Na wyjeździe

07 czerwca 2013 09:41
Dobre:) A szpilki też można sobie wydrukować?:):):)
No ale fajny pomysł.
07 czerwca 2013 09:44
Witam z Hessen,u mnie tez piekne sloneczko.Dzieki Bogu, na wsi nie ma rzeki aczkolwiek jest maly strumyczek .Wylaniem a raczej zalaniem nie grozi.Wczorajszy program???,mmhh,nic dodac nic ujac.Kazda decyduje za siebie"Pasi"lub nie.Jednym slowem ,porazka.
07 czerwca 2013 09:48
Szpilki? Myślę, że można, tylko ktoś musi Ci zrobić odpowiedni program do tego no, i trzeba mieć materiał! Informatyka rozwija się bardzo dynamicznie, a za nią natychmiast goni przemysł. Ja najbardziej chciałabym sobie wydrukować prawdziwe brylanty, ha ha...

No, dość figli, idę się uczyć hiszpańskiego, bo wczoraj nic nie robiłam opalając się na tarasie i wędrując po polach, gdyż miałam 8 godzin wolnego bez babci.

Miłego dnia!
07 czerwca 2013 10:14
romana

Dobrzy ludzie, czy macie wreszcie pogodę? U mnie czwarty dzień słońca, oczom nie wierzę! Babcia śpi jak zabita, ale dziś dam jej luz wyjątkowo do dziewiątej, bo po północy wstała z fotela i wzięła się za podlewanie kwiatków. Dobrze, że jeszcze nie spałam i zapakowałam ją grzecznie do łóżka, by nie spała w fotelu, bo to żaden wypoczynek.

Co do gratulacji, to przyjmuję dopiero po obronie doktoratu, czyli za jakieś dwa lata, bo ślubny uwielbia pisać dużo i nie sądzę, by skończył wcześniej. Ja spróbuję wyprodukować w tym tygodniu reportaż na konkurs związany z Gdańskiem, ewentualnie opowiadanie o pewnym naszym wybitnym koledze związanym z tym miastem. Jest sporo nagród pieniężnych i liczę choć na jedno z siedmiu wyróżnień w kwocie 450zł. Trzymajta kciuki!

Tak Romana pogoda jest zarabista u mnie juz jest 27stopni :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) wam wszyskim tez zycze takiej słonecznej!!!:)))))))))))))
07 czerwca 2013 10:16
Kasiusi ciesze sie ze spokojnie dotarłas do domku :))))))))))))))))
07 czerwca 2013 11:23 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry za oknem słońce, ciepełko i ptaszki też w wielkim mieście śpiewają.

Kasiu odpoczywaj kochana !!!.
Madziu a jednak, mówiłam że się w psiaku zakochasz ;)

Ja już pogawędkę z moim ukochanym sobie uciełam :))) odrazu mi lepiej się oddycha.
Programu nie ogladałam. Ale cóż tak jest a trzeba mieć nadzieję, że będzie lepiej.
Nie lubię Orange, wysyłają mi smsy i naliczają za to kasę. Muszę znaleźć jak je wyłączyć. Wrrr
07 czerwca 2013 13:46
witam!!ostatni wekend w COBURGU sloneczko swieci,humor dopisuje bo wracam do domku}}}}Jeszcze lece na jakies zakupy by cos w lodowce bylo oprocz swiatla jak zmieniczka przyjedzie ,jutro sprzatanko i zleci,dziekuje kochani za wspracie i wspolprace ze mna dla kazdego buziak:}:}:}:}
07 czerwca 2013 14:28
Andrejka to ugotować chyba musisz dla 6 osób :)
07 czerwca 2013 15:00
cześć dziewczyny , czytam was codziennie i dzieje sie u was a u mnie nudy kiszę sie jak ogórek w domu słonko świeci a jak panienka (co prawda podstarzała i nie panienka) z okienka wyglądam patrze na te pola oj pobiegało by sie a ja biegam za muchami (jak mamuty beeee ) po domu , nie mam ciężko tylko pałzy bez dzwonka dziadka bym chciała na spacer pójść , dlatego nie mam o czym pisać , i tyje i tyje jak wrócę do domu to wykulam się z autobusu,

Moja firma tez odprowadza składki od nędznej sumy i gdzie potem emerytura ?? wstyd papiery zanosić .

07 czerwca 2013 15:11
Czas pałzy minoł spotkałysmy sie z kolezankami togałysmy troche w karty pograłysmy ale nie na kase tak tylko czas na kawe i cistko i na słoneczkofajnie ze pogoda jest superrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))))))
07 czerwca 2013 15:19
serce78

witam!!ostatni wekend w COBURGU sloneczko swieci,humor dopisuje bo wracam do domku}}}}Jeszcze lece na jakies zakupy by cos w lodowce bylo oprocz swiatla jak zmieniczka przyjedzie ,jutro sprzatanko i zleci,dziekuje kochani za wspracie i wspolprace ze mna dla kazdego buziak:}:}:}:}

Och Serce to szerokiej drogi czy zycze kurcze Dopiero w poniedziałek bedzie stomatolog jakos trzeba wytrzymac dzis jesze mi podpowiedział jeda zeby chleb wkladac do zeba trz pomaga ale to wszystko na krotko jak tu o nim przestac myslec to jakos z tym przezyje:(((((((((((((((((
07 czerwca 2013 15:23
Ja cie nie moge Andrea torz to trzeba garn nagotowac ze hoho no nie zazdroszcze tylo wspołczuje tak jakos to nie fer to masz trzech pacjentow od czas do czasu:))))))))))))))))
07 czerwca 2013 15:30 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie sloneczko swieci pelna geba! Co prawda stan wody jest wysoki, ale zagrozenia nie widac. Korzystam z tego, ze jeszcze Spitex przychodzi i biegam po miescie. Tak, czy siak, czasu bede miala dosc duzo, bo przy pani nie ma zbyt duzo zajec. Jest na razie nieufna, ale to zrozumiale, toalete juz mamy opanowana, boi sie na spacer ze mna wychodzic, kawaleczek w jedna strone, kawaleczek w druga i do domciu i trzy pieterka do zaliczenia. Ale dla niej to bardzo dobra gimnastyka. Mieszkanie nieco zapuszczone, ale zbytnio sie tym nie przejmuje, nie rzucam sie na kolana i nie pucuje przez caly dzien. Nie jestem od tego. Pewnikiem musze opanowac kuchnie i lazienke, swoj pokoj, a reszta - jak bedzie mi sie chcialo. Wazne, ze mam net kablowy!
Romana - wysle Ci maila, podam link i napisz mi prosze, co o tym myslisz.
07 czerwca 2013 15:39 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

witajcie dziewczyny!
od wczoraj jestesmy posiadaczami 5 m-cznego Labradora Maksa slodkie stworzenie 1 noc za nami proby wejscia do lozka byly a jak ale jakos przezylismy.....teraz kot wrocili polecial na gore wygladal jakby piorunem dostal takiej objetosci dostal a ten 2 lezy na dole i mruczy az czkawki dostal....ale mnie pokusilo eh......

hej Magdaleno napisze Ci jaki sobie sprawilas nabytek bo my tez jestesmy szczesliwymi wlascicielami LABRADORA .Rasa ta ma to do siebie,ze bardzo dlugo dorasta tak ok.3 - lat jest to szczenie i tak sie zachowuje.Jest to bardzo pogodny pies ze sklonnoscia do tycia.Zaprzyjaznia sie nawet z kotem bardzo przywiazuje sie do opiekunow.Jest ruchliwy do granic wytrzymalosci.Potrzebuje duzo spaceru,wielki milosnik wody nawet w kaluzy sie wykapie bez wzgledu na pore roku,nie  przeziebia sie poniewaz ma tak gesty podszerstek,ze nie traci cieploty.Same zalety -  z tym psem jest tak ja bys miala dwoje dzieci z ADHD.Broi niesamowicie ,a  jak  spojrzy na Ciebie tym swoim wzrokiem nie jestes w stanie go skarcic.Niech rosnie zdrowo i przy sparza Wam radosci.
07 czerwca 2013 15:41 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny, bez urazy - mamy temat o psach, kotach i innych stworzeniach na lapach i nie tylko ...