opiekun_Janusz said:anka said:k
Też czasem głośno mówię to słowo przed komputerem
)) Nic co ludzkie nie jest nam obce
))
buahahahahah
opiekun_Janusz said:anka said:k
Też czasem głośno mówię to słowo przed komputerem
)) Nic co ludzkie nie jest nam obce
))
buahahahahah
mamusia2 said:
Anna 40 my równolatki wiem gdzie jade i do kogo,babcie poznałam na skypie,wygląda na miłą,zmienniczka chwali rodzinę no ale stresik jest,dam rade
eeee no to spoksik,babcie widziałaś,zmienniczka mówi że jest oki to pakuj walizki i WITAMY W DE:)
romana said:
dziś babcia padnie o siódmej Emilia, dzięki czemu nie zejdziesz z naszego forum do północy. A ja sobie zrobiłam przed chwilą 8 km spacerek do najbliższego spożywczego Edeka i czuję się wielka, bo szłam krokiem marszowym przez całą drogę. Ktoś zrobił dziś coś lepszego dla swojego zdrówka?
Hi, hi, moja Babcia normalnie pada o 22:00, zreszta daje do tego haslo, a jak ma zly dzien - no to nie wiadomo kiedy...
Ale pomimo drzemki poobiedniej padla "przepisowo", bez marudzenia po filmie beznadziejnym zreszta, sama o malo co nie usnelam. Nie ma dnia, zebym na Forum nie zajrzala, nie zawsze pisze, ale czytam, Dzisiaj byla piekna pogoda, chyba kurtke zimowa do PL odesle, mam nadzieje, ze juz mozna...
Rany, zaczynam dostawac gesiej skorki na mysl o pierwszych swietach bez mojej rodzinki...