Na wyjeździe #15

29 października 2014 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

No to się spakowalam i siedze juz w autobusie :)
Nie wiem,czy i kiedy będę miała na szteli net...

szerokiej drogi i bezpiecznej podrozy
29 października 2014 20:43 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie,mnie dziadziuś tutejszy już wywietrzał z głowy,bo okazał się zboczkiem....
Babka,która tu przyjechala już pierwszego wieczoru dostała propozycję,niby zrozumial jak mu powiedziala że jest tu do pracy,ale jakie niespodzianki ją czekają nie wiadomo. Dziadek ma 90 lat i sam jeszcze samochodem jezdzi,więc i do innych rzeczy tez chyba się nadaje,więc będzie zabiegał....
Poza tym coraz lepiej dogaduję się z rodzinką i dziś byłam podpytywana o moje plany od Nowego Roku,zaczęłam zastanawiać sie nad powrotem,choć babi nikt już nie zmieni,ale jakoś łagodniej na mnie patrzy.
No ale przede mną jeszcze półmetka nie ma ,może się jeszcze wiele wydarzyc,zobaczymy
29 października 2014 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie,mnie dziadziuś tutejszy już wywietrzał z głowy,bo okazał się zboczkiem....
Babka,która tu przyjechala już pierwszego wieczoru dostała propozycję,niby zrozumial jak mu powiedziala że jest tu do pracy,ale jakie niespodzianki ją czekają nie wiadomo. Dziadek ma 90 lat i sam jeszcze samochodem jezdzi,więc i do innych rzeczy tez chyba się nadaje,więc będzie zabiegał....
Poza tym coraz lepiej dogaduję się z rodzinką i dziś byłam podpytywana o moje plany od Nowego Roku,zaczęłam zastanawiać sie nad powrotem,choć babi nikt już nie zmieni,ale jakoś łagodniej na mnie patrzy.
No ale przede mną jeszcze półmetka nie ma ,może się jeszcze wiele wydarzyc,zobaczymy

Cyt,,.....po co nowego wroga szukac jak swoj pod plotem..........,,sami swoi,,
29 października 2014 20:49
dziewczyny i chłopaki na wyjeździe, czy wasi koordynatorzy to młodzi ludzie czy w średnim wieku czy starsi?
29 października 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

dziewczyny i chłopaki na wyjeździe, czy wasi koordynatorzy to młodzi ludzie czy w średnim wieku czy starsi?

zabrzmialo to jak pytanie do ankiety ,ale odpowiem ze swojego doswiadczenie -to ludzie w srednim wieku ;-;-;-
29 października 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
a no pytam się dlatego, że ja będę miała takiego koordynatora pierwszy raz....
29 października 2014 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

a no pytam się dlatego, że ja będę miała takiego koordynatora pierwszy raz....

Jak młody to może mniej wyszczekany i łatwiej cokolwiek załatwisz. Moja koordynatorka ma około 45 lat,wygląda na spoko babkę,ale diabli wiedzą czy w kryzysowej sytuacji można by na nią liczyc.
29 października 2014 20:59
ivanilia40

Jak młody to może mniej wyszczekany i łatwiej cokolwiek załatwisz. Moja koordynatorka ma około 45 lat,wygląda na spoko babkę,ale diabli wiedzą czy w kryzysowej sytuacji można by na nią liczyc.

czyli dobrze uznalam ze przelam od 35-60-to wiek sredni?
29 października 2014 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
noooo mój ma .....56 lat
29 października 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

Mi sie wydaje, ze nie o wiek tu chodzi. Czasem mlodzi ludzie chca pokazac swoja wyzszosc, badz starsi demonstruja w beszczelny sposob swoje watpliwe doswiadczenie. Nie ma reguly. To wszystko zalezy od osobowosci I charakterku
29 października 2014 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
jutro będę z nim rozmawiać, prawdopodobnie złożył pismo w sprawie internetu, chcę się zapytać jak długo to trwa.....to założenie internetu, przy okazji porozmawiam sobie z panem :))
29 października 2014 21:07
agamor

jutro będę z nim rozmawiać, prawdopodobnie złożył pismo w sprawie internetu, chcę się zapytać jak długo to trwa.....to założenie internetu, przy okazji porozmawiam sobie z panem :))

Czyli jest szansa, ze nie bedziesz odcieta od swiata. Brawo!!
29 października 2014 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

noooo mój ma .....56 lat

wiek koordynatora nie ma znaczenia jego pomoc,profesjonalizm,elastycznosc,kultura to cechy ktore powinniem /a-posiadac,ale nie zawsze tak jest-niestety kazdy dba tylko o siebie zapominajac ze ,,kopiemy do jednej bramki,,;-;-;-;-
29 października 2014 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

wiek koordynatora nie ma znaczenia jego pomoc,profesjonalizm,elastycznosc,kultura to cechy ktore powinniem /a-posiadac,ale nie zawsze tak jest-niestety kazdy dba tylko o siebie zapominajac ze ,,kopiemy do jednej bramki,,;-;-;-;-

tak, zgadza się, ważne co to za człowiek, zapytałam się z ciekawości
29 października 2014 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

tak, zgadza się, ważne co to za człowiek, zapytałam się z ciekawości

To że koordynator zabiega to jeszcze nic nie znaczy,jak dostaniesz internet to mu dopiero podziękujesz. Jakoś nie ufam zapowiedziom :)