Na wyjeździe

28 czerwca 2013 20:38
ale macie fajnie, szkoda,że nie można tu wziąść urlopu na żadanie. Wypijcie nasze zdrówko , balujcie do rana:))
28 czerwca 2013 20:38
Też życzę udanej zabawy! Czekam na obiecanego kielona! hihi! :)
28 czerwca 2013 20:46
Tali

Też życzę udanej zabawy! Czekam na obiecanego kielona! hihi! :)

Tali, po Nich to już nic nie zostanie !!!
28 czerwca 2013 20:48
Hehe! No raczej! Choć Romana obiecała... a dziś to kielon przydałby mi się, bo czeka mnie przeprawa z Panną, jak córka w niedzielę rano wyjedzie... mam nadzieję, że szybko przyjedzie zespół paliatywny i Pannie leki ustawi, bo zwariuję...
28 czerwca 2013 20:55
I tak myśl, bo inaczej to faktycznie tylko kielonek Ci zostanie ... haha.
28 czerwca 2013 21:10
kasia63

tu Andrea- pozdrawiam wszystkich z Osiek od Kasi. Jest zarabiscie,pogoda dopisuje.
Witam milutko-Alexia
Przylecialam na miotle do Was na chwile,zaraz odlatuje,bo gryluje,wodka zimna leje sie strumieniem,rryba morska patrzy blagalnym wzrokiem,morze zaliczone NARKA-Hogata,lece
mamy ladna pogode i robimy codziennie ns rowerach kilksnascie kilometrow, jest wspaniale!!!!Romana
Jutro w planie Mielno i dyskoteka:)kto nie dojechał niech żałuje.Pozdrawiamy całe Opiekunkowo:)Kasia63.

Przyjemnych dni i wieczorow... zzera mnie zazdrosc o pogode... bo tutaj zimno i buro... ale daje sobie rade.... Andreja ogarnij towarzystwo... Hogata nie przelewaj... Kasia nie daj sie Alexi... Romana spasuj.... jutro dyskoteka... zdjecia z niej trafia do Opiekunkowa...  Milej zabawy... nie zapomnijcie wrocic do domu....
28 czerwca 2013 21:15
Dobranoc wszystkim pracującym i bawiącym się. Papa.
28 czerwca 2013 21:32
aniu0806..to masz racje zwiewac do domu...i szukaj dobrej szteli bo nie ma to jak wyspac sie w nocy,ja juz z racji wieku mam duze doswiadczenie..i byłam tylko 1dobe... frau szalała a ja do domu..pieniadze sa potrzebne ale zdrowia nie zwroca ..pozdrawiam cie i wytrwałosci zycze jeszcze pare dni dasz rade...i miłej nocki.
28 czerwca 2013 21:46
Witam i pozdrawiam wszystkich tych co tutaj i na zjezdzie
28 czerwca 2013 21:52
witam was cieplo}}}}dojechalam po14 godzinach jestem zajechana wrazenia takie sobie ale pierwsze koty za ploty na wekendy bedzie syn i mi pomoze i mam miec wychodne ale sie okaze babcia wegeterianka ale sobie moge kupic cos normalnego hehee pozdrowki do zlotuuu}}}}udanego spokojnego wiczoru
28 czerwca 2013 22:06
frezje

aniu0806..to masz racje zwiewac do domu...i szukaj dobrej szteli bo nie ma to jak wyspac sie w nocy,ja juz z racji wieku mam duze doswiadczenie..i byłam tylko 1dobe... frau szalała a ja do domu..pieniadze sa potrzebne ale zdrowia nie zwroca ..pozdrawiam cie i wytrwałosci zycze jeszcze pare dni dasz rade...i miłej nocki.

Lubię słuchac doświadczonych ludzi, zwłaszcza w tej branży , bo trudna dzialka. Był kiedyś robiony taki ranking 10 najbardziej depresyjnych zawodów. Na pierwszym miejscu opiekunki osób starszych..Pewnie że dam radę , jeszcze jak się ta cholerna pogoda poprawi to będzie szybciej. Jutro mnie chyba czeka kolejna rozmowa z super inteligentnym :))))))synem.Dlaczego wyjeżdżam. Wyjeżdżam i schluss.:)
28 czerwca 2013 22:41
Brawona to czekamy ;-)Aniu
28 czerwca 2013 23:33
kasia63

tu Andrea- pozdrawiam wszystkich z Osiek od Kasi. Jest zarabiscie,pogoda dopisuje.
Witam milutko-Alexia
Przylecialam na miotle do Was na chwile,zaraz odlatuje,bo gryluje,wodka zimna leje sie strumieniem,rryba morska patrzy blagalnym wzrokiem,morze zaliczone NARKA-Hogata,lece
mamy ladna pogode i robimy codziennie ns rowerach kilksnascie kilometrow, jest wspaniale!!!!Romana
Jutro w planie Mielno i dyskoteka:)kto nie dojechał niech żałuje.Pozdrawiamy całe Opiekunkowo:)Kasia63.

Witam na zjezdzie i pozdrawiam miłej zabawy i słoneczka dalej zycz:)))))))))))))))))))  Aniu brawo dla ciebie i tak trzymac :)))))))))))))))) korcze ja dzis wieczorem znowu wlczyłam z piczeniem czy tu sie skoncza urodziny  jak by nie mozna było zeby kazdy w jeden dzien przyszedł i kawke wypił kawałek ciasta zjadł i na tym konie a a tak cały tydzien ktos juz mam dosc tych urodzin niech sie wreszcie skonczyja pikole affffffffffffffff:((((((((((((((
28 czerwca 2013 23:44
kacha25

jedne maja nadmiar kolezanek w swojej miejscowości,a drugie nie maja wcale i sa same:( to nie sprawiedliwe

Nie ma czego nazekac brak polek to nie koniec swiata ja bym chciała troche ciszy i jak powiedziałam dziewczynie ze jak zimno i pada to ja sie połoze chetnie no to jeden dzien nie przyszła adzis juz była jeszcz 2 dni wytrzymam z nia a potem troche spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lubie pogadac zkims ale gry planszowe mnie nie bawi i tak mam tego w nadmiarze ni musze w pałzie grac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   dobrej spokojnej nocki wszystkim zycze spokojnej nocy:)))))))))))))))))))))
28 czerwca 2013 23:49 / 2 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam wszystkie laseczki , które bawią się na zjedzie. W ramach wyrównania szkód moralnych wypiłam za Was dziewczynki drineczki z węgierską opiekunką- rozmowa była na wysokim poziomie czyli " Ja nosze kalosze , Ty nosisz kaloszisz".