Na wyjeździe

10 czerwca 2013 23:48
asik
napisz do mie na mejla bo temat zakazany.....;-)
11 czerwca 2013 06:20
Witam wszystkich! dzien dobry zrana pogoda jest jakas bez słoneczna! spokojnego dnia zycze bezstresowego, usmiechnietego, Emilila miłego zwiedzania przyjemnej przejazdzki!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))    ach macie czasami taki problem ze nie mozna wejsc na strone? u mni wczoraj pisało strona zablokowana!!!!!!!!!!!pierwy raz co prawd mi sie to zrobiło,ale nie widziałam co z tym zrobic!!! UFFFFFF:((((((
11 czerwca 2013 07:15
Witam we wtorkowy poranek,u mnie za oknem,szaro,buro i ponuro,ale i tak milego dzionka żuczę,Manuela tu gdzie jestem jest problem z przesyłem,zawsze coś jest nie tak,wczoraj np.pisałam na fejsie do córki do Polski wiadomości nie dochodziły a do zięcia do Angli tak,czasami skyp działa czasami nie,ale jakoś daję radę,miłego dzionka.
11 czerwca 2013 07:39
Zakręcona Mamuela

Witam wszystkich! dzien dobry zrana pogoda jest jakas bez słoneczna! spokojnego dnia zycze bezstresowego, usmiechnietego, Emilila miłego zwiedzania przyjemnej przejazdzki!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))    ach macie czasami taki problem ze nie mozna wejsc na strone? u mni wczoraj pisało strona zablokowana!!!!!!!!!!!pierwy raz co prawd mi sie to zrobiło,ale nie widziałam co z tym zrobic!!! UFFFFFF:((((((

Heej a ja mialam tak dzisiaj nad ranem ;) zablokowana albo niema takiej strony ale moderator pisal jakis czas temu ze beda cos robic moze dlatego takie problemiki czasami
11 czerwca 2013 07:49
Dzien dybry! Piekne sloneczko, ja wyspana i zaczynam prace. Zycze wam niestresujacego dnia. Główki do góry, raczki do pracy:fertig?Los!
11 czerwca 2013 07:59
Po hiszpańsku to będzie- manos a la obra! (ręce do pracy!). Stąd słowo "manualny" jako "związany z rękami, wykonywany ręcznie". Oczywiście wcześniej z łaciny, bo języki romańskie to zniekształcona łacina.
U mnie słońca dziś nie ma, ale to dobrze, bo łatwiej uczyć się niemieckich słówek nie mając pokusy polatania po okolicy.
Babcia w Tagesheimie- trwaj chwilo, jesteś piękna! To cytat, lecz nie wiem skąd - może z Szekspira?

Co dobrego dziś robicie, kochanieńcy?Co miłego już Was spotkało?
11 czerwca 2013 08:14
justa

a moze tak do pokoju zwierzen zawitacie .....;-)

Ja nie rozumiem jak można tak długo  funkcjonować ;-//  Ja o 22oo to juz trupek jestem z podusią przy policzku. Nie pomaga tv - wręcz odwrotny skutek, nie pomaga książeczka a gdzie tu jeszcze gadać ?? Chyba śpioch jestem ;-))  Ale pozdrawiam z rana wszystkie nie spiochy.
11 czerwca 2013 08:30 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

No faktycznie sa przecinki, popatrz Andrejka nie zauważyłam ;-)))  A strona Ci się zablokowała ze strachu, żebyś nie zajmowała na niej tak dużo miejsca odpisując na posty do każdej z osobna i jeden pod drugim. Hahaha..... to żart Manuela, który mi wybaczysz. A tak naprawdę, to od czasu do czasu tak się dzieje. Wtedy wyszukuję ponownie strony w googlach, innej drogi nie znam. 
11 czerwca 2013 08:46
Witam Opiekunkowo słonecznie:)Dziś w planie pielenie ogródka:)A po południu trzeba pojechać obejrzeć grzybowe miejsca bo się kurki pokazały:)I może jeszcze jak mnie wena najdzie to jakie okienko wypucuję:)Ach -nie ma to jak w domku:):):):)Nawet takie prozaiczne sprawy sprawiają przyjemność:)
11 czerwca 2013 08:49
No nie Andrejka. W niektórych "dziurkach" mój mysi tyłeczek się klinuje i tak tkwię myśląc, co by tu zrobić ??
11 czerwca 2013 08:50 / 1 osobie podoba się ten post
No witaski :)
U mnie dzisiaj tez strona opiekunek powiedziala" Dziendobry Hogatko":)Wczoraj sie obrazilam,bo se stronka opiekunek gdzies poszla nawet dobranoc nie powiedziala,ale dzisiaj jest ok:):)
Myszko,Ty spioszku,hahaha,to o ktorej juz na posterunku jestes z rana?O 4-tej?
Milego dnia:)
11 czerwca 2013 08:56
hogata76

No witaski :)
U mnie dzisiaj tez strona opiekunek powiedziala" Dziendobry Hogatko":)Wczoraj sie obrazilam,bo se stronka opiekunek gdzies poszla nawet dobranoc nie powiedziala,ale dzisiaj jest ok:):)
Myszko,Ty spioszku,hahaha,to o ktorej juz na posterunku jestes z rana?O 4-tej?
Milego dnia:)

Coś Ty Hogata !!! Dlaczego mnie tak nie lubisz !! O 4 rano, no nieee !!  Wstaje o 8oo. Jedno oko otwieram tak o 6oo a drugie o 7oo. Dogorywam do 8oo. Babcia wstaje - całe szczęście - o 9oo - 9,30. Ja po prostu lubię spać. Mam tutaj spokój, świeże powietrze, okno otwarte, pachnący ogróek - toż zwala mnie z nóg na amen. Babcia łazi w nocy ale jak już wcześniej pisałam, uzgodniłyśmy że to ona jest nocnym markien, nie ja. No chyba, że coś się stanie to wtedy babcia ma wołac. A  ona tak do 2oo - 3oo siedzi przy biurku lub ogląda tv a ja idę spać. Moja babcia porusza się na wózku ale jest w miarę sprawna. 
11 czerwca 2013 09:06 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha ja Cie nie lubie????????????Cos Ci sie pomieszalo w Tej malej mysiej glowce:)Kto Ci takich glupot nagadal:(?
Co do spania,to faktycznie jestes spioch.Ja budze sie 7.30,zwlekam sie o 8.00,ale klade sie kolo 24.00.No tak ,ale ja z kolei zawsze potrzebowalam malo snu,ja z reguly szybko spie:)
11 czerwca 2013 09:12
hogata76

Mycha ja Cie nie lubie????????????Cos Ci sie pomieszalo w Tej malej mysiej glowce:)Kto Ci takich glupot nagadal:(?
Co do spania,to faktycznie jestes spioch.Ja budze sie 7.30,zwlekam sie o 8.00,ale klade sie kolo 24.00.No tak ,ale ja z kolei zawsze potrzebowalam malo snu,ja z reguly szybko spie:)

Hogatko, wiem że mnie lubisz. Ja Ciebie też. Tak tylko wrzeszczę, bo o 4oo rano wstać to dla mnie masakra. Owszem jak trzeba to ok ale gdybym musiała codziennie,  to nie dałabym rady. Mogę wiele rzeczy robić ale spanie dla mnie to podstawa. Jak się nie wysypiam to mi psychika siada ;-///  Tak mam, chybba dlatego kocham podusie. O 24oo to ja jestem w najfajniejszej fazie snu. Nie lubię zarywać nocek, jakaś taka niedorobiona potem jestem ;-(( Może to minie z czasem ??? Narazie mi nie przeszkadza.
11 czerwca 2013 09:29
A jedziesz prosto na zlot czy do domciu ?? Bo mi uciekły gdzieś terminy. Ja muszę siedzieć do końca lipca, może przedłużę jak nic się nie zmieni oczywiście i babcia mnie nie wykończy ;-))))