Na wyjeździe

28 czerwca 2013 16:43
A gdzie jestes Jagus w Tej Badenii?
28 czerwca 2013 16:43
A gdzie jestes Jagus w Tej Badenii?
28 czerwca 2013 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
ania0806

A ja mam pogodowego doła, zimno, mokro i znowu zimno ,mokro ,zero słońca. Czy ktoś wie kiedy będzie lato? A może już było w ub tygodniu te 3 -4 dni.

mogę Cię pocieszyć że nie jestes sama u mnie tez zimno mokro i mam przez to kijowaty nastrój wszystko mnie 
drażni 
oby wróciła już ta piękna pogoda 
28 czerwca 2013 17:55
dołączę się do koleżanek-u nas w Saarlandzie też zimno,mamy kaloryfery właczone w całym domu :(
28 czerwca 2013 17:57
w Wangen im Allgau
28 czerwca 2013 17:58
kulka129

mogę Cię pocieszyć że nie jestes sama u mnie tez zimno mokro i mam przez to kijowaty nastrój wszystko mnie 
drażni 
oby wróciła już ta piękna pogoda 

wszystkie mamy dola z powodu tej depresyjnej pogody.niech wkoncu juz nadejdzie prawdziwe lato a ten deszcz odejdzie w dal:)
28 czerwca 2013 18:23
Jeszcze na dodatek moja FRAU wyje cały dzień ,że tyle pienięzy wydała na TREPPENLIFTE a tu nie mozna jechać na spacer. Dla mnie dobrze, bo jestem w terenie z lekka górzystym i już byłam z nią na spacerkach i wracałam zawsze z jęzorem na wierzchu. Ja bym chciała taki upalny upał :))ja się bardzo dobrze czuję. Jest bosko ,ale nie wiem czy doczekam tego lata takich fajnych temperatur jak w ub.tygodniu :)
28 czerwca 2013 18:28
ania0806

Jeszcze na dodatek moja FRAU wyje cały dzień ,że tyle pienięzy wydała na TREPPENLIFTE a tu nie mozna jechać na spacer. Dla mnie dobrze, bo jestem w terenie z lekka górzystym i już byłam z nią na spacerkach i wracałam zawsze z jęzorem na wierzchu. Ja bym chciała taki upalny upał :))ja się bardzo dobrze czuję. Jest bosko ,ale nie wiem czy doczekam tego lata takich fajnych temperatur jak w ub.tygodniu :)

a gdzie jestes lubuszanko ?
28 czerwca 2013 18:30
okolice KASSEL...19 km od KASSEL :))
28 czerwca 2013 18:34
to ja jestem 130 km od Ciebie
szkoda
28 czerwca 2013 18:38
szkoda:)) Jestem tu we wsi i na jednej ulicy jesteśmy 3 kobitki z POLSKI.Ale jak tak zimno i mokro to nie chce się nikomu z chatki nosa wychylic
szkoda:)) Jestem tu we wsi i na jednej ulicy jesteśmy 3 kobitki z POLSKI.Ale jak tak zimno i mokro to nie chce się nikomu z chatki nosa wychylic
28 czerwca 2013 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
ania0806

ale masz fajnie ,ja tu sama 
dobrz ze choc net jest bo tak to bym na głowe dostała hihihi
28 czerwca 2013 18:46
fajna dziewczyna to pojechała sobie do domu i mnie tu zostawiła , jej zmienniczka to katastrofa cały czas sprecha po niemiecku, już ją kiedyś spytałam jak się spotkałyśmy czy ona zna język polski ( jest BABIMOSTU) czy tylko niemiecki . A ta druga to nie zawsze możemy się spaspwac z pauzami. Ale jest fajna i cieszymy się uda nam się spotkać.