Na wyjeździe

18 maja 2013 09:30
Kurcze ja to jeszcze musze sie podszkolic zeby wiecej tkich błedow nie popełniac musze nauczyc sie dobrze naciskac jak chce odpowidac lub robic to z rozwaga man nadzieje ze sie nie obrazicie jak czasami taki  bład popelnie a tak w nawiasie Andrejka co do tych ostrzezen przed dziewczynami nie mowie ze wszystkie sa takie ale to zatzuty nie sa bez podstawne odczułam to na własnej skurze i to nie było zabawne ale zycie zycie jest nowela !!!!!!!!!!!!hehe
18 maja 2013 09:35
Nie chce cie zasmucic ale chyba bedziesz musiała sie przyzwyczaic do nowej sytuacji!!!hehe bez urazy:)))))))))))))))))):DDDDDD
18 maja 2013 09:35
Andrejka może być :) I pewnie masz rację z tym zapomnieniem. Pamiętasz jak Cię pytałam czy powinnam zgłosić pogorszenie stanu zdrowia podopiecznego ? Zadzwoniłam 8 albo 9 kwietnia a oni 11 oddzwonili w sprawie weryfikacji języka. Na telefon dotyczący stanu zdrowia czekam do dziś :) Ja nie mam w zwyczaju dzwonić do kogoś dwa razy z tym samym ;-) Pożyjemy, zobaczymy ....
18 maja 2013 10:00
judora

Andrejka może być :) I pewnie masz rację z tym zapomnieniem. Pamiętasz jak Cię pytałam czy powinnam zgłosić pogorszenie stanu zdrowia podopiecznego ? Zadzwoniłam 8 albo 9 kwietnia a oni 11 oddzwonili w sprawie weryfikacji języka. Na telefon dotyczący stanu zdrowia czekam do dziś :) Ja nie mam w zwyczaju dzwonić do kogoś dwa razy z tym samym ;-) Pożyjemy, zobaczymy ....

Judora u ciebie jest problem z opiekunka kontraktu , to ona się nie spisuje.Ja już od dawna nie kontaktuje się z firmą , a tylko ze swoja opiekunką , nie musze czekac dlugich minut i wysłuchiwac głupich melodyjek .Dzwonie bezposrednio do niej , sprawdż powinnas miec jej numer na opisie podopiecznego jaki dostałaś przed wyjazdem , chyba , że ci nie podała , ale tak jest duzo łatwiej , bo w firmie zawsze zgłasza sie ktos inny i jest słaby przepływ informacji.
18 maja 2013 10:09
Jak pójdę do siebie na przerwę to spawdzę jeszcze raz dane na delegacji. Dzięki. Moja opiekunka kontraktu jest ok. ale może właśnie pani, która odebrała mój telefon nie przekazała nic dalej.
18 maja 2013 10:26
Witam wszystkich cieplutko bo za oknem to dzisiaj deszczowo wczoraj sie opalalm a dzisiaj cieple skarpety na nogi trzeba wlozyc hihihihi : Wczoraj slonko pieknie grzalo

A dzis chmurki cos przygnalo

Ale na bok te smuteczki

Bo za pare dni do walizeczki

Swoje szmatki w nia spakuje

I do domciu wymaszeruje
18 maja 2013 10:33
Drogie Panie!

Praca dla Was jak marzenie - przy 3 podopiecznych :

Opiekunka osób starszych w Niemczech

Podopieczny 90 lat, jest sprawny, cierpi na inkontynencję i ma słaby słuch. Żona podopiecznego ma 85 lat. Jest osobą chodzącą, ale ma słabą pamięć. Siostra Podopiecznej ma 84 lata. Również porusza się samodzielnie. Cierpi na demencję i inkontynencję.

Wyjazd: ok 20 maja 2013r

dzwoncie : tel. 605 216 300, 76 853 24 42

18 maja 2013 10:45
Wyrzucam laptop, morduje i wyrzucam. Wpisalam pare informacji o kontakcie z PM24 i mi skasowal idiota chociaz go nie prosilam. Czy to znak ze mam zachowac milczenie w sprawie PM24? Spróbuje raz jeszcze w temacie dot. firm.
18 maja 2013 10:58
Witaski dziewczyny i chlopaszki:)Powrocilam do pracy,poczytalam Was trooszke:)
Mamusia wrocila:)Fajnie,ze znowu jestes.
Ja psychicznie odpoczelam,a od dzisiaj zaczynam odliczania,wlasnie mija pierwszy polowa pobytu.Milego dnia Wam zycze.
Aha,klucze dorobione,syn poszedl do sasiadki i powiedzial ,ze je znalazl w samochodzie ,bo przez przypadek wziol i moje.Ja sie nie wychylam z zapytaniem ile mam zaplacic.Jakos to zalatwil,mogl na tem pomysl odrazu wpasc,zaoszczedzilby mi stresu i nieprzyjemnych slow od starej niemry.Jest jak narazie ok., oby tak do powrotu do domu:)Wtedy przezyje,hahahahahaha:)
18 maja 2013 11:06
Hogata witaj u mnie też już połowa zleciała,teraz dtuga zaczyna leciecieć,lapek mi padał ale chyba z racji wieku,wczoraj rodzinka dosłała drugi,więc jestem ,pprawie razem będziemy wracać do domku,więc czekam na spotkanie.
18 maja 2013 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Wyrzucam laptop, morduje i wyrzucam. Wpisalam pare informacji o kontakcie z PM24 i mi skasowal idiota chociaz go nie prosilam. Czy to znak ze mam zachowac milczenie w sprawie PM24? Spróbuje raz jeszcze w temacie dot. firm.

Co byś nie napisała, to PR/24 zawsze będzie miała opiekunki.Nie mają wygórowanych kryteriów co do wyboru kandydatek. Ogłaszają sie wszędzie. Organizują wstępne szkolenia, kursy.Płacą mało? Kiedy podpisywałam z nimi umowę na 750 euro to byłam tak bardzo szczęśliwa, nie zarabiałam wcześniej tak dużo.
Dla wielu z nas pierwszy kontakt z tą firmą wcale nie był taki zły.
Pieniądze robią swoje. Kiedy ma sie możliwość zarobienia więcej poprostu zostawia się PR24. Ale niekoniecznie trzeba na tą firmę źle mówić. :)  Miłego dnia :)
18 maja 2013 11:11
Hogatka -no widzisz:) czy nie mówiłyśmy,że się kluczowa afera rozejdzie po kościach:):):)Na drugi raz nie bądź taka wyrywna:)
18 maja 2013 11:27
IGGA

Co byś nie napisała, to PR/24 zawsze będzie miała opiekunki.Nie mają wygórowanych kryteriów co do wyboru kandydatek. Ogłaszają sie wszędzie. Organizują wstępne szkolenia, kursy.Płacą mało? Kiedy podpisywałam z nimi umowę na 750 euro to byłam tak bardzo szczęśliwa, nie zarabiałam wcześniej tak dużo.
Dla wielu z nas pierwszy kontakt z tą firmą wcale nie był taki zły.
Pieniądze robią swoje. Kiedy ma sie możliwość zarobienia więcej poprostu zostawia się PR24. Ale niekoniecznie trzeba na tą firmę źle mówić. :)  Miłego dnia :)

Zgadzam sie z toba. To dzieki PM24 mialam szanse wyjazdu i odbicia sie.Zrobilam bezplatny kurs niemieckiego i dla opiekunek.  Nie mowie xle tylko dziele sie swoimi doświadczeniami. 
18 maja 2013 11:28
Kobietki czy zdazylo wam sie zamoczyc telefon komorkowy? Ja swoj wlasnie wylowilam z wc,otworzalam,wyjelam baterie,karte,osuszylam ale podejrzewam ,ze woda i tak zdazyla sie dostac do srodka.... czy jest juz do wyrzucenia?
18 maja 2013 11:30
Mój Jarek utopił w wiaderku w zeszłym roku jak autko mył:)Wysuszył porządnie i działa,nic sie nie stało:)