Na wyjeździe

10 czerwca 2012 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
Udało mi się a oto link http://spikeria.pl/room/opiekunki
10 czerwca 2012 10:48
Witam wszystkich serdecznie ,milej niedzieli zycze.
10 czerwca 2012 11:25
Estera, nie martw się wygraną Szwabów, Rosjanie są w stanie pogonić im kota, a sądzę, że mając takie umiejętności, jakie pokazali w meczu z Czechami (4:1) oraz jeszcze przed Euro z Włochami (3:0) mogą się spotkać z nimi w półfinale.Fajny pomysł miałaś z tym pokojem opiekunek na spikerii.
10 czerwca 2012 11:28
estera próbowałam sie tam zarejestrować ale komp mi się zawiesil)))
10 czerwca 2012 12:35
Mi też coś nie działa.
10 czerwca 2012 13:09
Próbujecie jestem cały czas zalogowana

nie zawsze jestem ale dajcie znak ze jesteście

to jest świetne. Troche na początku zagmatwane ale dacie rade..
10 czerwca 2012 13:11
Teraz jestem do trzeciej mam przerwę

. Wiecie co zaczęłam palić po 10 latach
10 czerwca 2012 13:31
estera próbuje się zarejestrować wszystko wprowadzam ale po wprowadzeniu nie mam gdzie tego potwierdzić bo nie ma przycisku zatwierdz albo innego albo jestem ślepa
10 czerwca 2012 13:33
popatrz dokładnie cos musi być

10 czerwca 2012 13:36

10 czerwca 2012 13:36
przy rejestracji chyba się zawiesza
10 czerwca 2012 13:37

10 czerwca 2012 14:01
nie wyświetla mi sie pasek przewijania i nie mogę zjechać na dół zeby zaakceptować nicka poźniej zobaczę jeszcze raz
10 czerwca 2012 14:25
Witm wszystkich.

Jeszcze raz potwierdzilo się powiedzenie, że jak chcesz rozśmieszyś Pana Boga - zaplanuj przyszlość.Dziś nad ranem, zaraz po 5 moja Helga upadła i złamała biodro. Karetka, lekarz, szpital, tony papierów - i wlaśnie teraz jest operowana. Prognoza: szpital plus rehabilitacja to 7 tygodni. Jutro więc jadę do domu, bilet kupiony. Mam bite 1,5 miesiąca wakacji. Co będzie potem - zobaczymy. Jak Helga wróci do domu - to ja z nią. Nie planowałam takiego obrotu sprawy, ale póki co jadę na zasłużony odpoczynek. W domu oczywiście będę na forum obecna!
10 czerwca 2012 15:25
Benita 2.5 tygodnia temu miałam dokładnie to samo tyle ze moja Gertruda po 22 szła z balkonikiem do łazienki i się przewróciła i prawe biodro złamane , i tez lekarz karetka która przyjechała bez noszy co mi się w głowie nie miescilo , babcia lezy na podłodze krzyczy z bólu a my czekamy z sanitariuszami az przyjedzie druga karetka z noszami , zabrali babcie ja z nimi pełno papierów w szpitalu do wypełnienia i tak z nią byłam w tym szpitalu do samego rana, jest juz dwa i pol tygodnia po operacji i jutro wraca do domu i rehabilitacja bedzie w domu , nie wyjechałam jak ona poszła do szpitalu bo tu jest jeszcze dziadek który co prawda nie wymaga opieki ale w kuchni nic nie zrobi więc chcial zebym została i tak siedze i sie nudzę ale od jutra pewnie mi sie zacznie praca))))moze twoja helga wroci do domu wczesniej a ty razem z nią