Na wyjeździe

28 czerwca 2013 18:46
ania0806

szkoda:)) Jestem tu we wsi i na jednej ulicy jesteśmy 3 kobitki z POLSKI.Ale jak tak zimno i mokro to nie chce się nikomu z chatki nosa wychylic

jedne maja nadmiar kolezanek w swojej miejscowości,a drugie nie maja wcale i sa same:( to nie sprawiedliwe
28 czerwca 2013 18:55
kacha25

jedne maja nadmiar kolezanek w swojej miejscowości,a drugie nie maja wcale i sa same:( to nie sprawiedliwe

masz rację to nie sprawiedliwe 
ale nic nie poradzimy mósimy sie tu razem trzymac i wspierać nawzajem 

28 czerwca 2013 19:12
kulka129

masz rację to nie sprawiedliwe 
ale nic nie poradzimy mósimy sie tu razem trzymac i wspierać nawzajem 

Nie daleko mnie ok 3km jest miasteczko GUDENSBERG i tu jest trochę POLAKÓW. Są dwie rodziny które tam mieszkają i jest chyba 6 opiekunek. A miasteczko naprawdę nie wielkie. 
28 czerwca 2013 19:28
Witam zimnym brrr wieczorkiem...Aniu o806ja jestem 14km.od Kassel...mam jeszcze17dni...wszystkim mimo wszystko miłego wieczoru prz kaloryferze..
28 czerwca 2013 19:30
a jest ktoś moze w NETPHEN
28 czerwca 2013 19:36
Dodam swoja miejscowosc Tuttlingen, moze ktos sie znajdzie ???
28 czerwca 2013 19:40
A czy nasze ukochane opiekunki to już grillują u Kasi czy są jeszcze w drodze ?? Jakoś nie czuję zapachu dymu ;-//
28 czerwca 2013 19:41
frezje

Witam zimnym brrr wieczorkiem...Aniu o806ja jestem 14km.od Kassel...mam jeszcze17dni...wszystkim mimo wszystko miłego wieczoru prz kaloryferze..

ja nie licząc piątku to 13 do 13 lipca , a gdzie jestes dokładnie. Ja jestem tu ostatni raz ,ale może 14km to nie przeszkoda na  wspólną kawę przed wyjazdem do domu :)?
28 czerwca 2013 19:53
witam.. ja do 15lipca jestem w Calden..jezdze do Wilhestmtal na rowerze...ale dokładnie gdzie jestes..a moge wiedziec czemu nie wracasz?
28 czerwca 2013 19:55
Mycha

A czy nasze ukochane opiekunki to już grillują u Kasi czy są jeszcze w drodze ?? Jakoś nie czuję zapachu dymu ;-//

Grilują i nas obserwują:)
28 czerwca 2013 19:55
Mycha

Grilują i nas obserwują:)
28 czerwca 2013 20:02
frezje

witam.. ja do 15lipca jestem w Calden..jezdze do Wilhestmtal na rowerze...ale dokładnie gdzie jestes..a moge wiedziec czemu nie wracasz?

Jestem w Gudensberg- Deute. Moja Frau nie sypia w nocy i potrafi zbudzić po kilka razy. A właściwie to teraz jest troszkę inaczej jak sie dowiedziała moja agencja o tym co tu się dzieje wystąpiła o podwyżle dla mnie az 100 euro ( pisałam o tym) . Rodzina nie chce mi dać, bo ona twierdzi ,że to wszystko co powiedziałam do agencji to nie prawda. Teraz jest już w nocy trochę lepiej ale ja mam po prostu dość. Jestem tu przynieś , wynieś , pozamiataj , słuchaj histerii , płaczów itp , itd
28 czerwca 2013 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
tu Andrea- pozdrawiam wszystkich z Osiek od Kasi. Jest zarabiscie,pogoda dopisuje.
Witam milutko-Alexia
Przylecialam na miotle do Was na chwile,zaraz odlatuje,bo gryluje,wodka zimna leje sie strumieniem,rryba morska patrzy blagalnym wzrokiem,morze zaliczone NARKA-Hogata,lece
mamy ladna pogode i robimy codziennie ns rowerach kilksnascie kilometrow, jest wspaniale!!!!Romana
Jutro w planie Mielno i dyskoteka:)kto nie dojechał niech żałuje.Pozdrawiamy całe Opiekunkowo:)Kasia63.
28 czerwca 2013 20:19
Fajnie ze jesteście i się dobrze bawicie. Pozdrówcie ode mnie Mielno Unieście, mam miłe wspomnienia stamtąd:)
28 czerwca 2013 20:36
Bawcie się dobrze, wypijcie nasze zdrówko, nie obgadujcie nas zbytnio - nie ma za co zresztą i niech Wam pogoda dopisuje. Szlak zjazdowy przetarty !! No i otwarty !! ;-)) Miłej zabawy dziewczyny. Panie Buczku miej w opiece Kasi sołtysa. Toż one chyba będą się darły .... ;-))) sorki - śpiewały. Haha