Na wyjeździe #15

28 października 2014 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
elzbietaa

A ja z innej beczki miala ktoras kochane dziadziusia erotomana'zachcialo mi sie zmienic firme i trafilam do dziadka ktory na zmiane krzyczy pozniej probuje mnie zaciagnac do lozka pozzniej znow krzyczy i tak w kolo jestem tydzien a czuje jakbym mc byla juz jestem wyczerpana moze ktos wie jak ztakim postepowac'bo chyba bede musiala zaplacic kare za zerwanie umowy i uciekac do domu

A dziadek lezący czy pełzajacy jeszcze? Zglaszac rodzinie i firmie, jak to nie pomoze postraszyc rodzinke ze zglosisz to na policje i juz.
28 października 2014 21:21
ivanilia40

Masz rację z tym ,że Niemcy zachwują się wobec nas całkiem normalnie,przykład: w niedzielę jak byłam z rodziną w restauracji podeszła kelnerka,zostałam przestawiona jako opiekunka z Polski na co kelnerka do córki: a po niemiecku rozumie?....
Do Marbach mam niedaleko,nawet zastanawiałam się niedawno co tam można ciekawego zobaczyć,moze wybiorę się jak będę miec więcej wolnego czasu.

a masz czym pzremierzyć 20km? do mnie? pewnie mogłabyś mnie odwiedzać,   
28 października 2014 21:31
A u mnie dalej żadnych wiadomości o Helci :( dzwoniłam do siostrzenicy siedzą dalej na izbie przyjęć i czekają na badania:(
28 października 2014 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

No własnie a zmienniczka nic nie powiedziała ? może nie była w jego typie albo ? ja bym mu dała kropelek ale chyba pawulonu

No właśnie, to jest zastanawiające dlaczego zmienniczka nic nie powiedziała. 
28 października 2014 21:33
agamor

a masz czym pzremierzyć 20km? do mnie? pewnie mogłabyś mnie odwiedzać,   

Coś Ty,nie mam czym dojechać,i musiałabym miec conajmniej pol dnia wolnego hihi
28 października 2014 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

No właśnie, to jest zastanawiające dlaczego zmienniczka nic nie powiedziała. 

Może jej sie podobało takie podszczypywanie:)
28 października 2014 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

A u mnie dalej żadnych wiadomości o Helci :( dzwoniłam do siostrzenicy siedzą dalej na izbie przyjęć i czekają na badania:(

Joasi, bedzie dobrze. Nie martw sie na zapas, taka juz ta nasza praca, nie mozna nic planowac na dluzej. Pozdrawiam
28 października 2014 21:41 / 6 osobom podoba się ten post
bialek

Może jej sie podobało takie podszczypywanie:)

Nie sadze by takiego typu zachowania , podobalyby sie komukolwiek... za ten wpis masz minus.... duzy!!!
28 października 2014 21:42
margolcia

Joasi, bedzie dobrze. Nie martw sie na zapas, taka juz ta nasza praca, nie mozna nic planowac na dluzej. Pozdrawiam

Margolciu witam Cie serdecznie, nie daj sie!
28 października 2014 21:44
kika1

Nie sadze by takiego typu zachowania , podobalyby sie komukolwiek... za ten wpis masz minus.... duzy!!!

Każdy ma swój rozum jednym sie podoba innym nie.Może to była jakas nimfomanka :)
28 października 2014 21:52 / 5 osobom podoba się ten post
kika1

Osobiście słyszałam-na moje osobiste własne uszy.Stałam w kolejce .Przede mną stały dwie panie Polki,jak wynikło z rozmowy, opiekunki.Dzieliły sie wątpliwymi dla mnie wrażeniami jak to się z ''dziadziusiami'',w sensie Pdp-nymi ma.''Jak mu kupie połówke i zrobie co trzeba to setunia moja'':(((
Podwójnie mi było wstyd ,poniewaz panna  obsługująca na tym stoisku jest Polką.Pracuje tam od lat.Rozumiała wszystko.
Należy przyjac,że niektórym opiekunkom takie zachowania nie przeszkadzaja-wręcz są zadowolone z uzyskiwanych korzyści.:(

28 października 2014 21:54 / 6 osobom podoba się ten post
bialek

Każdy ma swój rozum jednym sie podoba innym nie.Może to była jakas nimfomanka :)

Byc moze, choc moja wiara podyktowana jest tym... ze wiekszosc Opiekunek... to normalne osoby... dewiacje ze starszymi , chorymi osobami, nalezy niezwlocznie zglaszac!!!
28 października 2014 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Byc moze, choc moja wiara podyktowana jest tym... ze wiekszosc Opiekunek... to normalne osoby... dewiacje ze starszymi , chorymi osobami, nalezy niezwlocznie zglaszac!!!

Ja też sądzę że 99.9% opiekunów to normalne osoby.Miłego bezstresowego wieczoru zyczę.
28 października 2014 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Osobiście słyszałam-na moje osobiste własne uszy.Stałam w kolejce .Przede mną stały dwie panie Polki,jak wynikło z rozmowy, opiekunki.Dzieliły sie wątpliwymi dla mnie wrażeniami jak to się z ''dziadziusiami'',w sensie Pdp-nymi ma.''Jak mu kupie połówke i zrobie co trzeba to setunia moja'':(((
Podwójnie mi było wstyd ,poniewaz panna  obsługująca na tym stoisku jest Polką.Pracuje tam od lat.Rozumiała wszystko.
Należy przyjac,że niektórym opiekunkom takie zachowania nie przeszkadzaja-wręcz są zadowolone z uzyskiwanych korzyści.:(

Agama.... madra i rozsadna z Ciebie kobieta... nie drazmy tego tematu!!!
28 października 2014 22:01
agama

Matko Bosko jaki wstyd !!