no to lece po Campari.Jakos mi tak ten trunek zasmakowal w ostatnich latach.Pycha jak sobie zrobisz z drinka arbuzem
no to lece po Campari.Jakos mi tak ten trunek zasmakowal w ostatnich latach.Pycha jak sobie zrobisz z drinka arbuzem
arbuz i co jeszcze-pytam powaznie nie znam tego trunku;-;-;-
Uprzejmie donoszę :)))))))
Campari 1 l jest w promocji w Edece cena 8,99 oraz Bacardi 12,49
Też lubię Campari. Ale tradycyjnie z sokiem pomarańczowym pijam.
Taki odświeżający drink.
A Bacardi to do mojito:)
Ach - ale sobie popiję, jak do domu wrócę:)
Na początek idzie Jack Daniels, później Campari, później mojito, a na koniec ser do piekarnika i czerwone wino:)
Aaaa - i jeszcze moje Paulanery:)
Rzecz jasna nie wszystko na raz będzie:)
dasz rade ha ha moze byc wszystko na raz hihi
Tak sobie patrze na liste obecnosci na forum i ........a czy wy pracy nie macie ? ha ha Obiad gotowy ? Pranie,sprzatanie,zakupy itp to juz zrobione ??? No zyc nie umierac !!! Tylko opiekunem byc hihi
Tak sobie patrze na liste obecnosci na forum i ........a czy wy pracy nie macie ? ha ha Obiad gotowy ? Pranie,sprzatanie,zakupy itp to juz zrobione ??? No zyc nie umierac !!! Tylko opiekunem byc hihi
Ja już dawno po obiedzie, nawet już posprzątane po nim i powoli głodna się czuję :-). 3 pranie się robi, zakupy dzisiaj odpadają, bo czekam na lekarza do Dziadka :-)