o rany ile nas tu jet a kiedyś mówili ryczące 40 no i gdzie te ryczące same śmiejące się optymistki !!!
o rany ile nas tu jet a kiedyś mówili ryczące 40 no i gdzie te ryczące same śmiejące się optymistki !!!
Ciężko siebie zaakceptować jak się widzi babę z nadwagą co do mnie nie podobne. Wyszukałam dziś w internecie tabletki na odchudzanie może się uda. Farbę do włosów już kupiłam ,ciuchy nowe też zobaczymy .
A propo czekolady jedna to nic Ja potrafię 3 w ciągu dnia wszamać- a tłumacze się depresją na wyjeżdzie. Prawda taka ze Milka Daim jest super.
Didusia,ja bym z tymi tabletkami była ostrozna, napewno nie są obojete dla organizmu, a poza tym jakby byly takie dobre to by nie było otyłych ludzi...
A nie uwazacie,ze to wszystko to tez wina mediow? Pokazuja caly czas szczuple i piekne,moda tylko na szczuplutkie.Caly czas i z kazdej strony,ze sczuple to piekne,sczesliwe i inaczej byc nie moze.Owszem co za duzo to nie zdrowo ale NIE DAJMY SIE ZWARIOWAC!!! Badzmy kobiece i zadbane a ze pare kilo wiecej? Ja co prawda wzielam sie za siebie,troche odchudzilam ale nadal mam na czym usiasc hihihi i nie daze do wygladu wieszaka bo moj facet powiedzial,ze on nie pies i kosci nie lubi hihihi mezczyzni potrzebuja kobiet cieplych,kochajacych takich dla nich.... a,ze czasami sie obejrza za mlodsza i atrakcyjna... no coz my tez "OBCINAMY" ciacha ale nie chcemy ich na co dzien...bo po co nam lalus zapatrzony w siebie (a nie w nas)z ktorym mozemy pogadac tylko o zelu do wlosow czy o najnowszej metodzie depilacji klaty hahahaha