To znaczy,że 7 osób nie przyjeło Twojego zaproszenia,lub wywaliło Cię ze znajomch lub Ty kogoś nieprzyjełaś. Niestety wszystko zostaje na papierze :)
To znaczy,że 7 osób nie przyjeło Twojego zaproszenia,lub wywaliło Cię ze znajomch lub Ty kogoś nieprzyjełaś. Niestety wszystko zostaje na papierze :)
Boszszszeee , jak Ty mi dzisiaj skomplikowanie " odpowiadujesz " ! Kochanie ! Mojego zaproszenia nikt nie musiał odrzucać !........ to Mnie Zapraszano !!!!! - :))))O , kurczątko ! ! !Kiedyś coś se tak naciskałam przy przyjaciołach , czy mogłam kogoś przez pomyłkę usunąć ????-:))
Podobno od Nowego Roku koordynatorzy w De mają być dwujęzyczni,ciekawe czy to się sprawdzi,a jeśli tak to chciałabym z taką niemiecką koordynatorką po polsku porozmawiać,a może nawet zweryfikować jej język :)))))))
No to jestem ciekawa. Pani która mnie odwiedziła świetnie władała polskim. Płynnie powiedziała mi "dzień dopry" i ...... wyczerpała repertuar. Zakładam, że do nowego roku opanuje język ;)
a..dzieki kochana bo jakas teorie spiskowa bym mogla zaczac ukladac ha ha...
Niestety NIKT Tobie nie wyśle zaproszenia, bo ukryłaś swój profil. Sama musisz wysyłać zaproszenia jakchcesz mieć wiecej przyjaciół.
Niestety NIKT Tobie nie wyśle zaproszenia, bo ukryłaś swój profil. Sama musisz wysyłać zaproszenia jakchcesz mieć wiecej przyjaciół.
dziewczyny i chłopaki na wyjeździe, czy wasi koordynatorzy to młodzi ludzie czy w średnim wieku czy starsi?
Czytam oferty pracy na święta i powiem wam że firmy szału nie robią-wszędzie pisze że premia świąteczna szkoda tylko że żadna się nie odważy napisać ile tej premii
Ale to jeszcze nic,wczoraj koleżanka zadzwoniła do jednej z agencji spytać o konkretną ofertę świąteczną,zaproponowali jej 1050+120,dzisiaj ja zadzwoniłam i spytałam o tą samą oferte 1150+150!!!!!!!
To do cholewci jak to jest....raz tak raz siak????
Premia świąteczna chyba nie jest zależna od języka,tak mi się do tej pory wydawało.......
Dziewczyny z Polski bardzo młode - zaraz po studiach chyba.
Pani z Niemiec koło 50 lat.