Na wyjeździe

09 czerwca 2012 09:39
a mnie dziadek co chwile wołał zebym zobaczyła jak kopia piłke nalatałam sie góra i dół jak piesek bo myslałm ze cos z nim nie tak , a ja nie przepadam za meczami -nie jestem kibicem
09 czerwca 2012 12:14
Ja tez ogladalam z profesorem, mimo ze to nie jest moj ulubiony sport.

A tak w ogole to dzisiaj mamy Dzien Przyjaciela i w zwiazku z tym, ze na forum atmosfera jest zawsze przyjacielska, wszystkim wszystkiego najlepszego! ;)

Ide obiad robic.
09 czerwca 2012 13:03
ja tez oglądałam tak jednym okiem:):)

milego popoludnia kochani!!:):):)
09 czerwca 2012 14:04
A ja sobie odpoczywam w PL, chociaż prawdopodobnie urlop będzie bardzo krótki...
09 czerwca 2012 14:34 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie i rowniez milego popoludnia zycze.Emilia nie wazne czy krotki urlop czy dlugi,laduj dziewczyno akumulatory i milego urlopu.
09 czerwca 2012 17:43
Dzień dobry! U mnie dół się odkopał właśnie, pokłóciłam się z chłopem przez skype, ma złe dni... wyżywa się na mnie, cóż ja też mam ale trzymam język za zębami, by nie prowokować kłótni... heh... ktoś musi być mądrzejszy :))) ja też zajęłam się sprzątaniem, by nie myśleć, ale niewiele dało...
09 czerwca 2012 18:05
Sylwunia nie przejmuj się,tak to już jest.Jutro znowu zaświeci słoneczko.
09 czerwca 2012 19:54
dzięki dziewczyny :))) zadzwonił przeprosić, ale jakoś mnie te przeprosiny obeszły... ale niestety rozłąka to rozłąka... niby nas dzieli niecałe 8 godz drogi a jednak tak daleko jesteśmy od siebie...
09 czerwca 2012 20:30
Sylwunia niemartw sie,wszystko sie jakos ulozy.Pomysl sobie jak to fajnie jest sie znowu spotkac razem,po takiej rozlace,pozdrawiam i ide ogladac mecza.
09 czerwca 2012 21:10
Sylwunia - mój jak sie ze mna przez telefon sciął to 3 dni sluchawki nie podnosil!!!!Taki twardziel,hi hi hi ale ja sie nie przejmuje bo wiem ze jak sie jest daleko od siebie to czasem nerwy puszczaja -wrocisz do domku i bedzie pięknie!!!!!!!
09 czerwca 2012 21:12
Sylwuniu, "a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój", jak śpiewał kiedyś Krzysztof Cugowski. Jeśli to jest Twoja druga połowa, to się dogadacie, a jeśli nie - to znajdziesz tę właściwą, bo całkiem sporo ludzi ją znajduje, a zwłaszcza miłe, fajne dziewczyny takie jak Ty.
09 czerwca 2012 22:51
smutno Staszek odjechał,zostawił rower z ramą! nie potrafię na tą kozę wskoczyć,a drogi są tu na wsi piekne,no takie cudownie równiutkie,wyjechałam dlatego dziatka furą,wycisnęłam z niego wszyatkie soki ,a tu kolesie,podarowali mi mandat i jeszcze zaprosili na kawę,ludzie jeszcze ciśnienie mi nie spadło,nie wiedziałam że Niemcy są tacy uprzejmi,miłej nocy dla tych co nie śpią
09 czerwca 2012 23:00
Widzisz nusia ile emocji dzisiaj zaliczyłaś,auto przetestowałaś,pieniążki z kieszeni pogoniłaś i jeszcze kawkę w towarzystwie wypiłaś.Miłej nocki.
10 czerwca 2012 00:08
A u mnie jak szaleni jeżdżą samochodami i trąbią, świętują wygraną Niemiec... usnąć się nie da, dobrze, że jutro niedziela, to dłużej pospać można :))) a tym, co się do snu szykują dobrej nocki zyczę:*
10 czerwca 2012 09:14
Witam wszystkich. Mam propozycje do Was wszystkich , znalazłam świetną czaterie-głosową ,mało kto o niej wie , mam zamiar założyć tam pokój o nazwie opiekunki o ile mi sie uda. Mam nadzieję ,że spotkam tam kilka opiekunek.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Szkoda ,że te szwaby wygrali.