Na wyjeździe

11 marca 2012 14:56
Mój brat jest "rybką"... Wspaniały człowiek, choć ma niełatwy charakterek. Męża nie wiem czy chciałabym spod tego znaku, choć to dobrzy ludzie ale tacy zaborczy - jak coś to wszystko na "wyłączność"... Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i życzenia powielam i podłączam się pod nie z serca...!
11 marca 2012 14:58
Krysiakrysienka ja tez dolaczam sie z zyczeniami urodzinowymi ,zyczac Ci radosnych,szczesliwych chwil i duzo usmiechu na codzien!!!!
11 marca 2012 15:25
bonika said:
Mój brat jest "rybką"... Wspaniały człowiek, choć ma niełatwy charakterek. Męża nie wiem czy chciałabym spod tego znaku, choć to dobrzy ludzie ale tacy zaborczy - jak coś to wszystko na "wyłączność"... Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i życzenia powielam i podłączam się pod nie z serca...!

No co ty????? ja taka nie jestem.Wszyscy mowią że jestem fajna kobitka rybka.Cool

11 marca 2012 15:26
gosh said:
Krysiakrysienka ja tez dolaczam sie z zyczeniami urodzinowymi ,zyczac Ci radosnych,szczesliwych chwil i duzo usmiechu na codzien!!!!

Buziaczki w podziękowaniu przesyłam wam wszystkim.

11 marca 2012 18:22
Krysiakrysienka duzo zdrowka i wytrwalosci ,moj syn tez ryba
11 marca 2012 18:27
Krysieńko, ty nie jesteś rybką, ale pół rybą a pół kobietą czyli SYRENKĄ i uwodzisz śpiewem, jak na syrenkę przystało, więc trudno Ci się oprzeć. Zgadłam? Życzę Ci po indiańsku, aby było trochę oryginalnie - "wielu szczęśliwych powrotów".
11 marca 2012 19:52
romana said:
Krysieńko, ty nie jesteś rybką, ale pół rybą a pół kobietą czyli SYRENKĄ i uwodzisz śpiewem, jak na syrenkę przystało, więc trudno Ci się oprzeć. Zgadłam? Życzę Ci po indiańsku, aby było trochę oryginalnie - "wielu szczęśliwych powrotów".

Romana jak pięknie to ujełaś ...jestem w szoku.Smile

11 marca 2012 20:01
bo ja jestem m.in. kulturoznawcą z zawodu, czyli czytam literaturę piękną, kochając najbardziej na świecie Eurypidesa, a antyk nie pozostaje w człowieku bez śladu... Cieszę się, że się spodobało to krótkie zdanie.
11 marca 2012 20:52
Romana to piekne co napisałaś.
11 marca 2012 21:02
Krysiu, ja jak to ryba, lubię pływać. Ale jeśli chodzi o charakter, to nie lubię jak mi ktoś rządzi, nie lubię fałszu, czasami za szczerość prosto w oczy długo muszę płacić. Ale mimo wszystko wolę to niż kłamstwo za plecami. Przekonałam się że chyba tych drugich jest za dużo na świecie. Mój mąż twierdzi, że wszystkie siwe włosy ma dzięki mnie. A teraz słyszę, no przyjeżdżaj już.

Pozdrawiam
11 marca 2012 21:59
Atka_652 said:
Krysiu, ja jak to ryba, lubię pływać. Ale jeśli chodzi o charakter, to nie lubię jak mi ktoś rządzi, nie lubię fałszu, czasami za szczerość prosto w oczy długo muszę płacić. Ale mimo wszystko wolę to niż kłamstwo za plecami. Przekonałam się że chyba tych drugich jest za dużo na świecie. Mój mąż twierdzi, że wszystkie siwe włosy ma dzięki mnie. A teraz słyszę, no przyjeżdżaj już.
Pozdrawiam

Tak właśnie jest ,za szczerość się płaci.Tak mają Ryby czekałam kiedy któraś to powie na temat tego znaku,bo ja nie chciałam  o tym mówić w dniu urodzin. Andrea też tak ma  nie lubi fałszu i zakłamania,czyli to też zależy od człowieka.

12 marca 2012 05:32
Witam!

Jestem już w DE i będę miała więcej czasu żeby tu zaglądać.

Wstawać dzień zapowiada się piękny słychać śpiew ptaszków i pachnie wiosną.

Życzę miłego dnia
12 marca 2012 06:47
Krysiakrysienka!

Dzwoni śpiewa serce moje,że dziś urodziny Twoje więc ja składam Ci życzenia Zdrowia Szczęścia i Powodzenia! Wszystkiego Najlepszego! 100 Lat!!!
12 marca 2012 07:44
Witam :) Dzień się zapowiada przyjemnie, mój dziadek ma dziś urodziny, więc jest zajęty sobą od rana i nie zwraca na mnie uwagi :P DO KRYSI: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, zdrówka, wytrwałości, szczęścia i pogody ducha:) Miłego dnia dla Wszystkich :*
12 marca 2012 07:56
Krysiu dla Ciebie-Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy...

Nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie...

Pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi...

Wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża...

No i oczywiście:

…………… ( …… ( ……( …… (

…………… () --- () --- () --- ()

…………… || -— || — || — ||

………… .{*~*~*~*~*~*~*}

………@@@@@@@@@@@@@

…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }

… . @@@@@@@@@@@@@@@

… .{*~*~*~* 100 LAT;;; *~*~*~*}

…{ *~*~ * 100 LAT 100 LAT ~*~* }

…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }

…@@@@@@@@@@@@@@@@@