Też życzę udanej zabawy! Czekam na obiecanego kielona! hihi! :)
Też życzę udanej zabawy! Czekam na obiecanego kielona! hihi! :)
tu Andrea- pozdrawiam wszystkich z Osiek od Kasi. Jest zarabiscie,pogoda dopisuje.
Witam milutko-Alexia
Przylecialam na miotle do Was na chwile,zaraz odlatuje,bo gryluje,wodka zimna leje sie strumieniem,rryba morska patrzy blagalnym wzrokiem,morze zaliczone NARKA-Hogata,lece
mamy ladna pogode i robimy codziennie ns rowerach kilksnascie kilometrow, jest wspaniale!!!!Romana
Jutro w planie Mielno i dyskoteka:)kto nie dojechał niech żałuje.Pozdrawiamy całe Opiekunkowo:)Kasia63.
aniu0806..to masz racje zwiewac do domu...i szukaj dobrej szteli bo nie ma to jak wyspac sie w nocy,ja juz z racji wieku mam duze doswiadczenie..i byłam tylko 1dobe... frau szalała a ja do domu..pieniadze sa potrzebne ale zdrowia nie zwroca ..pozdrawiam cie i wytrwałosci zycze jeszcze pare dni dasz rade...i miłej nocki.
tu Andrea- pozdrawiam wszystkich z Osiek od Kasi. Jest zarabiscie,pogoda dopisuje.
Witam milutko-Alexia
Przylecialam na miotle do Was na chwile,zaraz odlatuje,bo gryluje,wodka zimna leje sie strumieniem,rryba morska patrzy blagalnym wzrokiem,morze zaliczone NARKA-Hogata,lece
mamy ladna pogode i robimy codziennie ns rowerach kilksnascie kilometrow, jest wspaniale!!!!Romana
Jutro w planie Mielno i dyskoteka:)kto nie dojechał niech żałuje.Pozdrawiamy całe Opiekunkowo:)Kasia63.
jedne maja nadmiar kolezanek w swojej miejscowości,a drugie nie maja wcale i sa same:( to nie sprawiedliwe