Na wyjeździe

07 czerwca 2013 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
a ja mam dwa szynszyle ha ha
07 czerwca 2013 15:56 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Dziewczyny, bez urazy - mamy temat o psach, kotach i innych stworzeniach na lapach i nie tylko ...

no i co sie stalo?odpowiedzialam bo tu byl post Magdaleny.prosze omin ten post.wiele razy pisze sie nie w temacie i forum jakos funkcjonuje.
07 czerwca 2013 16:18
Praac w Muhlheim am Main.
07 czerwca 2013 16:19
w końcu sie udało.
07 czerwca 2013 16:34 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wszystkich z gorącego Berlina!!!
Słoneczko grzeje,że aż miło.... wyszłam na spacerek poszwendałam się po mieście, wpadłam do sklepu z butami i kupiłam sobie sandałki hihihihi a co mi tam w końcu zarabiam ....
Dzisiaj mam wspaniały humor i nawet Pan Doktor nie jest w stanie mi go zepsuć a trzeba mu przyznać,że bardzo usilnie próbuje hahahahaha
07 czerwca 2013 16:37
czesc dziewczyny u mnie slonce jak na majorce ha ha juz tylko ms i do domku, ale sie ciesze, kurde mam ta lajke i mialy byc rozmowy nie limitowane a okazalo sie ze sa, ale dam rade , dzisiaj neta mi wlaczyli wiec mam dostep do swiata , ciezko chodzi na tel ale dobry ryc nisz nic, rozchirowala mi sie babcia, demencjia , lecz rodzina po kilku moich rozmowach zareagowala, czy na ta choroge sa leki , czy tylko podaje sie cos na uspokojenie? Napiszcie bardzo prosze jakies informacjie, babcia jest dziwna np. Twierdzi ze bialy to brazowy, wypila mi oliwe z oliwek, opowiada wercz placze ze ja cos boli a za godzine juz nic jej nie jest, albo krayczy nq swojego mza ze do lekarza ma dzwonic, i taka dziwna traci kontakt, a dooiero 20 czerwca ida do lekarza, czy do tak chorych ludzi trzeba postepowac jak z dziecmi, czy krzyknac, juz brak mi pomuslu, nie chce sie inhalowac a musi, jak macie jakies informacjie bede wdzieczna, pozdrawiam
07 czerwca 2013 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
No to powodzenia!
07 czerwca 2013 18:34
Hej ;) a ja musze sie do czegos przyznac ;) jak tu sie odchudzac jak moj Pan i wladca zazyczyl sobie do kawy dzisiaj pizze ( taki kaprys) a ja tego nie potrafie sobie odmowic wiec jak wciaglam jeden kawalek to potem byl drugi no i trzeci hhaahaha a jutro za kare na wodzie i 2 pieczywkach chrupkich (ciekawe czy wytrwam)
07 czerwca 2013 18:37
Świetnie Beruska że się odezwałaś, lubię Cię czytać.
07 czerwca 2013 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
beruska

czesc dziewczyny u mnie slonce jak na majorce ha ha juz tylko ms i do domku, ale sie ciesze, kurde mam ta lajke i mialy byc rozmowy nie limitowane a okazalo sie ze sa, ale dam rade , dzisiaj neta mi wlaczyli wiec mam dostep do swiata , ciezko chodzi na tel ale dobry ryc nisz nic, rozchirowala mi sie babcia, demencjia , lecz rodzina po kilku moich rozmowach zareagowala, czy na ta choroge sa leki , czy tylko podaje sie cos na uspokojenie? Napiszcie bardzo prosze jakies informacjie, babcia jest dziwna np. Twierdzi ze bialy to brazowy, wypila mi oliwe z oliwek, opowiada wercz placze ze ja cos boli a za godzine juz nic jej nie jest, albo krayczy nq swojego mza ze do lekarza ma dzwonic, i taka dziwna traci kontakt, a dooiero 20 czerwca ida do lekarza, czy do tak chorych ludzi trzeba postepowac jak z dziecmi, czy krzyknac, juz brak mi pomuslu, nie chce sie inhalowac a musi, jak macie jakies informacjie bede wdzieczna, pozdrawiam

Beruska jest temat poswiecony tej wlasnie chorobie.Dziewczyny wiele istotnych informacji tam napisaly.Nie pamiemietam dokladnie,ale jest o Demencji i AL:Poszukaj:)
07 czerwca 2013 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
beruska

berusko... poszukaj informacji na naszym Forum... Ania Sun przed kilku miesiacami taki zalozyla... Emila takze... opisany jest krok po kroku... jak postepowac z chorym na demencje...powodzenia...

07 czerwca 2013 18:48 / 2 osobom podoba się ten post
poniewaz nie wiem gdzie to napisac czy w dowcipach czy w poskarzyjkach, a to napisze na wyjezdzie:

Putin sie rozwodzi z dlugoletnia zona.
07 czerwca 2013 18:52 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

poniewaz nie wiem gdzie to napisac czy w dowcipach czy w poskarzyjkach, a to napisze na wyjezdzie:

Putin sie rozwodzi z dlugoletnia zona.

Mleczko47, ich pozycie od ponad 4 lat jest fikcja, tvn podal dzisiaj, ze Wolodia ma syna (4lata).
07 czerwca 2013 18:53
Dlugo czekalam na wyjazd,bo wiele rodzin woli starsze opiekunki.   Praca w Muhlheim am Main ktoras z Pan pracowala w tym miescie???
W sumie 2 razy wyjezdzalam juz jako opiekunka i nie musialam duzo babci gotowac.Co proponujecie,zeby ugotowac???
07 czerwca 2013 19:07
witam nie witanych}}}wrocilam z zakupow chcialam kupic cole waniliowa ale na tym zadupiu brak hehee wypilismy kawe z babcia i synem zrobilismy sobie uczte owocowa z smietana coz cos sie nalezy od zycia,teraz babcia jak zawsze spi a ja chwile przyjemnosci.teraz czas na kolacyjke i jakos dzionek zlecial z gorki teraz tylko czekanie noc