a ja mam dwa szynszyle ha ha
a ja mam dwa szynszyle ha ha
witam wszystkich serdecznie ,mam mianowicie takie pytanie do wszystkich przemiłych opiekuneczek jak jest u was z myciem okien i np pracami w ogrodzie,bo rodzinka od moich podopiecznych zaczyna mnie pomału wkurzac delikatnie mowiac,jestem u nich drugi raz i zaczynaja coraz wiecej wymagac musze dodac ze jest para do opieki i jestem przez agencje,ale!!! agencja jak wszystkie ma to w .....,mysle ze jestem tu poraz ostatni,napiszcie czy takie rzeczy robicie za dodatkowa opłata czy w czynie społecznym .
witam wszystkich serdecznie ,mam mianowicie takie pytanie do wszystkich przemiłych opiekuneczek jak jest u was z myciem okien i np pracami w ogrodzie,bo rodzinka od moich podopiecznych zaczyna mnie pomału wkurzac delikatnie mowiac,jestem u nich drugi raz i zaczynaja coraz wiecej wymagac musze dodac ze jest para do opieki i jestem przez agencje,ale!!! agencja jak wszystkie ma to w .....,mysle ze jestem tu poraz ostatni,napiszcie czy takie rzeczy robicie za dodatkowa opłata czy w czynie społecznym .
czy ktos wogole przeczytal moje przyznanie sie do grzechu?
Kochana nie martw sie kawalek rozkoszy podniebienia nie zaszkodzi tez dzis poszalalam owoce z smietana teraz jajka w majonezie hehee ale coz w domu to spale bo wycieczka po urzadach czeka a to najlepsza dieta
czesc dziewczyny u mnie slonce jak na majorce ha ha juz tylko ms i do domku, ale sie ciesze, kurde mam ta lajke i mialy byc rozmowy nie limitowane a okazalo sie ze sa, ale dam rade , dzisiaj neta mi wlaczyli wiec mam dostep do swiata , ciezko chodzi na tel ale dobry ryc nisz nic, rozchirowala mi sie babcia, demencjia , lecz rodzina po kilku moich rozmowach zareagowala, czy na ta choroge sa leki , czy tylko podaje sie cos na uspokojenie? Napiszcie bardzo prosze jakies informacjie, babcia jest dziwna np. Twierdzi ze bialy to brazowy, wypila mi oliwe z oliwek, opowiada wercz placze ze ja cos boli a za godzine juz nic jej nie jest, albo krayczy nq swojego mza ze do lekarza ma dzwonic, i taka dziwna traci kontakt, a dooiero 20 czerwca ida do lekarza, czy do tak chorych ludzi trzeba postepowac jak z dziecmi, czy krzyknac, juz brak mi pomuslu, nie chce sie inhalowac a musi, jak macie jakies informacjie bede wdzieczna, pozdrawiam
Nooo ja teraz spadlam na wadze bo strsow w ciu ... pana ale normalnie jak w domu jestem to tez sobie dozyczalam zwlaszcza w wekendy jak kochanie wracalo i wymyslalo rozne przysmaki ale zawsze pilnuje jak waga juz w gorze to koniec bo potem mecze sie strasznie