Na wyjeździe

31 października 2012 11:25
Hi, hi - wiem ! Co prawda, widze, ze jestes na Skypie, ale ostatnimi czasy koncze rodzinne konferencje ok. 24 i juz nie mam, prawde mowiac, ochoty na pogaduszki. Ja mam druga corke w Hamburgu i czasami tak jest, ze w trojke (zza ramienia mojego slubnego jeszcze mlodsza dogaduje - jako czwarta) - gadamy. Chociaz tyle kontaktu ...

Dzisiaj w czasie drzemki obiadowej nie wychodze - jak bedziesz miala czas i ochote, oczywiscie - zapraszam na Skypa.
31 października 2012 11:59
Giunta, szeeeeeeeeeeeerokiej drogi!!! bus, zug, flugzeug ??? czym jedziesz do domku ???

Anna77, twoj syn ma niezla alergie !!! o mamma mía!!! ja tez jestem alergiczka, ale nie az tak !!!
31 października 2012 12:03
Ich fahre mit dem Bus :)
31 października 2012 12:05
Szerokiej drogi Giunta ! Zazdroszcze Ci,ja dopiero przed świętami zjezdżam.
31 października 2012 12:14
Ok, chętnie odwiedzę Afrykę ;) i oczywiście będę zaglądać tutaj z Polski. Pozdrowionka!
31 października 2012 12:15
Ja przed świętami wrócę najprawdopodobniej do Niemiec :)
31 października 2012 12:16
tzn. z Afryki będę zaglądać ;)
31 października 2012 14:10
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za pomoc, na pewno tak zrobię i napiszę o podwyżkę do agencji , teraz sytuację mam jaśniejszą, dziękuję jeszcze raz, a co do tych zabawnych sytuacji to te babcie z demencją chyba wszystkie są takie same, moja uwielbia papier toaletowy i można go w kawałkach znaleźć dosłownie wszędzie, a i w majtkach też jako podkładeczki a jaki krzyk jak zabierasz
31 października 2012 14:53
malownicza bywa demencja, gorzej gdy moja babcia wieczorem wybiera się do Heimatu w obecnych miastach i wsiach słowackich, zaliczamy kilometrowy spacerek na dworzec i potem albo daje się przekonać, że jest za późno i pojedziemy jutro, albo nie i wtedy- O, kreatywności! wzywam cię na pomoc! Na razie sobie radzę.
Giunta, tatuś dobrodziej dał ci coś na drogę do kraju oprócz dobrego słowa i błogosławieństwa? Udanego pobytu!
31 października 2012 18:28
Kolezanki !!!!!!

Z CALEGO SERCA ZYCZE WAM UDANEGO HALLOWEEN !!! To moje najukochansze swieto. niestety w tym roku nic z tego nie bedzie :(((( Z zazdroscia ogladam fotki przyjaciol na Facebooku jak juz zaczeli sie zabawiac :(((( a ja sama siedze z babka jak zawsze :(((( Mam nadzieje ze WY przynajmmniej macie lepiej w te wspaniala noc !!!!

GIunta, dojedz szczesliwie do domku !!! Juz czekaja na Ciebie z przyjeciem powitalnym !! :*
31 października 2012 19:28
Ni przejmoj sie,wiele z nas teraz jest albo z babciam,albo z dziatkami.Ja tez lubie sie przebrac i w miasto postraszyc z przymruzeniem oka.Podpisuje sie pod twoim postem Kaya.
31 października 2012 19:58
Kaya a z babcią nie możecie wspólnie haloween poświętować?:D
31 października 2012 20:09
Hogata., w nastepnym roku zalaszalejem obie !!

Tina40, -_- .
31 października 2012 21:43
Hogata76-pisalam ci juz ze ja z Jastrowia-znasz?W Szczecinku zdazylo mi sie byc raz w solarium:)-na takiej rampie,obok sklep wedkarski,a na przeciwko parking i jakis duzy sklep(jakas galeria czy cos,nie pamietam)
31 października 2012 21:46
Kayu polecam Burg Frankenstein kolo Darmstadt, niesamowite inscenizacje z roznych hororow, oczywiscie jest wiele innych mrozacych krew w zylach atrakcji i kazdy krok musisz kontrolowac, bo grozi zawalem serca ze strachu! Polecam tym mlodym i troche starszym rowniez.

Szukam Cie Kayu bo dopiero teraz do mnie dotarlo, ze majac 1400 brutto otrzymujesz 670 netto, co jest niemozliwym, mam kolezanke pracujaca na tym samym brutto co Ty i otrzymuje od 950 do 1050!!! Zwroc sie do Stuerberatera Twojej babci o miesieczne rozliczenie!!!

Cos mi nie gra!!!