Na wyjeździe

12 maja 2013 23:41 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

...Asik a nie byloby milej za takie same pieniadze pracowac w kraju??? ...o dyskryminacji jakkolwiek ja pojmujesz... mowy w moich postach nie ma!!!

Byłoby lepiej...ale ...nie to nie temat na forum...mam swoje przemyslenia na ten temat. Smutne przemyslenia. A ja nie chce abysmy na tym forum sie dolowaly wiec przemilcze. Mamy sobie dodawać otuchy ze bedzie lepiej ze wytrwamy w tym co robimy, ze mozemy na sobie polegac. Chyba to forum jest po to? Odnioslam takie wrazenie. Dzieki Wam dzisiaj dzien mi zlecial jak z platka Chociaz prace mam dobra, życzliwych ludzi wokół siebie, Skarby dwa schorowane ale pełne ciepła. Teraz mówie definitywnie dobranoc :D
P.S. Niemialam nic zlego na mysli :) Napisalaś tylko "zarabiac w ten sposob" Przepraszam jesli źle zrozumialam intencje. :)
12 maja 2013 23:44
Ja kochane dziewczynki i chlopcy z za krzaka,dobrnoc mowie Wam:)Jutro na kawke do Was wpade:)
12 maja 2013 23:45
Hogatko... 30 lat temu mialam juz samochod a moje madralskie dzieci... tramwajami sie rozbijaja po Gdansku...
Hogi... bede kazdego mlodego czlowieka... do zmiany adresu namawiala...
...nie chodzi mi de stricte interprétation... samochod to skutek... szukam przyczyn... wlasciwie nie musze... odpoowiedz znam...
12 maja 2013 23:47 / 3 osobom podoba się ten post
kika1

Hogatko... 30 lat temu mialam juz samochod a moje madralskie dzieci... tramwajami sie rozbijaja po Gdansku...
Hogi... bede kazdego mlodego czlowieka... do zmiany adresu namawiala...
...nie chodzi mi de stricte interprétation... samochod to skutek... szukam przyczyn... wlasciwie nie musze... odpoowiedz znam...

Bo widzisz Kika Polska to bardzo dziwny kraj!!!!!!  :)
12 maja 2013 23:47
Asik

Byłoby lepiej...ale ...nie to nie temat na forum...mam swoje przemyslenia na ten temat. Smutne przemyslenia. A ja nie chce abysmy na tym forum sie dolowaly wiec przemilcze. Mamy sobie dodawać otuchy ze bedzie lepiej ze wytrwamy w tym co robimy, ze mozemy na sobie polegac. Chyba to forum jest po to? Odnioslam takie wrazenie. Dzieki Wam dzisiaj dzien mi zlecial jak z platka Chociaz prace mam dobra, życzliwych ludzi wokół siebie, Skarby dwa schorowane ale pełne ciepła. Teraz mówie definitywnie dobranoc :D
P.S. Niemialam nic zlego na mysli :) Napisalaś tylko "zarabiac w ten sposob" Przepraszam jesli źle zrozumialam intencje. :)

...wiem Asik... wiem... ze nieraz trzeba zeby zacisnac i trwac dalej... ale po jakiego licha trwac na strazy w kraju... ktory Cie nie chce... pisze o swoich dzieciach... nie genralizuje... jesli tak wyszlo... przepraszam... spij spokojnie:)))

12 maja 2013 23:50
IGGA

Bo widzisz Kika Polska to bardzo dziwny kraj!!!!!!  :)

IGGA - przerazliwy kraj... za czym ja tesknie wobec tego tesknie... bo to... ze tesknie nie ma watpliwosci...
kochani nie wiem co sie dzieje... ktos wkleil do mojego postu artykuly z gazety... bardzo to dziwne!!!
12 maja 2013 23:54
...czy widzicie co ja widze... chce wymazac z mojego postu i sie nie daje.... a moze to IGGI wpis wraz z artykulem z moim sie przewija... bez nerwow kika - poczytaj:)))
12 maja 2013 23:54 / 2 osobom podoba się ten post
Tęsknisz za przeszłością? Wspominamy z łezką w oku to co było, chociaz nie było to wesołe. A ja powiem jeszcze, że tak naprawdę to tęsknimy za swoją młodością. Było, minęło. Życie jest nadal piękne. :)
12 maja 2013 23:58
IGGA

Tęsknisz za przeszłością? Wspominamy z łezką w oku to co było, chociaz nie było to wesołe. A ja powiem jeszcze, że tak naprawdę to tęsknimy za swoją młodością. Było, minęło. Życie jest nadal piękne. :)

...IGGA - przemyslany artykul... dzieki... tesknie za mlodoscia... pewnie ze tesknie... ale najbardziej tesknie... za wnukami i zapewnieniem im przez rodzicow bezpiecznym wyrastaniem...
13 maja 2013 00:01
...tak sie wlasnie stalo andrejko.... ale zanim ja doszlam dlaczego tak sie stalo.... Ty juz zdarzylas post napisac... dzieki:)))
oslabiona lekko intelektualnie jestem...
13 maja 2013 00:04
Kika, ty młodą dziewczyną jesteś, życie przed nami. Wnuki mają rodziców.To oni muszą zapewnić im bezpieczeństwo.Teraz babcia to musi byc totalnie odlotowa,musi się wokół niej coś dziać. Bądź babcią nowoczesną. :)
13 maja 2013 00:10
IGGA

Kika, ty młodą dziewczyną jesteś, życie przed nami. Wnuki mają rodziców.To oni muszą zapewnić im bezpieczeństwo.Teraz babcia to musi byc totalnie odlotowa,musi się wokół niej coś dziać. Bądź babcią nowoczesną. :)

IGGA - pewnie tak do niedawna bylo... ostatnio stalam sie bardzo zgryzliwa i wiecznie niezadowolona... stad malo mnie na forum... nie chce przygnebiac innych... depresja... mi sie udziela depresja moich podopiecznych... z kim przystajesz takim sie stajesz...
13 maja 2013 07:12
Hej. Wcinam śniadanie,rozmyslam o moim wyjeździe i o następnej Stelli. Wczoraj Panna przywaliła mi słownie, aż do tego stopnia ,że poszłam zapalić. Cała się trzęsłam z nerwów i o mało co zawału nie dostałam. Ale cieszę się ,ze już nie bedę oglądala jej wiecznych humorków :))))
Milego Dnia oby był wspanialy.
13 maja 2013 08:11
Dzien dobry :) A ja dopijam kawe i zaraz ide do dziadkow śniadanie szykowac, dzidkowi pomóc sie ubrac. A co dalej? Zobaczymy. Dzis postaram sie omijac komputer :D i zająć sie moją Charity. Objad juz mam w lodowc ewiec luz-blus.Milego dnia wszystkim :D O!! Konie wybiegły na pastwisko :)) Cudne sa.
13 maja 2013 08:13
Witam wszystkich slonecznie(zobaczymy na jak dlugo to sloneczko);ja juz po porannym joggingu i blogim prysznicu ehhhh dziadka trzeba z lozeczka wyciagnac.... MILEGO DNIA )))))