Na wyjeździe

08 czerwca 2012 11:48
Pada i pada. Mam nadzieje, ze w sierpniu pogoda w Polsce dopisze. Ma byc slonce, ale tez z tydzien dobrego wiatru obowiazkowo :)
08 czerwca 2012 13:14
przesyłam z Wrocławia słoneczko, choć trochę kapryśne, flagi polskie i miłą atmosferę związaną z meczami piłki nożnej. U nas jest naprawdę sympatycznie, jeszcze zalani w trupa pseudokibice nie psują imprezy, oby tak było do końca. Po Dworcu Głównym i po mieście chodzą wolontariusze znający angielski w jaskrawych kamizelkach z napisem "Can i help you" (Mogę ci pomóc). W Warszawie odnotowujemy wizytę 2 prezydentów - Rosji i Czech, którzy będą kibicować. Rosja ma ambicje zostać mistrzem świata w piłce nożnej bodajże w 2016r., posiadają niewiarygodne pieniądze na tę inwestycję, jednak dorównanie Niemcom, czy Anglikom, którzy wg mnie są w tej chwili najlepsi, będzie trudne. Na kogo stawiacie teraz, w 2012?
08 czerwca 2012 17:41
Witam serdecznie wczesnym wieczorkiem,ja zaczynam ogladac mecz zaraz,wam tez zycze milego ogladania i oczywiscie kibicowania naszym.Fajnie ze sie troche Polski chociaz w telewizji zobaczy.
08 czerwca 2012 18:06
ja tez karina!! i tez zycze wszystkim milego kibicowania!!
08 czerwca 2012 19:00
kochani, wygrywamy, do przerwy dla nas 1:0!!! Gola strzelił Robert Lewandowski i raczej wygramy, bo Grecy dostali czerwoną kartkę i grają w dziesięciu. Jesteśmy lepsi, szybsi, dokładniejsi w podaniach i bardziej aktywni w ataku. Ale i tak trzymajcie kciuki, potrzeba nam bardzo jeszcze jednego gola!
08 czerwca 2012 19:08
Dziewczyny nawet moja babcia oglada mecz ze mna no i oczywiscie kibicuje naszym,a jak komentuje no mowie wam jestem pod wrazeniem,jak Grecy dostali czerwona kartke to bila brawo ze hej.
08 czerwca 2012 19:55
Remis 1:1. Dla Greków dobrze, dla nas nie. W drugiej połowie oni byli zdecydowanie lepsi, częściej atakowali, Polacy strzelali sporo goli w obu częściach, jednak niecelnie. Fajny mecz, pełen życia.
08 czerwca 2012 20:30
mie osobiscie tez sie podobal
08 czerwca 2012 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
witam wieczorkiem,za oknem deszczyk sobie pada,a ja odpoczywam dalej bo mój dziaduszek wstaje tylko do korytka,apetyt mu dopisuje ,narobiłam cały gar gołąbków,to przebrniemy do końca miesiąca....pozdrawiam wszystkich
08 czerwca 2012 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ile utrzymuje sie slad po oparzeniu wrzatkiem? Chlusnelam sobie ostatnio po twarzy i mam teraz na brodzie taka czerwona kreche... wyglada, jak blizna po jakims rozcieciu... Gdyby to nie byla twarz, mialabym to gdzies...
08 czerwca 2012 22:18
WITAJ,OJ PRZYKRO MI ,ALE MYŚLĘ ŻE GDZIEŚ 2 TYG ZALEŻY W JAKIM STOPNIU ,PRZYKŁADAJ SOBIE LÓD,TO POMAGA ,POZDRAWIAM
08 czerwca 2012 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
a dlaczego krzyczysz

08 czerwca 2012 23:38
Giunta, skąd w Tobie takie skłonności samobójcze? Lód na oparzenie pomaga, wystarczy na powrót piękności mniej niż tydzień.

Rosja wygrała z Czechami 4:1, nam da łupnia 6:1 jak nic. Miałam się wybrać do miasta oglądać rosyjską radość z wygranej, ale zagadałam się z synem i jego kobietą, więc relacji nie będzie, chyba, że jutro z gazet coś Wam napiszę. Mecz był niesamowicie dynamiczny, a Rosjanie-kibice puścili na stadionie race, co nie najlepiej świadczy o kontroli przed meczem.Czesi dawali radę kondycyjnie, jednak szwankowała im obrona. Tak czy siak obie drużyny są od nas lepsze, co stwierdzam z żalem i chyba sobie strzelę kakałko na pocieszenie. Dobranoc, Polskie Gwiazdy Opieki czasowo na emigracji!
09 czerwca 2012 08:52
sorki, emocje silne wciągnęły mnie w dział "Na wyjeździe" zamiast pisać na "Euro 2012". Od dziś się poprawię.Dnia pełnego przyjemnych zdarzeń każdemu życzę!
09 czerwca 2012 09:04
Ja wczoraj oglądałem mecze z sąsiadami i babcią. Chociaż niespecjalnie lubię piłkę nożną.