Asiula zgłaszasz się na ochotnika ??? ;)))
Asiula zgłaszasz się na ochotnika ??? ;)))
Byłam wieczorem z moją rodziną i psem na spacerze. Hartmut chciał nam koniecznie pokazać nowy dom.To jest mieszkanie,na ostatnim- drugim piętrze dwu-piętrowego bloku.Ma dwa duże tarasy,5 pokoi,3 łazienki i windę wjeżdżającą do mieszkania.Hartmut pomyślał również o szerokich drzwiach,żeby łatwo można było wjeżdżać wózkiem.Weszliśmy do jednego z pomieszczeń,a on mówi:'to będzie twój pokój,podoba ci się? Okna wychodzą na wszchód ,a nie jak teraz masz na zachód'...Cóż,zatkało mnie na chwilę.Zrobiło mi się bardzo miło :)
Iwanilia, czy Ciebie zachwycac beda te wschody slonca, jak Ty glodem przymierasz? Ci to musza szklem du....e wycierac, czy ten Hartmut wie o tym, ze jestes nie dozywiona, czy Ty przed nimi ukrywasz, ze chodzisz glodna? Pisz no cala prawde i tylko prawde.
Ale mnie reozbawiłaś Margolciu,he,he.
Akurat o wschodzie słońca jest śniadanie,więc będzie mi się zawsze dobrze kojarzył.:).
Raczej się krępuję,bo oni mało jedzą i jakoś żyją,a Corni przy takim odżywianiu wązy 81 kg.Podejrzewam,że podjadają jak mnie nie ma w pobliżu,w sypialni maja skrzynkę z przekąskami: żelki,małe czekoladki,chipsy,orzeszki ziemne,pistacje,krakersy, jednak wszystko zapakowane. Chyba,że mają gdzieś ukrytą zgrzewkę:)
...napisałam w "poskarżyjkach" .....i powtórzę zapraszam na pizzę do Weil im.....
ok.6 km. jeśli lubisz spacery...
Kochana moja,uwielbiam spacery :).
Oczywiście,że chętnie spotkam się z Tobą !
..."no to do roboty" mój e-meil jest w profilu ...
zostaję tu jeszcze 2 miesiące..mamy dużo czasu.