...Asik a nie byloby milej za takie same pieniadze pracowac w kraju??? ...o dyskryminacji jakkolwiek ja pojmujesz... mowy w moich postach nie ma!!!
...Asik a nie byloby milej za takie same pieniadze pracowac w kraju??? ...o dyskryminacji jakkolwiek ja pojmujesz... mowy w moich postach nie ma!!!
Hogatko... 30 lat temu mialam juz samochod a moje madralskie dzieci... tramwajami sie rozbijaja po Gdansku...
Hogi... bede kazdego mlodego czlowieka... do zmiany adresu namawiala...
...nie chodzi mi de stricte interprétation... samochod to skutek... szukam przyczyn... wlasciwie nie musze... odpoowiedz znam...
Byłoby lepiej...ale ...nie to nie temat na forum...mam swoje przemyslenia na ten temat. Smutne przemyslenia. A ja nie chce abysmy na tym forum sie dolowaly wiec przemilcze. Mamy sobie dodawać otuchy ze bedzie lepiej ze wytrwamy w tym co robimy, ze mozemy na sobie polegac. Chyba to forum jest po to? Odnioslam takie wrazenie. Dzieki Wam dzisiaj dzien mi zlecial jak z platka Chociaz prace mam dobra, życzliwych ludzi wokół siebie, Skarby dwa schorowane ale pełne ciepła. Teraz mówie definitywnie dobranoc :D
P.S. Niemialam nic zlego na mysli :) Napisalaś tylko "zarabiac w ten sposob" Przepraszam jesli źle zrozumialam intencje. :)
Bo widzisz Kika Polska to bardzo dziwny kraj!!!!!! :)
Tęsknisz za przeszłością? Wspominamy z łezką w oku to co było, chociaz nie było to wesołe. A ja powiem jeszcze, że tak naprawdę to tęsknimy za swoją młodością. Było, minęło. Życie jest nadal piękne. :)
Kika, ty młodą dziewczyną jesteś, życie przed nami. Wnuki mają rodziców.To oni muszą zapewnić im bezpieczeństwo.Teraz babcia to musi byc totalnie odlotowa,musi się wokół niej coś dziać. Bądź babcią nowoczesną. :)