cześć Dziewczyny.mam pytanie znacie jakieś firmy które powalaja zabrać dziecko ze sobą do niemiec do pracy ??
cześć Dziewczyny.mam pytanie znacie jakieś firmy które powalaja zabrać dziecko ze sobą do niemiec do pracy ??
witam was milo,chociaz u mnie humorek fataslny nie dosc ze tu noce w kawalkach to mnie wczoraj wnerwila zmieniczka co ma mnie wymienic,zjezdza 6 bo tak bilet kupila a ja mam byc do10 wiec brzydko mowiaac 4 dni do pelnego miesiaca bedzie mi brakowac z czym wiaze sie wyplata co byscie zrobili?zaznaczam ze ona bedzie tu 2 misiace bo tak chce.Firma ma dzwonic i przesunac jej wyjazd,buziaczki duzo slonka i radosci zycze||||
Cieszcie się miłe panie , że u Was deszcz pada !Ja co rano do okna i tylko sprawdzam - biało na trawniku czy nie ! Dziś deszcz ze śniegiem padał o 8 a wierzchołki okolicznych wzgórz bielutkie - o górach to nawet nie wspominam . Mieliśmy 2 dni ostatnio nawet ładne - bez kurtki dało się chodzić . Bez jeszcze nie rozkwitł, tulipany za to powoli przekwitają . Tu zaczyna być nieciekawie , nawet ptaszki do karmnika przylatują stadami - może dla młodych szukają jedzenia .Ale mimo to pozdrawiam i życzę lepszej pogody wszystkim !!
Acha - a to czemu ona ma decydować-jak 10 to 10!Dlaczego Ty masz zjeżdzaĆ wtedy kiedy jej pasuje,jeŚli wcześniej było ustalone inaczej?Ostatczenie to firma powinna zadecydować.Wracasz tam?
To gdzie Ty jesteś? na Zugspitze?