NIE NIE ;)))
Ciąży nie ma, potwierdzone całym tygodniem " damkich" spraw - hihihi.
I nie będzie już kolejnego Skrzata... Warsztat wyniesiony na strych .... Jak mówi mój Orzeł... ( na szczęście w przenośni)
NIE NIE ;)))
Ciąży nie ma, potwierdzone całym tygodniem " damkich" spraw - hihihi.
I nie będzie już kolejnego Skrzata... Warsztat wyniesiony na strych .... Jak mówi mój Orzeł... ( na szczęście w przenośni)
A spoktala sie moze kroras kolezanka/ga z SCenar-Medizin? Traktowanie niskim? pradem pacjenta aparacikiem ktory rozmawia z cialem, metoda rosyjskich naukowcow?
...rozmawia i stawia diagnoze... jestem tematem zainteresowana... napisz cos wiecej...
Jak kogos potraktujesz 220 V, wszystko wyspiewa.
...rozmawia i stawia diagnoze... jestem tematem zainteresowana... napisz cos wiecej...
Najlepiej podczas burzy z nawalnica,bo humanitarnie...ha ha ha.
A spoktala sie moze kroras kolezanka/ga z SCenar-Medizin? Traktowanie niskim? pradem pacjenta aparacikiem ktory rozmawia z cialem, metoda rosyjskich naukowcow?
Tak to wyglada.
Spotkac to sie nie spotkalam ale poczytałam sobie o tym urządzeniu.I powiem tak.Leczenie impulsami moze pomóc oczywiście ale moze też niezamierzenie pobudzić do aktywnosci komórki nowotworowe np.Metoda jest jeszcze nowatorska w fazie prób i obserwacji.Wg mojej wiedzy ,żeby lek czy terapia mogła zostać uznana za bezpieczną dla człowieka musi przejść badania i doswaidczenia na przestrzeni minimum 10 lat a za optymalny okres uznaje się lat 20.Osobiście b sceptycznie podchodze do wszelkich nowatorskich ,cudownych metod-może to takie skażenie zawodowe.Ale rozumiem ,ze chory chwyta sie każdej sposobnosci byle wyzdrowiec.
Podam strone www.scenar.de
Pomyslane glownie jako alternatywne leczenie bolu, allergii etc, moja rodzina tzn ich znachor ma zamiar wyleczyc tym nowotwor! To nie stawia diagnozy, moze jednak, rzekomo ma ten aparat "rozmawiac" z cialem i reagowac, rzecz opiera sie na zasadzie zdolnosci organizmu do samoleczenia, wysyla impulsy( nie 220 tylko z 3 paluszkow AA) , to cos ma wyglad telefonu, ja to mam na wszystko stosowac, a biedny podopieczny siedzi i siedi jak na skazaniu, czasem jak nie poruszam z a dlugo to troche piesci jednak.