Na wyjeździe

15 marca 2012 19:59
opiekun_Janusz said:
anka said:

k

Też czasem głośno mówię to słowo przed komputerem )) Nic co ludzkie nie jest nam obce ))

buahahahahah

15 marca 2012 20:11
na dołki jest dobry Monthy Python na you tube. Włączacie sobie na przykład skecz Babunie piekieł albo Górnicy w kopalni i spadacie z krzesła ze śmiechu.
15 marca 2012 21:35
mamusia2 said:
Anna 40 my równolatki wiem gdzie jade i do kogo,babcie poznałam na skypie,wygląda na miłą,zmienniczka chwali rodzinę no ale stresik jest,dam rade

eeee no to spoksik,babcie widziałaś,zmienniczka mówi że jest oki to pakuj walizki i WITAMY W DE:)

15 marca 2012 21:42
za "k" odpowiedzialny jest PAPA moderator,ponieważ nie mogłam jak zwykle całego tekstu usunąć, który na " k" się zaczynał...no i wówczas samo przez się"k..." nasuwa się na myśl i na język...ale ,jak mówię...nie moja wina,ale moderatora,że tak ma to urządzone:)))
15 marca 2012 21:48
romana said:
dziś babcia padnie o siódmej Emilia, dzięki czemu nie zejdziesz z naszego forum do północy. A ja sobie zrobiłam przed chwilą 8 km spacerek do najbliższego spożywczego Edeka i czuję się wielka, bo szłam krokiem marszowym przez całą drogę. Ktoś zrobił dziś coś lepszego dla swojego zdrówka?

Hi, hi, moja Babcia normalnie pada o 22:00, zreszta daje do tego haslo, a jak ma zly dzien - no to nie wiadomo kiedy...

Ale pomimo drzemki poobiedniej padla "przepisowo", bez marudzenia po filmie beznadziejnym zreszta, sama o malo co nie usnelam. Nie ma dnia, zebym na Forum nie zajrzala, nie zawsze pisze, ale czytam, Dzisiaj byla piekna pogoda, chyba kurtke zimowa do PL odesle, mam nadzieje, ze juz mozna...

Rany, zaczynam dostawac gesiej skorki na mysl o pierwszych swietach bez mojej rodzinki...

15 marca 2012 21:53
do Pana Moderatora- jak to jest że wszyscy mogą cały tekst usunąć,a u mnie zawsze zostaje jedna literka...mam karę???:)))
16 marca 2012 05:47
Witam w piękny słoneczny poranek!

Życzę miłego dnia i smacznej kawusi!
16 marca 2012 06:25
Witam u mnie też słoneczko wychodzi za chmur życzę miłego dnia
16 marca 2012 07:39
Witam wszystkich zycze milego dnia jutro wyjezdzam do Monachium moze ktos z Was jest gdzies w poblizu ja w te okolice 1-wszy raz bardzo boje sie dialektu :( pozdrawiam
16 marca 2012 07:41
Dzień dobry :))) Miłego dnia dla Wszystkich. Zapowiada się piękny dzień.... :*
16 marca 2012 07:54
U mnie pod Hamburgiem ptaszęta szaleją od rana, słońce świeci jak opętane, a ja zapraszam panie i panów na szarlotkę. Ulencję chcę pochwalić za wysoką kulturę osobistą wczoraj na forum, napisałaś posta nawiązując do aż 4 ostatnich wypowiedzi, na jakiej pensji dla panienek pobierałaś nauki?Może się tam załapię chociaż na sprzątaczkę, by łyknąć trochę ogłady...
16 marca 2012 08:08
Dzien dobry!Kawa,slonce jak marzenie.ptasie spiewy i dwa tygodnie do wyjazdu.Czego chciec wiecej?

zycze wam dziewczyny wszystkim takiego nastroju!!!
16 marca 2012 08:33
no,ja pobede troche dluzej,chyba,ze mi wypali wyjazd dodatkowy.Ale jesli nie to i tak pelno wrazen mnie czeka.Chrzciny wnusia,drugi ma komunie.Z siostra nie widzialam sie prawie pol roku.Jakos zawsze tak mamy wyjazdy .ze sie mijamy.Popracuje troche w ogrodzie,bo tak jak Ty gotowanie jak

uwielbiam dlubanie w ziemiTego mi tu brakuje,zwlaszcza teraz wiosna-a babcia nie ma niestety ogrodka
16 marca 2012 08:39
Niestety wyjazd odwolany nawali opiekun - wstyd rodzina oddala Pana do heimu a agencja szuka mi drugiego miejsca pozdrawiam
16 marca 2012 09:56
Przykro że tak się stało.Głowa do góry może trafi ci się Żanetko w nagrodę jeszcze lepsza praca.Buziaczki