Na wyjeździe

10 czerwca 2012 16:11
O kurcze benita ale przypadek tylko ze mialam to samo jak przyjechalam to babcia byla 3 dni w szpitalu a potem7 w domu i na 3 tygodnie znowu do szpitala ale ja tu siedzialam bo chyba byl warunek ze babcie wypuszcza jak bedzie miala opieke .Myslalam ze sie zanudze .ale odpoczywaj i ciesz sie ze w kraju pozdrawiam
10 czerwca 2012 17:11
No to masz Benita przymusowy i nie planowany urlopik,milego wypoczynku.
10 czerwca 2012 17:25
Dziewczyny, no to mam urlop - byłam tu 6,5 miesiąca. To długo.

Doris - a ja podniosłam Helgę i położyłam do łóżka. Moje plecy to czują jeszcze teraz, mam nadzieję, że do jutra przejdzie. Tak, jak Helga wróci do domu, to ja z nią. Mieszka sama i ktoś z nią musi być.

Justa - Syn gotów by pewnie odprawić mnie i dziś, bo szkoda mu kasy, ale dla mnie to dobrze, bo psychicznie muszę odpocząć. Ja 24 godz/dobę miałam radary nastawione na Helgę. Wystarczyło, że w nocy wymówiła moje imię, a ja już byłam przy niej. Nie narzekam, ale po pół roku muszę odetchnąć.

Karina - dzięki, ale mi się trafiło, co nie - na samo lato.

10 czerwca 2012 17:31
Benita, a w jaki sposób podnosisz? Uważaj, bo Janina sobie uszkodziła kręgosłup kiedyś, a z tym nie ma żartów.

Miłego urlopu! Jak długo będziesz odpoczywać?
10 czerwca 2012 17:41
Podniosłam - nieumiejętnie. Myślałam tylko o tym, aby ulżyć Heldze.

Moje wakacje - to 2 miesiące, chyba że Helga wcześniej wyjdzie ze szpitala, wtedy i ja wracam z dnia na dzień.
10 czerwca 2012 17:51
Estera zarejestrowalam sie na Spikeria.pl kurde tylko nie moge znalezc tego pokoju opiekeunek?,moze jakas podpowiedz co?
10 czerwca 2012 18:14
karina z lewej strony masz pole w którym możesz wpisać nazwe szukanego pokoju a ja nie mogę się zarejestrować bo przy rejestracji w oknie nie mam paska przewijania i nie mogę zejść na dół
10 czerwca 2012 18:14
Juz znalazlam.
10 czerwca 2012 18:33
Doris, to może w narzędziach zmniejsz "powiększenie"
10 czerwca 2012 19:00
juz próbowałam benita dziwnie zachowuje się mój komputer na tej stronie
10 czerwca 2012 19:07
probowalam z 5 x albo lepiej i tez mi sie zawiesza.......
10 czerwca 2012 19:10
już mi się udało estera i karina
10 czerwca 2012 19:14
kasia63 trzeba do skutku próbować mi się już udało
10 czerwca 2012 20:04
Benita, strasznie długo byłaś poza krajem, czy Cię jeszcze rodzina pamięta? Ciekawe co będziesz robić w Polsce, raczej nie widzę Cię opalającą się na balkonie z fajeczką w ręku...Udanego pobytu!
10 czerwca 2012 20:32
RRomana - fajeczki rzuciłam jakiś czas temu. Mam takie miejsca, gdzie leżą "Te, co się mogą przydać" - zamierzam je odwiedzić. Po półrocznym niebycie - moje mieszkanie na pewno za mną tęskni. Na brak pracy narzekać nie będę - i może zatęsknię za HHelgą?