką futbolu ale jak gra Polska to się tak denerwuję ,że boje się o moje ciśnienie -po prostu nie oglądam . Każde inne mecze bez udziału naszej reprezentacji oglądam z przyjemnością-szkoda ,że się tak wnerwiam.

Też tak mam i chciałabym żeby już było po meczu. 
11 października 2014 20:47
No to szanowne opiekunowo kibicujemy naszym. )
11 października 2014 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
RTL

11 października 2014 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
na RTLu leci POLSKA BIAŁO CZERWONI :)
11 października 2014 20:58
Ech chce spac a pdp udaje ze oglada a tak naprawde przysypia a nie chce isc do wyra. Niech to......
11 października 2014 20:58
Ech chce spac a pdp udaje ze oglada a tak naprawde przysypia a nie chce isc do wyra. Niech to......
11 października 2014 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
Nie oglądam, nie mogę po prostu, ja taki kibic, żadnego meczu nie przegapię, ale ten to za dużo na moje nerwy:(
11 października 2014 21:11
Ja moją oszukałam,bo też czekała na mecz-powiedziała,że córka kazała przypilnować,żeby mama dzisiaj poszła wcześniej spać i dodałam,że obawiam się,że bedzie na mnie krzyczeć jutro...Frau w łózku-19:50.
11 października 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Patrze ze mecz na POLSACIE, patrze dalej a ja nie mam polsatu, ja prawie wcale nie ogladam telewizji w Polsce. Podpowiedzcie gdzie obejrzec ten mecz na necie, dzieki.

W knajpach mają odblokowany Polsat aby przyciągnąć klientów :)
11 października 2014 21:27
MeryKy

W knajpach mają odblokowany Polsat aby przyciągnąć klientów :)

Uuuuuuuu, do knajpy na mecz???? Po piwie bywam agresywna, jakby mi sie jaki mniemiec pod moj prawy sierpowy dostał, to ho ho. 

Eeee tam , mysle ze az tak sie nie poswiece, ten mecz to pewnie bedzie nastepna porażka naszych, chociaz zycze im jak najlepiej.....
11 października 2014 21:30
margolcia

Uuuuuuuu, do knajpy na mecz???? Po piwie bywam agresywna, jakby mi sie jaki mniemiec pod moj prawy sierpowy dostał, to ho ho. 

Eeee tam , mysle ze az tak sie nie poswiece, ten mecz to pewnie bedzie nastepna porażka naszych, chociaz zycze im jak najlepiej.....

Masz rację Margolciu,my skórowcy musimy sobie oszczędzać stresu,jakby nasi przegrali to zaraz wysypka,lepiej nie igrać :)