Na wyjeździe

25 czerwca 2013 12:19 / 2 osobom podoba się ten post
Teraz uslyszalam w TVN ze w kilkudziesieciu szpitalach w Polsce trwa ewakuacja chorych otrzymali maila o podlozeniach bomb. Tragedia.Co za glupek stroi sobie zarty.
25 czerwca 2013 12:38 / 1 osobie podoba się ten post
ma zainstalowany TVN 24 w laptopie, to nie tylko szpitale ale jeszcze prokuratury ,rozne urzedy  zaraz bedzie konferencja prasowa szefa MSW widzialam pacjentow siedzacych poza szpitalem okrytych kocami.Co sie dzieje?
25 czerwca 2013 12:58 / 3 osobom podoba się ten post
Ktoś się zabawił, ale jak go dorwą, to dostanie ostro w tyłek, bo taka ewakuacja to są duże koszty, a do tego paru instytucji.

Tali, babcię potrzymają chyba dłużej, bo moja z drobiazgiem była 5 dni, a zapalenie płuc jest poważniejsze, ale nie znam dobrze tutejszych, medycznych obyczajów.

A ja wczoraj pożyczyłam swemu ślubnemu 1.700euro, które ma mi oddać do końca grudnia i dziś pomyślałam sobie, że gdyby ktoś 3 lata temu powiedział mi, że będę mieć kiedykolwiek takie pieniądze, to bym go wyśmiała. Zarabiałam 600zł zajmując się na pół etatu niemowlakiem i wiedziałam, że przy tym sposobie życia za jakiś czas się chyba zabiję. Okazało się, że wystarczyło powalczyć trochę z niemieckim i nie dać mu się pokonać....
25 czerwca 2013 12:58 / 1 osobie podoba się ten post
podali informacje ze te maile nie byly wysylane z Polskich serwerow co utrudni ustalenie sprawcow. Alarmy sa falszywe.Koszty w milionach zl.
25 czerwca 2013 13:00 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

U mnie szaro buro i ponuro, jestem w nowej rodzince do konca lipca. Ale juz 9. 08 wyjezdzam do mojej babci do Bergneustadt, bo juz za mna teskni....., pozniej zobacze, moze Berlin?

Margolciu witam Cie... milo ze jestes... brakowalo mi Twojego ostrego piorka...

25 czerwca 2013 13:11
mleczko47

podali informacje ze te maile nie byly wysylane z Polskich serwerow co utrudni ustalenie sprawcow. Alarmy sa falszywe.Koszty w milionach zl.

Utrudni nie oznacza - uniemożliwi. Nie wiem czy pamiętacie, jak jakiś rok temu zginął napis metalowy z obozu w Oświęcimiu, sprawcy znaleźli się błyskawicznie. Ta sprawa z fałszywym alarmem też jest prestiżowa, więc stawiam na sprawną akcję policji. Ciekawe, czy rzeczywiście tak będzie.
25 czerwca 2013 13:20
Nie wierzę, że to zrobił "jakiś smarkacz". Adresu IP w tym przypadku nie znajdą.
25 czerwca 2013 13:33
nie ma rzeczy niemożliwych już...
25 czerwca 2013 14:01 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Kikus,
25 czerwca 2013 14:03 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Kikus,

rozumiemy sie bez slow:)))
25 czerwca 2013 14:07 / 1 osobie podoba się ten post
Kika kochana jak kuleczki na słodkie ??? Działają???
Margola i ja marzę o spacerze po lesie w poszukiwaniu pięknie pachnących i wyglądających grzybków...

Takie "coś" powinno według mnie zostać porządnie ukarane, mam nadzieję, że szybko znajdą " żartownisia" .... Brzydkie słowa cisną mi się na usta.

25 czerwca 2013 14:07 / 4 osobom podoba się ten post
kika1

Kikus, u mnie czas pierzenia, gubie piorka, a i na forum coraz mniej zwolennikow/czek

slownych potyczek.

Moderatora wszystkie sie boja, bo to forum tylko dla grzecznych dziewczynek i chlopczykow jest. Ciezko mi sie przystosowac, ale.......daje rade.
25 czerwca 2013 14:10
Dziewczyny,
właśnie robię mężusiowi na obiad smażoną kaszankę z ziemniaczkami i gotowaną kiszoną
kapustką i przyszło mi do głowy , czy Niemcy też to znają?
Można tam w ogóle kupić dobrą kaszankę?
Jest to jedna z moich ulubionych potraw.
25 czerwca 2013 14:11 / 3 osobom podoba się ten post
Wiesiula

Margola i ja marzę o spacerze po lesie w poszukiwaniu pięknie pachnących i wyglądających grzybków...

Takie "coś" powinno według mnie zostać porządnie ukarane, mam nadzieję, że szybko znajdą " żartownisia" .... Brzydkie słowa cisną mi się na usta.

Wiesiula, mam swiezuchna wiadomosc, ze w lasach naszych zachodniopomorskich, procz papiezakow i kureczki zlociuchne pokazaly sie !!! Ja nieboga tu siedziec musze i cudzym tatusiom i mamcia dogadzac mam zadane.
25 czerwca 2013 14:13 / 3 osobom podoba się ten post
Wiesiula

Po naszemu Wiesiula, za takie cos, " reka, noga, mozg na scianie, oko na widelcu" a do tego 25 lat ciezkich robot w kamieniolomach.