Na wyjeździe

07 maja 2013 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesz Andrejka masz racje.Ja tez czuje sie swietnie z moim wiekiem.Mam doswiadczenie zyciowe,duzo sie od zycia nauczylam,poznalam ludzi,dzieki ktorym nabralam dystansu do zycia.Mam wspaniala coreczke i..... mam ochote na synka hahaha
07 maja 2013 18:31 / 2 osobom podoba się ten post
o rany ile nas tu jet a kiedyś mówili ryczące 40 no i gdzie te ryczące same śmiejące się optymistki !!!
07 maja 2013 18:35
koti

o rany ile nas tu jet a kiedyś mówili ryczące 40 no i gdzie te ryczące same śmiejące się optymistki !!!

No ja tam ryczec nie zamierzam hahaha ,-))))))
07 maja 2013 18:43
Ciężko siebie zaakceptować jak się widzi babę z nadwagą co do mnie nie podobne. Wyszukałam dziś w internecie tabletki na odchudzanie może się uda. Farbę do włosów już kupiłam ,ciuchy nowe też zobaczymy .
07 maja 2013 18:53
didusia

Ciężko siebie zaakceptować jak się widzi babę z nadwagą co do mnie nie podobne. Wyszukałam dziś w internecie tabletki na odchudzanie może się uda. Farbę do włosów już kupiłam ,ciuchy nowe też zobaczymy .

Didusia,ja bym z tymi tabletkami była ostrozna, napewno nie są obojete dla organizmu, a poza tym jakby byly takie dobre to by nie było otyłych ludzi...
07 maja 2013 18:53
A propo czekolady jedna to nic Ja potrafię 3 w ciągu dnia wszamać- a tłumacze się depresją na wyjeżdzie. Prawda taka ze Milka Daim jest super.
07 maja 2013 18:55
Sorkki to dotyczyło wypowiedzi Andrei.
07 maja 2013 18:55
Mam ten sam problem. Z 5 kg to na bank tu przytylam. Ale mam juz umowionego fryzjera i kosmetyczke a w piatek jade na zakupy:) Ale chyba przezywam stan napiecia przedwyjazdowego:) Mam mniej cierpliwosci do babci i slabo mi sie robi jak kolejny raz opowiada mi te seme historie. Mysle tylko o wyjezdzie (za tydzien) i co mam  jeszcze kupic do domu.
07 maja 2013 18:58
didusia

A propo czekolady jedna to nic Ja potrafię 3 w ciągu dnia wszamać- a tłumacze się depresją na wyjeżdzie. Prawda taka ze Milka Daim jest super.

tabletki odradzam ostatnio czytalam cos ze mozna zachorowac na starosc na Alcheimera:)  Jedyne co to mz. Ja pieknie schudlam na dukanie i obiecalam sobie ze nie przytyje ale obiecanki cacanki. Niemiecki slodycze sa super i znowu czuje brzuch na kolanach :(
07 maja 2013 18:58
berlinka2

Didusia,ja bym z tymi tabletkami była ostrozna, napewno nie są obojete dla organizmu, a poza tym jakby byly takie dobre to by nie było otyłych ludzi...

jestem bardzo ostrożna- juz kiedys je uzywałam -rozsadnie , wiem ,że nie wolno przesadzić z ilością. Zawsze po takiej kuracji robie sobie badania na watrobę i inne ... zawsze jest ok.
Dzieki za przestrogę.
07 maja 2013 18:58 / 3 osobom podoba się ten post
A nie uwazacie,ze to wszystko to tez wina mediow? Pokazuja caly czas szczuple i piekne,moda tylko na szczuplutkie.Caly czas i z kazdej strony,ze sczuple to piekne,sczesliwe i inaczej byc nie moze.Owszem co za duzo to nie zdrowo ale NIE DAJMY SIE ZWARIOWAC!!! Badzmy kobiece i zadbane a ze pare kilo wiecej? Ja co prawda wzielam sie za siebie,troche odchudzilam ale nadal mam na czym usiasc hihihi i nie daze do wygladu wieszaka bo moj facet powiedzial,ze on nie pies i kosci nie lubi hihihi mezczyzni potrzebuja kobiet cieplych,kochajacych takich dla nich.... a,ze czasami sie obejrza za mlodsza i atrakcyjna... no coz my tez "OBCINAMY" ciacha ale nie chcemy ich na co dzien...bo po co nam lalus zapatrzony w siebie (a nie w nas)z ktorym mozemy pogadac tylko o zelu do wlosow czy o najnowszej metodzie depilacji klaty hahahaha
07 maja 2013 19:02
dorothea41

A nie uwazacie,ze to wszystko to tez wina mediow? Pokazuja caly czas szczuple i piekne,moda tylko na szczuplutkie.Caly czas i z kazdej strony,ze sczuple to piekne,sczesliwe i inaczej byc nie moze.Owszem co za duzo to nie zdrowo ale NIE DAJMY SIE ZWARIOWAC!!! Badzmy kobiece i zadbane a ze pare kilo wiecej? Ja co prawda wzielam sie za siebie,troche odchudzilam ale nadal mam na czym usiasc hihihi i nie daze do wygladu wieszaka bo moj facet powiedzial,ze on nie pies i kosci nie lubi hihihi mezczyzni potrzebuja kobiet cieplych,kochajacych takich dla nich.... a,ze czasami sie obejrza za mlodsza i atrakcyjna... no coz my tez "OBCINAMY" ciacha ale nie chcemy ich na co dzien...bo po co nam lalus zapatrzony w siebie (a nie w nas)z ktorym mozemy pogadac tylko o zelu do wlosow czy o najnowszej metodzie depilacji klaty hahahaha

Masz racje. Podpisuje sie obiema rékami;)
07 maja 2013 19:06
Berlinka, zjedz troche ;;w dół;; tutaj na forum masz  firmy z ogloszeniami o prace, konkretnie praca do pani w Stuttgarcie, masz wszystko podane.Nazwa firmy i teloefony.W razie pytan ,pisz,pozdro.
07 maja 2013 19:08
dzieki
07 maja 2013 19:10 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny ja po prostu źle się czuję z wałkami zawsze byłam szczupła nie chuda a cholerne Niemcy mnie roztyły.Boli mnie krzyż ciężko mi but zawiązać i każdego ranka patrząc w lustro mówię Gutten Tag - bo siebie nie rozpoznaję.