14 czerwca 2013 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
Romana:D:D:D:D:D Wnusia sliczna:D Tylko fotke moglam zobaczyc:( Dziwne imiona,pisalas:)Jak poszlismy z mezem do USC zarejestrowac naszego syna Tristana,to musialabys widziec mine pani hahahahahahahaha.Oczywiscie myslala,ze sie przeslyszala i wpisala Krystian.My z mezem tlumaczymy ,ze ma na imie Tristan ,a ta dalej swoje.Moj maz juz lekko zirytowany zapytal...
-Jak mozna nie zanc Tristana i Izoldy?
Babka zrobila sie czerwona jak burak.Powiedziala,ze nie moze wpisac takiego imienia,bo nie jest Polskie.Ja jednach po przejsciach ze starszym synem Oskarem,powiedzialam...
-Tristan mozna wpisac bez przeszkod,poniewaz mam syna Oskara i zgodzilam sie na wpisanie imienia po Polsku czyli Oskar-powinno byc Oscar.Pani calkiem zdebiala i takim sposbem mamy Tristana,poniewaz uzyte sa Polskie litery w imieniu.Jak urodzilam,w szpitalu pielegniarka zapytala,jakie dam synkowi imie?Powiedzialam ,a ona na to ,ze teraz bedziemy sie z mezem o Izolde starac?Ja na to,ze Izoldy,to syn bedzie musial sam sobie poszukac,ale jako zony.Ja sie zastanawiam,jak to jest czy naprawde ludzie nie znaja Tristana i Izoldy?Jak to tak?Choc w moim naszym przypadku ,imie jest dane z innego powodu,ale to juz kiedys gdzies pisalam.
Wisienko ,to trzeba zglosic.Ja jak przyjechalam tutaj drugi raz,zauwazylam,ze podopieczna nic nie je,tylko 22 godziny doby spi.Okazalo sie ,ze pielegniarki pomylily lekarstwa i do pojemniczkow z tabletkami wsadzily wycofany lek(byl za mocny dla podopiecznej,spadalo cisnienie,byla praktycznie nieprzytomna).Lekarz musi ,to sprawdzic,moze trzeba zmienic dawke,lub calkiem ten lek wycofac?
Ah ta Wichurra ,to sie ma z tym dziadkiem,no co za BUFON z Niego,oj chyba by mnie nie polubil.Ja bym sie tak z nim nie cackala jak Wichurra,choc i tak przyciera mu nosa,ale chyba za delikatnie.Dziadek wie ze moze sobie po Niej jezdzic.
Ivanilia,hahaha ale si usmialam .D:D:D:D Pies Fine,pani Corni,a Ty wolasz na psine Corni,kurcze w glos sie smialam do monitora.
Andrea,w naszym miescie po Isaurze,powstal Statek spacerowy i na chrzest sama Isaura I Leonsjo przyjechali.Oczywiscie stateczek nazywal sie Isaura.Potem Jak Walesa zostal prezydentem,Stateczek nazywal sie Danusia hahahahahahaha na czesc Pierwszej damy(zony prezydenta Walesy).Hahahahaha,kurcze,ale ja nie pamietam czy Danuta Walesa byla na chrzcinach?