Na wyjeździe

07 maja 2013 15:20
fiona

Berlinko zmieniłas zdjęcie masz bardzo piękne włosy moze ta babka Tobie ich zadrosci:)))

dziekuje kochana za komplement;-) ona zazdrościze mam 50 lat mniej haha A wiesz to jest taka fryzura,myje wlosy i zostawiam do wyschniecia;-) zero roboty.
07 maja 2013 15:21
deszcz leje , szaro buro mój dziadunio śpi nuuudy dobrze że to forum działa , u was też taka pogoda ??
07 maja 2013 15:23
u mnie tez leje,myslalam ze posiedze na ogródku a tu nici,chociaz mam spokój od babki;-) iluzik bo ja zabrali
07 maja 2013 15:28
kawę sobie chlusnę bo usnę
07 maja 2013 15:29
U mnie tez pada....i muszę siedzieć w domku:(:(
weszłam na oneta i co widzę??? ' Kolejna rozprawa ws. Katarzyny W." ha ciekawa jestem czy w końcu dojdą do ładu z tym wszystkim....
07 maja 2013 15:32
berlinka2

dziekuje kochana za komplement;-) ona zazdrościze mam 50 lat mniej haha A wiesz to jest taka fryzura,myje wlosy i zostawiam do wyschniecia;-) zero roboty.

No ,ale nie kazdy ma takie wlosy,Ty masz burze wlosow,wiec,one same w sobie sa piekne:)
07 maja 2013 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
dziadek leży otwarte oczy wpatrzony w sufit ręce złożone na brzuchy , myślałam ze umarł podchodzę a on śpi hi hi otwarte oczy , oddycha uf myślę dobrze że mi praca nie umarła hi hi
07 maja 2013 15:37
hogata76

No ,ale nie kazdy ma takie wlosy,Ty masz burze wlosow,wiec,one same w sobie sa piekne:)

dziekuje ;-), ale wiecie naprawde zero roboty, moze leniwa jestem...ale ukladają sie same, nie uzywam prostownic lokówek...powiem wam wygoda;-) A wiecie ten ostatni łach, co go w diabły pogoniłam, to tez mu sie  moja fryzura nie podobała, mowił ze staromodna,,,sam cholera prawie lysy był, model sie znalazł;-) ps. Burza u mnie pieruny walą
A tak a propo pierunów..chcecie sie pośmiać?
http://www.youtube.com/watch?v=p_02QXZV-kM

07 maja 2013 15:48
ładne masz włosy u mnie co krok to włos hi hi no trochę przesadziłam ale warkocza bym z tego nie zrobiłam dlatego obcięłam na krótko .
07 maja 2013 15:50
Moze,lepiej by bylo zeby tego Twjego bylego JASTRZAB PORWAL i zabral go w pieruny:D:D:D:D:D On to taki jakis zakochany w Sobie byl ,co?Narcyz pieprz........Po co sie z Toba wiazal,skoro wszystko bylo na nie (chodzi mi o Ciebie)Jest poprostu strasznym egoista.Dobrze ze go juz w Twoim zyciu nie ma,ja to bym go tak w du....kopnela,ze skakal by i wrzeszczal jak glupek,a ja bym sie smiala,jak to robia czarownice,hehehehehehe:)
07 maja 2013 15:55
Witam u mnie tez leje caly dzień i senna jak diabli jestem :(
Milego popołudnia dziewuszki i chlopoki :P
07 maja 2013 16:02
jak go pogoniłam, to pozniej skamlał przez miesiąć, na poczatku wszystko mu sie podobało...pozniej mnie tylko krytykował, zachwyacal sie babmi w telewizji i na ulicy,a dajcie dziołchy spokój, nie ma czego zalować, szkoda mojego czasu tylko bylo, nawet mnie pouczał, ze  swojego psa rozpieszczam jedzeniem, on kiedys mial psa to sam opowiadal,ze kiedys zajumał całego kurczaka i zjadł, a to jamnik dopiero psina wygłodniała była. A jak był zly to ciskał portwelem o podloge;-) kiedys zagladam do lodowki u niego a tam tylko pasztet taki za 80gr, a mialam zostac na noc i mowie ze cos był zjadła, ale nic nie ma to zaczął szarpać drzwiami od lodówki i wrzeszczeć ze milionerem nie jest haha idiota haha

ale sie ciemno u mnie zrobiło leje jak z cebra
07 maja 2013 16:05
Oj to dobrze,że go pogoniłaś...nie miałaś z nim lekko...
07 maja 2013 16:07
a swojej żonie to nos złamał, sam sie przyzał, nie wiadomo co by mnie czekało, podobno go z równowagi wyprowadziła, byłej zonie oczywiście
Niech sobie marszczy freda haha, albo  jakies głupiej szuka
07 maja 2013 16:15
Berlinka - cale szczęście ,że przejrzałaś na oczy!