proponuje wodę utlenioną i to nie żart. Podczas mojego zimowego pobytu ratowałam się tym jak bolał mnie ząb mądrości (na wpół zepsuty, ostatnio w Polsce usunięty). Woda dobrze *zatruwa*
proponuje wodę utlenioną i to nie żart. Podczas mojego zimowego pobytu ratowałam się tym jak bolał mnie ząb mądrości (na wpół zepsuty, ostatnio w Polsce usunięty). Woda dobrze *zatruwa*
...znam i popieram... w niemieckich aptekach bardzo popularny... niektorzy twierdza... zeby uzebienie do setki sluzylo... nalezy wieczorowa pora... przeplukiwac woda utleniona w stezeniu 3%... Czekam na Monitor na ARD tv... lub jak ja wole na das Erste... ponoc program o Pflegekrefte in Deutschland...
Witajcie witajcie o rajusku dziewczyny pomozcie jak ktoras zna nazwe bardzo dobrych tabletek przeciwbulowych swoje co przywiozłam to ju zjadłam a zab boli jak cho...ra:(
Witajcie !
Wgryzam sie w nowe miejsce, nowy swiat. Trafilam calkiem dobrze, tym razem mam malzenstwo. Pani jest wlasciwie malo kontaktowna, ma sredniego Alzheimera, jest po wylewie, ma problemy z chodzeniem i jedzeniem, ale daje rade, nawet na trzecie pietro bez windy. Pan - na szczescie calkiem sprawny i sympatyczny. Tym razem jestem w miescie, prawie w centrum, spacerkiem do Jez. Zurychskiego 15 minut. Miasto - szalone, pelne studentow, bardzo sie ciesze, ze moglam tu przyjechac. Nawet jakby opieka byla ciezka, tez bym nie zalowala, lubie zwiedzac, a tu jest co ogladac i mam na to czas. Coraz bardziej podoba mi sie ta praca ...
JA zawsze biore ketanol lub ibum te zielone kapsulki mam jakies przecowbolowe jutro moge ci wyslac w liscie to powinny dojsc w miare szybko
wlasnie idzie mi o przeslanie snu... byl wyciszajacy... ale takze zachwycajacy w swojej prostej klasyce... i ta intensywna czerwien... mysle ze... to jest symbolika... ale czego...
Serce w domu tez bym wzieła ketonal ja miałam tu ibuprom ale jak sie rozpedziłam to wyjadłm tak mnie boli drugi dzien jak nie przejdzi pojde jutro do dentysty mam ubezpieczenie moja pani mnie zarejstruje zeby szybko było ale dzieki ci dobra kobitko za checi
widziec krzeslo:nie wywiazesz sie ze swoich obowiazkow
siedziec na nim:zwiastuje czas trudu i pracy bez wytchnienia
widziec jak ktos siedzi na nim:choroba przyjaciela
piekne krzeslo:dostatek,dobre i wygodne zycie
slomiane krzeslo:jestes odwazny w swoich dzialaniach
polamane krzeslo:zaklocony rodzinny spokoj,bedziesz sie martwic o swoja przyszlosc
podrapane krzeslo:ktos obcy zburzy spokoj Twojej rodziny
czerwien,czerwony:w kontekscie erotycznym oznaka meskosci i namietnosci;jako barwa symbolognia ,goraca i zaru
czerwone plomienie:zawsze oznaczaja cos dobrego
Kiko,interpretacja jest juz wedlug Ciebie.Polacz kolor z krzeslam-ale zawsze z przymrozeniem oka:)
Ja jestem taka zabobonna i wierze w sny,´mam takiego fisia:)
Program krótki, ale treściwy, pokazujący, jak dostajemy tylko połowę albo i mniej pieniędzy z naszej pracy. Czy któraś z Was to Alicja Dawid, występująca w tym filmie? Ciekawe, czy była inspiratorką, aby taki dokument powstał?
Fajnie bardzo, że pojawia się głos w naszej obronie, oby nie ostatni!