Na wyjeździe #15

28 października 2014 10:48
ORIM

no to lece po Campari.Jakos mi tak ten trunek zasmakowal w ostatnich latach.Pycha jak sobie zrobisz z drinka arbuzem

arbuz i co jeszcze-pytam powaznie nie znam tego trunku;-;-;-
28 października 2014 10:53 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

arbuz i co jeszcze-pytam powaznie nie znam tego trunku;-;-;-

Campari ma taki lekko gorzkawy smak.Podobny do borowki.Smakuje wiec z czyms slodkim lub kwasnym ( cytryna)Lub to - jak kto woli

http://www.2drink.pl/gorzkie-gody/
28 października 2014 10:55
Uprzejmie donoszę :)))))))
Campari 1 l jest w promocji w Edece cena 8,99 oraz Bacardi 12,49
28 października 2014 10:56
ORIM

no to lece po Campari.Jakos mi tak ten trunek zasmakowal w ostatnich latach.Pycha jak sobie zrobisz z drinka arbuzem

Też lubię Campari. Ale tradycyjnie z sokiem pomarańczowym pijam. 
Taki odświeżający drink. 
28 października 2014 10:58 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Uprzejmie donoszę :)))))))
Campari 1 l jest w promocji w Edece cena 8,99 oraz Bacardi 12,49

A Bacardi to do mojito:) 
Ach - ale sobie popiję, jak do domu wrócę:)
Na początek idzie Jack Daniels, później Campari, później mojito, a na koniec ser do piekarnika i czerwone wino:)
Aaaa - i jeszcze moje Paulanery:)

Rzecz jasna nie wszystko na raz będzie:)
28 października 2014 10:59 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Też lubię Campari. Ale tradycyjnie z sokiem pomarańczowym pijam. 
Taki odświeżający drink. 

campari jest dobre do wszystkiego.Nawet do zwyklej wody sie nadaje.Jednak jak chcesz to pokombinuj z owocami.Zalej jakies pokrojone owoce Campari i wstaw do lodowki.Pozniej mozesz je jesc lub dolewajac soku robic pyszny pacz
28 października 2014 11:00
Wypróbuję.
28 października 2014 11:01
wichurra

A Bacardi to do mojito:) 
Ach - ale sobie popiję, jak do domu wrócę:)
Na początek idzie Jack Daniels, później Campari, później mojito, a na koniec ser do piekarnika i czerwone wino:)
Aaaa - i jeszcze moje Paulanery:)

Rzecz jasna nie wszystko na raz będzie:)

dasz rade ha ha moze byc wszystko na raz hihi
28 października 2014 11:05 / 2 osobom podoba się ten post
Tak sobie patrze na liste obecnosci na forum i ........a czy wy pracy nie macie ? ha ha Obiad gotowy ? Pranie,sprzatanie,zakupy itp to juz zrobione ??? No zyc nie umierac !!! Tylko opiekunem byc hihi
28 października 2014 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
Pranie, sprzątanie,prasowanie, zakupy zrobione wczoraj. Dzisiaj obiad z gotowców - placki ziemniaczane z paczki (mrożone) plus gotowy mus jabłkowy. Tylko upiec = 10 minut.
Natomiast takich wakacji jak Ty teraz, to jeszcze nigdy w miejscu pracy nie miałam:)
28 października 2014 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

dasz rade ha ha moze byc wszystko na raz hihi

Wszystko na raz to szkoda mnie:)
Ale dzień po powrocie idę na 18-stkę, więc na pewno sobie odbiję te 2 miesiące abstynencji:)
28 października 2014 11:12
ORIM

Tak sobie patrze na liste obecnosci na forum i ........a czy wy pracy nie macie ? ha ha Obiad gotowy ? Pranie,sprzatanie,zakupy itp to juz zrobione ??? No zyc nie umierac !!! Tylko opiekunem byc hihi

Ja już dawno po obiedzie, nawet już posprzątane po nim i powoli głodna się czuję .  3 pranie się robi, zakupy dzisiaj odpadają, bo czekam na lekarza do Dziadka
28 października 2014 11:34 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

wszystko pod pelna kontrola-na forum sami profesjonalisci;-;-;-;-;
28 października 2014 11:39
Annika

Ja już dawno po obiedzie, nawet już posprzątane po nim i powoli głodna się czuję :-).  3 pranie się robi, zakupy dzisiaj odpadają, bo czekam na lekarza do Dziadka :-)

no tak zapomnialem ze ty jadasz o 9.30 ha ha
28 października 2014 11:47
Powiedzcie mi moje ludki co pan doktor miał na myśli mówiąc na temat dzisiejszej wizyty ( oma znów chora na własne życzenie). Cytuję będę między 11 a 13 lub 13-15 . Nie rozumiem dlaczego nie mógł powiedzieć ludzie czekajcie 4 godziny absolutnie nie mam pojęcia po co rozdzielał godziny.