Na wyjeździe

10 października 2012 08:00
Pogubiłam się - miałam pieniądze swoje i nie-swoje, ale nie kosztował więcej niż 29,99 na pewno i to z kartą na miesiąc. Dziś spytam wnuczka babci, który go kupował. Może poszedł do sklepu ze spluwą i dlatego miał zniżkę.
10 października 2012 08:06
Witajcie. Wyszłam z mokrą głową po gazetę. Mroźno! Ale słońce pięknie świeci i zapowiada się bardzo pogodny dzień. Wam też takiego życzę.
10 października 2012 08:47
Dzień doberek. A ja się wybieram na basen. Tam co prawda woda nie taka czyściutka, ale marzyłam długo o tym żeby w końcu popływać.
10 października 2012 10:11
hej dziewczyny powiedzcie mi przez jakich operatorów telefonicznych dzwonicie do Polski jak najtaniej pozdrawiam betina
10 października 2012 10:45
dzięki Andrea ty to jesteś alfa i omega na tym forum szacunek dla ciebie a tak na marginesie to mój mąz pracuje niedaleko ciebie ale nie jest opiekunem pozdrawiam
10 października 2012 11:12
Witam Wszystkich u mnie dzień zaczął się deszczem, nadal jest pochmurno i dość chłodno... brrr :( a ja nawet ciepłego swetra nie mam, przez ten mój przyjazd na wariackich papierach... :) pozdrawiam i życzę miłego dnia :*
10 października 2012 11:25
Sylwunia, do sklepu po ciepłą bluzę, sweter albo polar, ale już! Jak się rozchorujesz, to dopiero będziesz miała. A jesień zapowiadają bardzo zimną.
10 października 2012 11:28
No właśnie planuje wybrać się dziś na zakupy, po ciepły sweter :))) bo ogólnie straszny zmarzluch jestem :)))
10 października 2012 12:12
Witam co do internetu no sama juz nie wiem Romana co jest grane moze ten wnuczek jednak poszedl ze strzelba ....albo tak czytam po niemiecku ze nic nie rozumiem mi sie uklada ze jednak stik osobno a doladowania osobno ale nawet sumujac to i tak taniej niz twoja znajoma zaplacila.jest duza promocja.Sylwunia to szybciutko po cos cieplego naprawde pogoda sie pogarsza i juz trzeba sie cieplej ubierac a tu gdzie jestem to mam w dzien cieplo dosc ale juz wieczorami to zimowa kurtke nakladam pozdrawiam i zycze wam slonca bo u mie drugi dzien pada bez przerwy i jest szaro normalnie Anglia
10 października 2012 13:24
Tylko proszę kieleckiego nie obrażać, a pozatym to już świętokrzyskie... Swiętokrzyskie jakie cudne... :)))
10 października 2012 16:22
I to prawda, wiem, bo tam mieszkam.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,och
10 października 2012 16:54
Oj dziewczyny ja znam wersję z kieleckim :)))

10 października 2012 17:02
Uważam dokładnie tak samo, jak Ty Andrea... tę piosenkę można dopasować do każdego zakątka naszego pięknego kraju...
10 października 2012 17:15
hej, wrocławskie, jakie cudne, chociaż czasem bywa brudne, ej!
Szykuję zamach na Waszą wolność osobistą, czytelniczą, szukając poezji Frycka Schillera, któren był na suchoty umarł w wieku 45 lat. Romantyczny poeta, więc w wierszach strasznie bredził, ale może znajdę coś poza poezją, bo był tez filozofem i dramatopisarzem.Sławę zdobył już w wieku 18 lat utworem Zbójcy. My ją osiągniemy dzięki naszej powieści, bo nikt chyba na świecie jako grupa zawodowa czegoś takiego nie dokonał, pomijając inne walory utworu, np. dużą ilość seksu.No, to na razie tyle pogadanki kulturalno-oświatowej.
Moje miasteczko leży w lesie, przynajmniej częściowo i powietrze tu jest niesamowicie świeże, a babcia skora do spacerów, więc zaliczamy je dwa razy dziennie, napełniając płucka. skoro u ciebie wieje, Andrea, to Ty pewnie na północy jesteś, co?
10 października 2012 18:04
Pierwszy miesiac minal tak szybko, ze nawet tego nie zauwazylam.

Rozwazam zostac na swieta i tu pojawia sie pytanie, na jaki dodatek na swieta moge liczyc?