Kurcze, nie ma się co żalić ;-// Pogoda do kitu, jak zwykle, babcia upierdliwa, jak zwykle,humorek jakiś taki ;-o no i co tu robić ?? Wiem !! Zjem sobie czekoladkę !!
Kurcze, nie ma się co żalić ;-// Pogoda do kitu, jak zwykle, babcia upierdliwa, jak zwykle,humorek jakiś taki ;-o no i co tu robić ?? Wiem !! Zjem sobie czekoladkę !!
Pozdrawiam wszystkie laseczki , które bawią się na zjedzie. W ramach wyrównania szkód moralnych wypiłam za Was dziewczynki drineczki z węgierską opiekunką- rozmowa była na wysokim poziomie czyli " Ja nosze kalosze , Ty nosisz kaloszisz".
Witam wszystkich w taka okropna pogode....
Kiedy ona sie zmieni ???? Oto jest pytanie .....
Az sie nic nie chce ..... tylko spac i chyba tak zrobie - krotka drzemka nikomu nie zaszkodzi :-)
Milego popoludnia
Haha ale się usmialam rano z tego posta az poprawil mi się nastroj..."Ja nosze...a Ty nosisz .."haha dzieki.
Wczoraj to Ja się też śmiałam ale dziś rano było mi do płaczu bo mnie strasznie głowa bolała i miałam dziwny ucisk na żąłądek z racji wczorajszej współpracy polsko-węgierskiej. Kocham madziarów ale już nigdy więcej w takiej ilości na wyjeździe. Ide dalej do łózia kurować się