Tylko nam sie calkiem nie zresetuj,hahahahahaha,bo jak Ciebie odzyskamy??????????????? Jak twardy dysk Ci trzasnie,to co wtedy?Wrocisz ale inaczej zaprogramowana,a ja nie chce innej Andrejki,hahahaha:D:D:D:D:D:D
Tylko nam sie calkiem nie zresetuj,hahahahahaha,bo jak Ciebie odzyskamy??????????????? Jak twardy dysk Ci trzasnie,to co wtedy?Wrocisz ale inaczej zaprogramowana,a ja nie chce innej Andrejki,hahahaha:D:D:D:D:D:D
No kochane! Włosy ufarbowalam, umylam, wysuszylam i zeszlam do moich Skarbów czy czego nie potrzebuja. Jak dziadek mnie zobaczył to zrobił wieeelkie oczy i powiedzial:"Oooj!" Dodam że zwykle mam upiete wlosy a tym razem zostawilam je samopas. Wieeelka szopa na głowie.
Tearaz paczuszke szykuje dla siostry i moich siostrzencow. Od "ciotki z zagramanicy".
P.S. A nie mówila Edzia? A nie miala racji że to forum wciaga? Moje wyszywanie lezy w kącie i płacze.
Moja mama tez pali,cale zycie EXSTRA MOCNE......jezus czasem jak se bakne mamusinego to oczy z orbit wyskakuja.To juz wiem dlaczego mama ma chody jak mlodka,ha,ha,
Ja pale slabe,mietowki.
Asik,to moze se elektryka zafunduj.Ja jak jestem w De,to jade na e-papirosie,ale sobie czasem popalam mojego ulubionego cieniasa.Finansowo,duzo korzystniej.Mniej pale tytoniowych,ale ktoras z dziewczyn tutaj pisala,ze tylko pali e-papierosa i jej wystarcza.Co fajne jeszcze ,nie smierdzi i mozna go palic wszedzie.
Nie moge ....wlasnie mi Man oznajmil ze jak wyjezdzal na jakies nabożne zgromadzenie w piatek na trzy dni to zamknął kota w lazience :( Ide skrecic fajke, moze mi sie uda. No ja nie moge pracowac w takich warunkach ...no nie moge...
Tak ale slyszalam ze to tez szkodzi.
Powiedz kochaniutka,a co teraz nie szkodzi,hahaha:D:D:D:D Alkohol-szkodzi,papierosy- szkodza,warzywa i owoce takie sliczne jak widzimy w sklepach-szkodza(pryskane),jedzenie-z wielkimi ilosciamiEEEEE----szkodzi,slodycze-szkodza.Najlepiej ,to isc i sie powiesic,bo swieze powietrze teraz ,tez szkodzi.Bez przesady,wszystkiego z umiarem i pozyjesz jeszcze,pozyjesz:):):)