No to się spakowalam i siedze juz w autobusie :)
Nie wiem,czy i kiedy będę miała na szteli net...
No to się spakowalam i siedze juz w autobusie :)
Nie wiem,czy i kiedy będę miała na szteli net...
Witajcie,mnie dziadziuś tutejszy już wywietrzał z głowy,bo okazał się zboczkiem....
Babka,która tu przyjechala już pierwszego wieczoru dostała propozycję,niby zrozumial jak mu powiedziala że jest tu do pracy,ale jakie niespodzianki ją czekają nie wiadomo. Dziadek ma 90 lat i sam jeszcze samochodem jezdzi,więc i do innych rzeczy tez chyba się nadaje,więc będzie zabiegał....
Poza tym coraz lepiej dogaduję się z rodzinką i dziś byłam podpytywana o moje plany od Nowego Roku,zaczęłam zastanawiać sie nad powrotem,choć babi nikt już nie zmieni,ale jakoś łagodniej na mnie patrzy.
No ale przede mną jeszcze półmetka nie ma ,może się jeszcze wiele wydarzyc,zobaczymy
dziewczyny i chłopaki na wyjeździe, czy wasi koordynatorzy to młodzi ludzie czy w średnim wieku czy starsi?
a no pytam się dlatego, że ja będę miała takiego koordynatora pierwszy raz....
Jak młody to może mniej wyszczekany i łatwiej cokolwiek załatwisz. Moja koordynatorka ma około 45 lat,wygląda na spoko babkę,ale diabli wiedzą czy w kryzysowej sytuacji można by na nią liczyc.
dziewczyny i chłopaki na wyjeździe, czy wasi koordynatorzy to młodzi ludzie czy w średnim wieku czy starsi?
jutro będę z nim rozmawiać, prawdopodobnie złożył pismo w sprawie internetu, chcę się zapytać jak długo to trwa.....to założenie internetu, przy okazji porozmawiam sobie z panem :))
noooo mój ma .....56 lat
wiek koordynatora nie ma znaczenia jego pomoc,profesjonalizm,elastycznosc,kultura to cechy ktore powinniem /a-posiadac,ale nie zawsze tak jest-niestety kazdy dba tylko o siebie zapominajac ze ,,kopiemy do jednej bramki,,;-;-;-;-
tak, zgadza się, ważne co to za człowiek, zapytałam się z ciekawości