ja mam tylko 47 lat hi hi
ja mam tylko 47 lat hi hi
a mi w maju stuknie tylko 43...,widzisz mlode kobitki jeszcze jestesmy
Koti toś piękna i młoda, a tego kwiatu jest pół światu... nie poświęcaj się dla dzieci, bo one tego nie chcą... pomyśl w tym wszystkim o sobie!!!
Mój ojciec był alkoholikiem, nie będę opisywać nic, bo może część z Was wie jak to jest, choć mam nadzieję, że znikoma część... moja mama pewnego razu już po śmierci ojca powiedziała mi, że została z nim dla nas... no i żeby ludzie nie gadali, bo takie wtedy były czasy na wsi... nie dorobiła się w życiu nic i ma wyrzuty do siebie, że nie moze mi i mojej siostrze pomóc, tylko my jej pomagamy... powiedziałam jej, że byłoby lepiej jakby się z nim rozeszła, bo miałabym szczęśliwsze dzieciństwo i może nie miałabym tyle złości w sobie w stosunku do mojego ojca...
temat trudny i historii wiele... każdy musi jednak sam podjąć decyzję...
Dobrze Berlinka, że dziada pogoniłaś, zanim było za poźno...
Koti toś piękna i młoda, a tego kwiatu jest pół światu... nie poświęcaj się dla dzieci, bo one tego nie chcą... pomyśl w tym wszystkim o sobie!!!
Mój ojciec był alkoholikiem, nie będę opisywać nic, bo może część z Was wie jak to jest, choć mam nadzieję, że znikoma część... moja mama pewnego razu już po śmierci ojca powiedziała mi, że została z nim dla nas... no i żeby ludzie nie gadali, bo takie wtedy były czasy na wsi... nie dorobiła się w życiu nic i ma wyrzuty do siebie, że nie moze mi i mojej siostrze pomóc, tylko my jej pomagamy... powiedziałam jej, że byłoby lepiej jakby się z nim rozeszła, bo miałabym szczęśliwsze dzieciństwo i może nie miałabym tyle złości w sobie w stosunku do mojego ojca...
temat trudny i historii wiele... każdy musi jednak sam podjąć decyzję...
Dobrze Berlinka, że dziada pogoniłaś, zanim było za poźno...
Ojej ale jestem styrana po sprzątaniu... narobiłam się dziś, ale zostałam doceniona, nie tylko słownie, ale i finansowo... tak to można pracować... :)))
Słoneczko wyszło, a i z Panną chyba jakby lepiej... no ale jutro pewnie będzie to samo... pielęgniarka jest wściekła na lekarza i nie wie co robić... skończy się na tym, że Pannie udziabią nogę i tyle... szkoda mi tej mojej bidy...
A ja już nie mogę na tyłku wysiedzieć tak mi się chce do domu hihihihihihi
Koti i Berlinka TAK TRZYMAC! fajnie,ze nie narzekacie,ze "my to juz stare bo po 40 tce"BLE BLE BLE ja tez jestem 40+ i jest mi z tym fajnie... a wiecie dlaczego to pisze? bo znam dziewczyny grubo przed 40 stka a narzekaja i ubolewaja,ze one juz nie mlode bo maja po.... 32 lub 35 lat!!!!! ze juz nic ich nie czeka i takie tam... pewnie,ze jestescie swierzynki,doswiadczone,piekne i madre :-) o! i to moje zdanie. A co do kierowcow (tych starszych)to dzisiaj w HALLO DEUTSCHLAND (ZDF) pokazywali jak 79 letni dziadek stracil panowanie nad kierownica i wjechal komus w....... kuchnie! Centralnie w domek hahaha nic dodac nic ujac....