Na wyjeździe

25 czerwca 2013 17:43 / 1 osobie podoba się ten post
hahahaha Wiesiula wyrzekała się żaba błota:):):):)
25 czerwca 2013 17:44
Kochane te co wyjezdza i zjezdzaja zycze wam szerokosci,ja jutro wycieczka po urzedach przed wyjazdem potem wyciaganie walizki i pakowanie pogoda nijaka i nie wiadomo co pakowac.
25 czerwca 2013 17:45
Wiesiula

NIE NIE ;)))
Ciąży nie ma, potwierdzone całym tygodniem " damkich" spraw - hihihi.
I nie będzie już kolejnego Skrzata... Warsztat wyniesiony na strych .... Jak mówi mój Orzeł... ( na szczęście w przenośni)

Szkoda:):):):):):):
25 czerwca 2013 18:32
Asiula zgłaszasz się na ochotnika ??? ;)))
25 czerwca 2013 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

A spoktala sie moze kroras kolezanka/ga z SCenar-Medizin? Traktowanie niskim? pradem pacjenta aparacikiem ktory rozmawia z cialem, metoda rosyjskich naukowcow?

...rozmawia i stawia diagnoze... jestem tematem zainteresowana... napisz cos wiecej...
25 czerwca 2013 19:21 / 3 osobom podoba się ten post
kika1

...rozmawia i stawia diagnoze... jestem tematem zainteresowana... napisz cos wiecej...

Jak kogos potraktujesz 220 V, wszystko wyspiewa.
25 czerwca 2013 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Jak kogos potraktujesz 220 V, wszystko wyspiewa.

Najlepiej podczas burzy z nawalnica,bo humanitarnie...ha ha ha.
25 czerwca 2013 19:38
kika1

Podam strone www.scenar.de
Pomyslane glownie jako alternatywne leczenie bolu, allergii etc, moja rodzina tzn ich znachor ma zamiar wyleczyc tym nowotwor!  To nie stawia diagnozy, moze jednak, rzekomo ma ten aparat "rozmawiac" z cialem i reagowac,  rzecz opiera sie na zasadzie zdolnosci organizmu do samoleczenia, wysyla impulsy( nie 220 tylko z 3 paluszkow AA) , to cos ma wyglad telefonu, ja to mam na wszystko stosowac, a biedny podopieczny siedzi i siedi jak na skazaniu, czasem jak nie poruszam z a dlugo to troche piesci jednak.

25 czerwca 2013 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
Tak to wyglada.
25 czerwca 2013 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
kaziulek R

Najlepiej podczas burzy z nawalnica,bo humanitarnie...ha ha ha.

Zone chetnie, podopieczny w porzadku!!!!!!!!!!
25 czerwca 2013 19:44
dorotee

A spoktala sie moze kroras kolezanka/ga z SCenar-Medizin? Traktowanie niskim? pradem pacjenta aparacikiem ktory rozmawia z cialem, metoda rosyjskich naukowcow?

Spotkac to sie nie spotkalam ale poczytałam sobie o tym urządzeniu.I powiem tak.Leczenie impulsami moze pomóc oczywiście ale moze też niezamierzenie pobudzić do aktywnosci komórki nowotworowe np.Metoda jest jeszcze nowatorska w fazie prób i obserwacji.Wg  mojej wiedzy ,żeby lek czy terapia mogła zostać uznana za bezpieczną dla człowieka musi przejść badania i doswaidczenia na przestrzeni minimum 10 lat a za optymalny okres uznaje się lat 20.Osobiście b sceptycznie podchodze do wszelkich nowatorskich ,cudownych metod-może to takie skażenie zawodowe.Ale rozumiem ,ze chory chwyta sie każdej sposobnosci byle wyzdrowiec.
25 czerwca 2013 19:44
dorotee

Tak to wyglada.

dorotee;) gdzie sie tak opalilas...
25 czerwca 2013 19:46
Dobra kamerka!!!!!!!!!!!!!
25 czerwca 2013 19:49
kasia63

Spotkac to sie nie spotkalam ale poczytałam sobie o tym urządzeniu.I powiem tak.Leczenie impulsami moze pomóc oczywiście ale moze też niezamierzenie pobudzić do aktywnosci komórki nowotworowe np.Metoda jest jeszcze nowatorska w fazie prób i obserwacji.Wg  mojej wiedzy ,żeby lek czy terapia mogła zostać uznana za bezpieczną dla człowieka musi przejść badania i doswaidczenia na przestrzeni minimum 10 lat a za optymalny okres uznaje się lat 20.Osobiście b sceptycznie podchodze do wszelkich nowatorskich ,cudownych metod-może to takie skażenie zawodowe.Ale rozumiem ,ze chory chwyta sie każdej sposobnosci byle wyzdrowiec.

W podreczniku do tego aparatu nowotwory sa wykluczone wlasnie, ale bioteraupeuta wie lepiej.
Trudno jest sie od niego uwolnic, juz gdzies byl ten temat, wykorzystywania desperacji chorych, probowali uciec przed chemia i prawie im to sie udalo, ale ostatecznie.
25 czerwca 2013 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Podam strone www.scenar.de
Pomyslane glownie jako alternatywne leczenie bolu, allergii etc, moja rodzina tzn ich znachor ma zamiar wyleczyc tym nowotwor!  To nie stawia diagnozy, moze jednak, rzekomo ma ten aparat "rozmawiac" z cialem i reagowac,  rzecz opiera sie na zasadzie zdolnosci organizmu do samoleczenia, wysyla impulsy( nie 220 tylko z 3 paluszkow AA) , to cos ma wyglad telefonu, ja to mam na wszystko stosowac, a biedny podopieczny siedzi i siedi jak na skazaniu, czasem jak nie poruszam z a dlugo to troche piesci jednak.

Poczekam zatem Kasiu63... mlodosc mnie jeszcze nie opuscila... za 20 lat akuratnie sie przyda..